Testen Kívüli Élmények-TKÉ

T.K témája a 'Vallás,szellemtan' fórumban , 2009 Október 6.

 1. jasszemúj

  jasszemúj Állandó Tag

  KEDVES BERNI NINCS 3SZEM NINCS KUNDALINI NINCS ASZTRÁL UTAZÁS SEM, ENNYI A TÉMÁBA VÁGÓ INFORMÁCIÓ, TE NAGYON OKOS VAGY, DE LÁSS NE CSAK NÉZZ, szeretném ha T.K itt lenne és reagálna, de sajna olyan vallási akármiben él hogy 100% biztosan mondom nem fog reagálni sehol ahol fent van a netten fórumokban. Így az ilyen sértő hozzá szólásaiddal ne offold a témát, ha kérhetnélek, szeretlek téged azért:))
   
  robitsas kedveli ezt.
 2. oliyboty

  oliyboty Vendég


  Én alapból nem olvasok el olyan hozzászólást, ami legalább 100 sorból áll..., nincsen hozzá se időm, se energiám, se kedvem és mire a végére érek, addigra el is felejtem miről olvastam :D

  Amúgy asztrális kilépése mindenkinek van, aki meditál, csak tisztázni kéne, hogy kinek mit jelent az asztrális utazás, hogy jelenik meg, stb..., mert én pl. nem látom sem lebegni magam, sem kívülről, nincsen 360 fokos látásom, stb..., szóval érdekelne, hogy egy asztrál kilépés kinél hogyan zajlik le és honnét tudja, hogy az TKÉ volt? Mire alapozza, stb...:rolleyes:
   
 3. oliyboty

  oliyboty Vendég


  Kedves Ionon,

  A téma neve, TESTEN KÍVÜLI ÉLMÉNYEK - TKÉ NEM KUNDALÍNI JÓGA ÉS TÁRSAIK... Az okos jelző helyett inkább az értelmes jelzővel illetném önmagam...;)
   
 4. jasszemúj

  jasszemúj Állandó Tag

  Kedves a világ nem azért van hogy megértésed legyen rá ,a világ azért van mert megértések sorozatában lehetsz, látod minden szavad EGÓ, már más téma körben járunk, mindent csak a saját tapasztalásodból akarsz tudni látni ami ezzel ellentétes dühbe gurulsz, veled és neked a beszélgetés, csak akkor lehetséges ha véletlenül egyezik a véleményünk EGÓ, de a szavaid törekvő álláspontban vannak, akkor fogad el a válaszokat, és ne törtess EGÓ, azé szeretlek:))
   
  robitsas kedveli ezt.
 5. jasszemúj

  jasszemúj Állandó Tag

  én tudom hogy az vagyok mások is tudják, megint az EGÓ témakörbe jutottunk, ne hadakozz így nem tudsz haladni főleg velem ne hadakozz, az sem zavar ha sűrűn nevet váltok ezért:)) minden-mindennel összefügg, abba az (ó)-kos kis fejedbe talán eme információ belefér:)) látod az is EGÓ, össze kevered a téma helyeket?:)) azért szeretlek téged:)))))
   
 6. jasszemúj

  jasszemúj Állandó Tag

  találtam jókat írnak itt: atlantisz-x itt megtalálod és ha követed a másik helyet is, nagyon jó írások vannak fent a saját élményei könyvet olvasom éppen, atlantiszgyogyitok. akármi helyen van, direkt nem akartam privátban írni, kedves szeretetre méltó Berninek a kedvében akartam járni: részlet e helyről a jobb egér gombbal kijelölöd akkor megtalálod, de vedd figyelembe az atlantiszi-x lehetőséget. Itt a másolat: A Kundalini-erő a spirituális fejlődés egy bizonyos szintjén elkezd a gerincen felfelé „csavarodni". Ha feljut a fejhez, akkor egyfajta „rövidzárlat" keletkezik a fejtetőcsakra és a gyökér-csakra energiái, tehát a „föld" és az „ég" energiái között. Míg normális esetben a gyökér-csakra földenergiája a nemi csakrán (vagy más néven a keresztcsont csakrán), az elosztó csakrán át a szív-csakrához folyik, hogy itt az „ég" isteni energiájával - mely a fejtetőcsakrán belépve a homlok-csakrához, majd a torok-csakrához jutva kerül a szív-csakrához - egy energiában egyesüljön, addig a rövidzárlat folyamán a két energia közvetlen kapcsolatba kerül egymással. Ha ez megtörténik, az ember olyan sok tanulási folyamatot él meg, amennyit éppen csak képes elviselni, hogy a tanuláson keresztül elérje a tökéletességet. Ezek a tanulási folyamatok olyan sokoldalúak, fájdalmasak és„nehezek" lehetnek, hogy sokan kívánták
   
