Telenovellák

FLAMINGO témája a 'Film, színház, tánc' fórumban , 2007 Október 20.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. FLAMINGO

  FLAMINGO büszke nagypapa Fórumvezető Kormányos

  Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

  A canadahun nem fogja engedni, bemutatni, vagy megtalalashoz iranyitast adni olyan tartalmu anyagot ami a copyright altal vedett,
  csak ekkor ha van szukseges legalis engedely van ra.
  [FONT=Tahoma, sans-serif]Mivel egyre több kérés érkezett. hogy a sokrészes sorozatokat válasszuk le a többitől - megnyitottam ezt a témát .
  A szokott szabályok (pl. HIDE használat) itt is érvényesek.
  [/FONT]
  Hiányos, hibás, nem valós adatok...stb. jelzése:
  <table width="100%" border="0" cellpadding="6" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border: 1px inset;"> Hidden Block (5 post(s) are required, you have 2931):
  Ha valahol hibás linket találsz a modi gombbal [​IMG] jelezd, hogy törölhessük, vagy szerencsés esetben javíthassuk.
  Ugyanis a tárhelyek nem tárolnak az örökkévalóságig.

  </td> </tr> </tbody></table>
  Fontos: Segítségnyújtás ITT mindenről kérdezhetsz, idővel fogsz kapni választ.


  <table width="100%" border="0" cellpadding="6" cellspacing="0"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border: 1px inset;"> Hidden Block (5 post(s) are required, you have 2931):
  Ha linket teszel fel alkalmazd a HIDE tagokat.
  Ebből adódik:

  </td> </tr> </tbody></table>

  Az új tagok nem minden üzenethez férhetnek hozzá.
  Ehhez kellő számú ÉRTELMES hozzászólással kell rendelkezniük (5 a linkhez, 20 a csatoláshoz), amit NEM ebben a témában kell összegyűjteni, kivéve, ha feltöltesz.
  Hogy miért ez a szabály? Nem mindegy, ha egyszer a regisztrációkor már elfogadtad?
  Akik nem így járnak el, azoknak a hozzászólása sajnos törlésre kerül.
  Ha valamit nem a megfelelő témába írsz, az off-ként figyelmeztetés nélkül szintén törlésre kerül.
  Ha valamelyik üzenettel gondod van, két dolgot tehetsz: privát üzenetben jelzed a beírójának vagy a jelentő gombbal a kormányosnak. Ez utóbbi esetben a problémás üzenet törlésre kerül.
   
 2. aaaaaaaaaaaaaaaa

  aaaaaaaaaaaaaaaa Állandó Tag

  Keresem a Silla Királyság ékköve c. dél-koreai sorozatot, most adja az m1 szinkronosan nyugalom ez nem latinó rétestésztás nyáladzás,hanem méltán egy világsikerű, fordulatos kosztümös történelmi kalandfilmsorozat,akik látták a Palota ékkövét azok bizonnyal rákattannak majd,mert valóban érdemes rá, és a szerzője is azonos.Ez is ahogy a Palota ékköve felhasznál minden olyan eszközt, amit a bárgyú telenovellák is alkalmaznak, azonban ez csak keret, és a film hibáit, még a színezett romantikus fonalat, vagy a túlzottan szájbarágós színészi játékot stb. is képes megbocsájtani a néző, mert van történet és tartalom is nem is akármilyen!
  Egyébként hamarosan az utóbbi évtizedek egyik legigényesebb korhatár nélküli történelmi kalandfilmsorozatát fogom feltenni ide feliratosan, már csak azért is, mivel a hazai tv csatornák biztos nem adják le,és szeretném ha megismernétek,ugyanis vallom, hogy egy sorozat az nem jelent egyet a bárgyúsággal, a pocsék kábító hazug érzelmekkel operáló és etető ordítóan fekete és makulátlanul hófehér lelkületű és jellemű szereplőkkel, hanem sz.v.sz vannak ennek a műfajnak akár hatvanvalahány részben is valódi igen élvezetes gyöngyszemei, nemcsak holmi olcsón csapnivalóan ostoba eszemrágták, vakangyalok, zorrók és társaik...

  "Korea korábbi történelméhez nyúltak vissza a film készítői, amikor a történet kereteit kijelölték. A korai középkorban a Koreai-félsziget területén több kisebb királyság is létezett, nem kitaláció Silla, Pekcse ahogy Gája sem. A „kis” koreai királyság a nagy birodalmak árnyékában élt és virágzott, mint ahogy teszi ezt napjainkban is a „kistigris” jelzőt kiérdemelt fejlett és folyamatosan fejlődő állam. Ebben az időben a harcok és összecsapások éppúgy részei a koreai állam életének, mint bármely más helyen a világon. Az udvari ármánykodások, cselszövések, fortélyok, és az ezt követő háborúk, valamint a megindító, romantikus szerelmi szálak teszik izgalmassá a sorozatot, míg a pompás díszletek és gazdag jelmezek látványossá varázsolják azt.
  [​IMG]

  Igazi kuriózumot láthatnak a kedves nézők, melyből egy érdekes és gazdag világ tárul elénk. A hagyományos koreai építészet, a gyönyörűséges ruhák csak még teljesebbé teszik az élményt.
  A sorozatban folyamatosan jelen van a harc, a hitért, az ország egységéért való küzdelem, a keleti harcművészet jól ismert elemei. A gonosz és rossz küzdelmében hosszútávon azonban mindig a jó kerekedik felül, ahogy ez egy ilyen szép, romantikus történetben illik. Nézőként végig szurkolhatunk a jószívű, igaz és bátor hercegkisasszonynak, Tokmánnak, aki teljesíteni akarja a rárótt feladatot.
  [​IMG]
   
  rudo33 és qwini kedveli ezt.
 3. cseleskova

  cseleskova Vendég

  A még működő linkek áthelyezve a Ha sorozatot kerestek...2012 (de ne itt kérd!)
  Ezennel a témát lezárom!
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás