Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

gyagyaapuka

Állandó Tag
Állandó Tag
Pistike sétál az utcán egy zöld tacskóval. Arra jön egy bőrfejű egy vérebbel, aki nagyot nevet a zöld tacskón. Mire Pistike: - Mit nevetsz, kis kopasz? A bőrfejű szól a kutyájának: - Tépd szét azt a tacskót! Több se kell, a két kutya egymásnak esik. A tacskó széttépi a vérebet. Erre a bőrfejű: - Hol vetted ezt a klassz kutyát és mennyibe került? Pistike: - 3500 márka volt , 500 volt a krokodoil és 3000 a plasztikaiműtét.
 

gyagyaapuka

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyuri bacsi fat vag az erdo szelen. Egyszer csak odamegy hozza egy TV riporter. - Bacsi, milyen messze van a varos ? - Legvonalban 5 km, de az erdon keresztul tudok egy rovidebb utat.
 

gyagyaapuka

Állandó Tag
Állandó Tag
Kohn ajtajan ejszaka vadul csengetnek. - Ki az? - AVH!!! Nyissa ki az ajtot, tudjuk, hogy aranyat rejteget! - Kohn kinyitja. - Ideadod magadtol, vagy keressuk meg? - Keressenek csak. Bemennek a szobaba, felszedik a parkettat, ott van egy ajto. - Kinyitod, vagy mi nyissuk ki? - Nyissak csak ki maguk. Kinyitjak, hat ott van egy kis titkos szoba. A kozepen a padloba egy hatalmas csavar becsavarva. - Mi csavarjuk ki, vagy... - Csavarjak, felolem. Kicsavarjak, egyszer csak irtozatos robaj, csorompoles. - Mi a franc volt ez? - Mit tudom en, ott lent egy mozi van, lehet, hogy leszakadt a csillar?
 

gyagyaapuka

Állandó Tag
Állandó Tag
A regi idokben egy cigany vesz egy papagajt, betanitja neki: "Dogoljon meg a Rakosi!" Egesz nap ezt fujja a madar, ez eljut a hatosagok fulebe is. Egyszer idezest kap a cigany: masnap reggelre a rendorsegre invitaljak, a papagajaval egyutt. Hu, megijed a cigany rettenetesen, most ot megverik, bezarjak, kituggya mi lesz. Hamar elszalad a paphoz tanacsert. Mondja a pap, hogy neki is van egy ilyen papagaja, hat elcserelik. Megy is masnap a cigany, kihallgatjak, persze egy szot sem szol,a papagaj sem akarja mondani azt az ominozus mondatot, nincs bizonyitekuk.A zsaruk minden trukkel probalkoznak, mindhiaba. Vegul korbealljak a kalitkat es korusban zengik:"Dogoljon meg a Rakosi!Dogoljon meg a Rakosi!" Ekkor vegre megxolal a papagaj: -Hallgasd meg Uram konyorgesuket!
 

gyagyaapuka

Állandó Tag
Állandó Tag
Mosopor bemutato: - ... es lassuk az eredmenyt! Igen! Nezze kedves holgyem, hogy az uj mosoporunktol milyen szep, tiszta, feher lett az ing! - Szep, szep, de... nekem kockasan jobban tetszett!!
 

baranyhun

Állandó Tag
Állandó Tag
8.fordítás

Управляй своим настроением, ибо оно, если не повинуется, то повелевает.
 

gyagyaapuka

Állandó Tag
Állandó Tag
Az orvoshoz beállít egy hölgy, mondván, a férje nem a régi, már nem is kivánja. Az orvos ad egy doboz pirulát és azt mondja: - Ebből étkezés előtt egy szemet adjon a férjének, minden újra rendben lesz. A nő visszajön másnap és szomorúan meséli: - Vacsora előtt beadtam ötöt, úgy, hogy a levesébe kevertem. - Működött? - kérdi az orvos. - Hát a levesnél nagyon nézegetett, a főételnél fogdosott, az édesség után meg feldobott az asztalra és rettenetesen megdugott. - Hát ez nagyszerű - mondja a doki -, akkor miért olyan szomorú? - Ez volt a kedvenc éttermünk!
 

gyagyaapuka

Állandó Tag
Állandó Tag
Két barát találkozik a városban. Az egyiknek egy hatalmas lilás-fekete monokli díszeleg a szeme alatt.
- Te, barátom! Mi történt veled?
- Ismered a feleségem...
- Igen ismerem, de...
- Tudod milyen...
- Tudom, de akkor is, mi történt?
- Szemen vágott egy fagyott csirkével!
- Ne már! És miért tette?
- Épp a hűtőben matatott, bedőlve, miniszoknya volt rajta. Nem bírtam magammal, felhajtottam a szoknyáját és beraktam neki!
- És ezzel mi a baj? Nem szereti hátulról?
- Dehogynem! Csak nem a TESCO-ban!
 

gyagyaapuka

Állandó Tag
Állandó Tag
- Miért sírsz, kisfiam? - kérdi a szomszéd néni Mórickát.
- Mert apa verést ígért az ikertetvéremnek!
- Ilyen jószívű testvér vagy? Ennyire sajnálod?
- Dehogy! Csak apa sosem tud minket megkülönböztetni.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére