Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

Sznesh

Állandó Tag
Állandó Tag
Ln is jeleztem többször,hogy mik ezek a számok,mi van mögötte és mire való,és a szavak????
Pár éve jártam Canada-ban. Teljesen kicserélődtem, feltöltődtem, és Imádom! De nem ezért regisztráltam az oldalra. Mióta kint jártam követem ezt az oldalt. Nemrég szóltak, hogy itt találok olyan letölthető könyveket is, amit máshol nem találok meg. Örömmel regisztráltam, de most egy cseppet kedvetlen vagyok. Az állandó tagsági felvétel szabályokhoz kötése érthetőnek tűnt a számomra, most azonban csak felhúztam a szemöldököm, hogy mi értelme ennek? Például ugyanaz a tag egymás után többször szól hozzá alany-állítmány-tárgy stílusban, vagy egy-egy szóban ugyanazon üzenet részeként. Nem futamodok meg, de remélem magyarázatot kapok egyszer...... valahol.
 

Sznesh

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyenlőre nem jön válasz a "20 hozzászólás mibenléte" kérdésre. Addig is pár gondolat az esőről, mint természeti jelenségről . : ) Nézem a Vancouver-i webkamerát, most nem esik. : ) Azt mondta az egyik barátom: A kanadai eső boldog eső, amikor az ember boldogságában sír. A magyar eső szomorú eső. Amikor az ember elkeseredésében sír. Érdekes hasonlat.
Az esőn kívül más is tud "esni" :)
Nekem az jut eszembe:
- leesik az álla
- az alma nem esik messze a fájától
- leesett a tantusz

Nektek leesik még pár hasonlat? Csupán a A-Á-T kommunikációt felpezsdítendő.
 

Sznesh

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyűjtöm a hozzászólásaimat...tényleg érdekelne erre mi szükség van?
Hm. A vágyam, hogy megértsem a hozzászólások mibenlétét. Hozzászólás az lenne, amikor pld. neked válaszolok? Vagy teljesen új valamit hozok létre, amire más válaszolhat? Fontos-e hogy nekem válaszoljanak, vagy én válaszoljak? Ettől lesz meg a "pont" a táblán? Vagy igyekezzek bővített mondatos gondolatokat írni csak írjak?
 
Oldal tetejére