Tesco

goyo témája a 'Humoros írások' fórumban , 2003 December 18.

 1. jbaj

  jbaj Állandó Tag

  ...Azért jó dolgok vannak a TESCO-ba!!!
   
 2. egyxyz

  egyxyz Állandó Tag

  Nem szeretem a Tescot mert silány a minősége a termékeinek
   
 3. Kisati40

  Kisati40 Új tag

  A Tesco-s termékek közt is van jó.
   
 4. otiti

  otiti Állandó Tag

  Nem a TESCO hibája, de ott történt kártyával fizettem és a pénztáros olyan erőszakosan huzta le a kártyámat, hogy ketté törte. A mai napig nem értem hogy sikerült neki, de a fönöke sem értette. A javukra legyen írva átválalták a kártya csere díjját.
   
 5. Judiiit.

  Judiiit. Állandó Tag

  Tescos beigli tavaly jó volt.:)
  egyébként meg nem szeretem, inkább máshova megyek vásárolni.
   
 6. hontalan

  hontalan Állandó Tag

  Jónak tartom a nyitvatartását. Ha haza jutunk mindig elmegyünk, de csak dvd-t, könyvet, túrórudit és gesztenyemasszát veszek, amióta megjártam a mü krémesükkel.Még a vasgyomrú szomszédunknak sem ízlett.
   
 7. music-lover

  music-lover Állandó Tag

  Nagybevásárlások alkalmával a Tesco-ba megyünk általában a kedvező árfekvés miatt, meg persze azért is, mert az van a legközelebb...
  De egyébként jobban kedvelem a kisboltokat.
   
 8. liliputi91

  liliputi91 Állandó Tag

  Alacsony árak = silány termék
   
 9. Törzsfőnök

  Törzsfőnök Állandó Tag

  A Tesco mindenhol a hazai termelőket teszi tönkte. Ahogy a többi multi is. Ez az igazi háború. Nem ártana felébredni!!!
   
 10. misi44

  misi44 Kitiltott (BANned)

  2 ujjat levagta dolgozonak egy teszta adagolo gep a szepseges Angliaban.
  Na hol?
  Hat a Tesco-ban

  Supermarket giant Tesco has been ordered to pay pounds40,000 in fines and costs after an employee had the tops of two of his fingers sliced off in a dough dividing machine.
  The worker was injured after he put his hand into the faulty machine to clear away remaining dough at the store in St Oswald's Road, Gloucester.
  Yesterday, Tesco pleaded guilty to two charges under the Health and Safety at Work Act and the Provision and Use of Work Equipment Regulations at Cheltenham Magistrates' Court.
  It admitted it had failed to maintain a system of work and not provided effective measures to prevent access to a dangerous part of the dough divider and to stop movement of the dangerous part.


  For Gloucester City Council, prosecutor Bernard Thorogood said the victim, Anthony Nyboer, was working in the in-store bakery when the accident happened on February 22, 2007.


  He said an interlocking switch on the dough dividing machine was supposed to operate so when the lid was down the machine was in operation and when it was lifted it stopped. But this safety mechanism had stopped working, which meant the machine continued to work even when the lid was open.
  He said Mr Nyboer had reached into the hopper and "lost the top part of two fingers on his right hand between the top joint and the knuckle.
  "He said he pressed the red emergency stop button first (before he put his hand in the machine) but evidence proves this cannot be the case."
  Mr Thorogood said in interview the victim had made the point that reaching in the machine was something he would normally do and that it had not been working well for the five months he'd been an employee at Tesco.
  He said: "A couple of weeks before, the lid of the hopper had been tied down with a plastic bag to keep the interlock switch down."
  The problem was reported to senior staff and three days earlier an engineer was called out to the faulty machine.
  Mr Thorogood said staff claimed they were told by the engineer the machine "was fine to use". But this meant staff were having to press the emergency stop button while the safety mechanism wasn't working.
  Defending Tesco, Simon Antrobus, said the company expressed remorse at the incident which contravened all its safety policies.
  He said Tesco had a contract with external company Mono to maintain the machine and it had a duty to ensure any unsafe machine was taken out of use.
  An engineer from Mono has since been disciplined by his employer and Mr Nyboer is still employed by Tesco.
  Mr Antrobus said Tesco staff had since been retrained and the machine had been repaired.
  Magistrates ruled Tesco's monitoring and maintenance had been insufficient but that other factors had played a part and the problem was not systemic to Tesco as a whole. It was fined pounds20,000 and ordered to pay pounds20,000 costs and a pounds15 victim surcharge.
   
 11. misi44

  misi44 Kitiltott (BANned)

  Family horror at cockroach in Tesco meal

  Csotanyt/svabbogarat talaltak a keszetelban szinten Angliaban.
  Es igen a Tesco-ban vettek elozo nap.  A TEENAGER found a dead baby cockroach in a ready meal he bought from a city supermarket.
  Garry Richards was sickened when he saw the insect in a spoonful of food he was about to eat.
  The cockroach was found in a chicken ready meal Mr Richards' family had bought from a Tesco superstore the previous day.
  The firm says it will conduct a full inquiry to learn how the creature found its way into the food.
  Mr Richards, 18, of Firrhill Crescent, Oxgangs, said he could not believe what he was seeing when he fished the dead insect out of his dinner.
  It was in a Tesco brand chicken breast in Italian style sauce ready meal which had been vacuum packed before arriving at the nearby Colinton Mains
   
 12. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Nem kell nekik a reklam , de bizony sokkal de sokkal olcsobb ugyanaz az aru mint mas kisebb uzletekben.A valasztek meg oriasi.
  Meg aki nem szereti az is nagybevasarlasra csak a Tescoba megy,raadasul nagyon udvariasak a penztarosok is.
   
 13. misi44

  misi44 Kitiltott (BANned)

  Csak egy par focim 2 perc Google-ozas utan az angliai Tesco-rol.

  Tesco in Slave Labour Scandal!


  Tesco caught up in Turkish bribe scandal


  SCANDAL OF TESCO CANNED WHALE & DOLPHIN; Sick side to mega-profits


  Tesco’s Chicken Scandal


  Scandal-ridden Tesco promises to protect workers' interest.


  Water-injected meat: the UK's latest food scandal?

  Supermarket giant Tesco confirmed in the UK's Guardian that it had been injecting its "Finest" pork for about three years.
   
 14. Szaszi13

  Szaszi13 Állandó Tag

  Teljességgel Ehetetlen Szar Cuccok Olcsón=TESCÓ:)
   
 15. Leslie370

  Leslie370 Állandó Tag

  Én az időhiány miatt járok a Tesco-ba.
  Egyetértek azzal, hogy sok a gyenge minőségű áru, és nemcsak a saját márkás termékeikre gondolok itt, azonban tényleg igaz, hogy szinte mindent meg lehet kapni egy helyen, 0-24 órában.
  A stratégiájuk, hogy kisebb városokban is nyitnak, az viszont jó, mert ha pl. nálunk Metro, Auchan vagy Cora is volna, biztos nem járnék Tescoba, de valamiért csak kifejezetten nagyobb városok mellett nyitnak ezek az áruházak üzletet.
  Így sokszor ráfanyalodok a Tescora...
   
 16. phoenyx

  phoenyx Állandó Tag

  Üdvözlök Mindenkit!
  Néhányszor már rácsodálkoztam az élet furcsaságaira, de ez a Tesco-s eset felülírta eddigi tapasztalataim az említett bevásárlóközpontról:
  Családommal a tejes kínálatukhoz értünk, amikor meglepődve tapasztaltam, a felhalmozott tejkartonokon sétáltatja 2-3 éves korú gyermekét egy fiatal nő, tőlük 1 m-re pedig egy idősebb hölgy ismerősük ücsörög, mint egy padon a tejes dobozokon. A mászókázó kislánynak természetesen fogta kezét, a magasabban elhelyezett tejkartonokról le ne billenjen. Mertem szóvá tenni, hogy mégis, hogy lehet ilyet tenni? (megjegyzem, elég kellemetlen szag terjengett a kislány nadrágja felől, vélhetően a pelenkájából..) A válasza a fiatal nőnek rövid volt: "na fogja be a száját!".
  Pénztárhoz értünk, nekik előkerült a férfi a társaságukból, akit rögvest rám uszított a nő. Én a pénztáros úrnak is megemlítettem a közelben zajló esetet, aki odapillantott, és csak rázta a fejét, "ő már nem mer semmiért szólni". Ezek után a férfi a társaságból engem teremtett le, nagy veszekedés közepette...
  Nekem is volt kisgyermekem, de soha ilyet nem tennék....
   
 17. Zsuzska19

  Zsuzska19 Állandó Tag

  Itt Svajcban nincs Tesco, öszintén megvallva nem is hianyzik, ill. non stop jellege igen
   
 18. Zsuzska19

  Zsuzska19 Állandó Tag

  hello, idöhiany miatt Tesco??Nekem ezzel csak az a bajom, hogy mivel oriasi területen van, nagyon nehéz összeszedni a dolgokat, mig egy kisebb boltban bar valoszinüleg dragabban gyorsabban meg lehet lelni a dolgokat
   
 19. starker

  starker Állandó Tag

  T:tudományosan
  e:elcseszett
  s:selejt
  c:cuccok
  o:osztogatása
   
 20. Korgoth

  Korgoth Állandó Tag

  Én szeretem a TESCO-t, mert a fölöttem röpködő verebek és a mellettem surranó egerek és patkányok elhozzák a természet közelségét.
  A véres pultokat is szeretem. Jól teszik, hogy nem fordítanak túl nagy gondot a takarításra, hisz a csótányoknak is kell valami, a Blattellidae család tagjai régi útitársaink, kár lenne veszni hagyni őket.
   

Megosztás