Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

Azért kell a húsz hozzászólás, mert ez a szabály. A várakozási idő meg csak.
És azért írok ilyen okosságokat, hogy végre elérjem már a megfelelő számú hozzászólást
 

Sznesh

Állandó Tag
Állandó Tag
Maradnék Wodehouse-nál, ha már épp őtőle olvasok. :) "
Általános emberi gyengeség, hogy mindenáron meg akarjuk győzni azt, aki kételkedik a szavainkban, még akkor is, ha valójában lényegtelen, hogy mit gondol."
 

Sznesh

Állandó Tag
Állandó Tag
Hirtelen balsejtelem aszalta szét a gondolataimat. Ez a 20 csodás hozzászólást 48 óra alatt kell összehozni? Vagy félreértettem valaki hozzászólását? Jesszusom.
 

Sznesh

Állandó Tag
Állandó Tag
Hogy valami különlegeset is írjak, vagy egy új világvége dátum. 2016. május 26. Amikor is a Nibiru bolygó azaz "Planet X" közeledik a Föld bolygó felé. : ) Mire ideér biztosan meglesz a 20 hozzászólás. Hurrá.
 

Sznesh

Állandó Tag
Állandó Tag
Valamint ha már a Földi élet titokzatos jövőjére tekintünk ismét egy is Wodehouse részlet......, de legközelebb már Bingeni Hildegardtól idézek. Az ő könyve a következő. Idéznék saját magamtól is, ami nem annyira élvezetes, viszont agyoncsapná a minőségi 20 hozzászólásra való törekvésemet.
"E földi élet útjait róván, összekerülünk egy-egy halandó társunkkal, beszélgetünk egy darabig, aztán elválunk. És eszünkbe sem jut nyíltan és férfiasan megkérdezni tőle, mi a neve? Felebarátaink neveivel kapcsolatban valami sajátságos, tartózkodó álláspontot foglalunk el. Mintha attól félnénk, hogy valami borzalmas titokra bukkanunk, így gondolkozunk: "Lehet, hogy e rokonszenves idegent Snooksnak, vagy pláne Bugginsnak hívják. Jobb meg sem kérdezni." (Forduljon Psmitthez)
 

Sznesh

Állandó Tag
Állandó Tag
Na, akkor irány a hatodik. Ja, meg a várakozás húsz másodpercet.
Ez egy új információ! 20 másodpercet kell várni a frenetikus hozzászólások között? Elnézést hogy asszociálok a nevedről :) Szeretem az Earl Grey teát. Azt olvastam, hogy használják csokoládéban és pikáns szószokban is ízesítésre. :)
 

Sznesh

Állandó Tag
Állandó Tag
Be kell szeretnem galanga gyökeret. Beszakad a hátam itt a gép előtt. :)

Azt olvastam, hogy a galanga gyökér egészen meleg és nem tartalmaz hidegséget, és gyógyító erővel bír. (r1-024) És az az ember, akinek heves láza van, törje porrá a galanga gyökeret és igya ezt a port forrásvízzel, és ez felfogja oldani heves lázát. (R1-025) És akinek az ártó nedvek miatt háta vagy oldala fáj, az forraljongalangagyökeret borban, és igya ezt melegen, és a fájdalom el fog múlni. (R1-026) És akinek a szívefáj, vagy a szíve gyenge, az egyen elegendő galangagyökeret és jobban lesz. (Hildegard)

Én az ártó nedveimre gyömbért reszelek és csinálok belőle fincsi teát. A kínai doktor javaslatára.
 
Oldal tetejére