  robitsas kedveli ezt.
 7. oliyboty

  oliyboty Vendég


  Olvasod magad? Nem nem vagyok sem dühös, sem mérges, semmi alacsony rezgés nincs bennem;) , csupán, ha észrevetted volna meghalt a topic, mert X oldalon át off hozzászólások vannak, amiknek közük nincsen a témához. Nem tudom miért olyan nehéz ezt felfogni és megérteni. Ezek TÉNYEK.
  Nekem aztán tök mindegy lenne mi van itt és mi nincsen, csak egy ideje senki se ír már ide bele, és akinek lenne pl. kedve hát nem tudom..., nem tudom miért nem lehet megtartani a rendet és MIÉRT nem kerül minden hozzászólás abba a témába bele, amelyikbe való?! :rolleyes:
   
 8. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Én is épp rá akartam kérdezni a névre, a stílus ismerős volt. Lehet, hogy én is nevet váltok, hogy ne ismerjetek fel, yeti109-re :)
   
  GadMar kedveli ezt.
 9. oliyboty

  oliyboty Vendég

  De csak egy TKÉ létrejötte után kereszteld át magad yeti109-re :D Amúgy neked ha volt/van kilépésed és mondjuk asztrális, akkor te is azokat tapasztalod, amit a többiek írnak le, hogy látják magukat lebegni, kívülről, gömblátásuk van és társaik?
   
 10. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Én pránanadis vagyok és volt már néhány reinkarnációs utazásom. Ott tényleg látja az ember magát kívülről. A testkilépést még gyakorolnom kell... :)
  De azt, hogy valaki látja magát kívülről meditáció közben, azt nem igazán nevezném TKÉ-nek...lehet, hogy csak elképzeli. Ha közben elmegy a Tesco-ba megnézni mennyi az akciós joghurt, azt már igen.
   
  Soma77 és GadMar kedveli ezt.
 11. jasszemúj

  jasszemúj Állandó Tag

  MINDEN SZAVAD EGÓ, ki hová és miért ír legyen az ő gondolatiságuk azoknak akik majdan írnak ide, nyár van kallódnak a fórumok az ürességtől érted. Ha tök mindegy akkor miért van benned EGÓ, látod beszélünk a te egódról más téma körben, megyek a helyére most...:))
   
 12. GadMar

  GadMar Állandó Tag

  Kedves Berni!

  Páromnak volt testen kívüli élménye, de ő sem meditáció közben szerezte (nem ő akarta). Kisgyermek korától judo-zott 25 éves koráig. Tizen éves volt, amikor edzés közben (föld harcnál) leszorították, rátelepedtek a nyakára vagy a mellkasára, vagy a ruhát szorították meg a nyaka körül, akkor történt. Kilépett a testéből és kívülről nézte magát, ahogy valaki őt leszorítja. Nem ő látta az asztrál testét lebegni, hanem a másik teste látta őt a szőnyegen leszorítva.
  Azt már nem tudom, hogy került vissza a testébe (mi történt), lehet, hogy ő sem tudja, egyszer csak már nem kívülről látta magát, de majd újra elmeséltetem vele.

  Puszi
   
  Soma77 kedveli ezt.
 13. robitsas

  robitsas Állandó Tag


  Szia.Az en meglatasom az hogy nem rontassz el semmit csak... Tedd fel magadnak a kerdest, miert akarok asztral utazas kozben a valos vilagban leledzeni?Nincs eleged egesz nap belole?Ott nezz korul ahova kerulsz mert az az igazi csoda.Egyebkent emlekszel az idezo jelben vett alomvilagban tortentekre?
   
  V.T., jasszemúj és Soma77 kedveli ezt.
 14. öreganyám

  öreganyám Vendég

  Jó orvost ajánlok: Dr,Fadgyas Ildikó. Talán hazánkban a legjobb pszichiáter. Még a regressziós hipnózist is alkalmaz, ha szükséges
   
 15. robitsas

  robitsas Állandó Tag

  A pszihiatria nem orvostudomany halandzsa az egesz, ugyan ugy mint a gyogyszertudomany.
   
  V.T. kedveli ezt.
 16. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Miert kene agyturkasz azert mert valaki TKE-t megprobalja?:)
   
 17. ani02

  ani02 Állandó Tag

  Riso és Hudson Az enneagram bölcsessége c. könyvében írja:A pszichés integráció és a spiritualis önmegvalósítás nem különálló folyamatok.Spiritualitás nélkül a pszichológia nem tud felszabadítani bennünket, és nem vezet el az önmagunkra vonatkozó mélyebb igazságokhoz, a spiritualitás pedig pszichológia nélkül grandiozitáshoz, tévképzetekhez és a valóságtól való menekülési kísérletekhez vezet."

  Az én olvasatomban bizony felelős ember-aki esetleg tényleg az önmagára vonatkozó értékes igazságokat keresi-az csak párhuzamosan foglalkozik mind a kettővel.Itt nem a pszichiátriáról van szó:a pszichológi és a pszichiátria két teljesen eltérő célú "intézmény":a pszichiátriára a valamilyen oknál fogva pszichésen beteg emberek kerülnek:és lám, ha némileg tájékozottak vagyunk a témában tudjuk sajnos, hogy mennyi ember "megkattan" ezekben a "spirituális próbálkozásokban"-szakszerűbben fogalmazva csak lelkileg stabil embereknek érdemes ezekre a "határmezsgyékre" kalandozni:namármost manapság boldog-boldogtalan kipróbál mindent.Mondom ezt úgy, hogy évek óta vannak ilyen kilépéseim, és a fene se akarta.Nem kiváncsiskodom, nem "gyúrok rá", nem gyakorolok, nem görcsölök, mégis vannak.
  /Ja, a pszichológia viszont nem kizárólagosan az emberek lelki jóllétével foglalkozó gyógyító tudomány, hanem az emberekre jellemző mindennemű folyamatok megértésére törekvő diszciplína is. /

  Aki érdemben szeretne fejlődni, a transzperszonális pszichológia, illetve Ken Wilber integrálpszichológiája ad egy nagyon jó értelmi alapot a "repkedéshez"-Lehet "repkedni, de le is kell "földelni" magunkat-erre való a pszichológi megfelelő ága.De ez mindenkinek a magán ügye, és a saját fejlettségétől függ.

  /jaj Tamás:)-legalább Te ne használd azt a szót, hogy "agyturkász":))
   
  jasszemúj, robitsas és V.T. kedveli ezt.
 18. pikon

  pikon Állandó Tag

  Szia!
  Igen emlékszem, ha felkelek ugyanúgy a szobámban vagyok csak minden máshogy, máshol van, és az ágyam üres.
  Előfordul, hogy a bútorok máshol vannak, nincs függöny vagy más színű, idegen tárgyak vannak. Ráadásul az öntudatomat elég nehéz megtartani, elvesztem az irányítást és van, hogy csak egy álmot nézek a végére. De van olyan is mikor tisztán felébredek, ilyenkor úgy érzem mintha páraként szállnék le a testembe.
  Lennének céljaim, van problémák az egészségemmel amin az orvostudomány nem tud segíteni és gondoltam, hogy meg tudom nézni magam kívülről, az aurát teljességében és az ér és ideghálózatot stb.
  Valamint rendkívüli módon érdekkel a tér és időutazás, talán meg tudnám nézni Jézus.
   
  jasszemúj, robitsas, Soma77 és 1 másik tag kedveli ezt.
 19. V.T.

  V.T. Állandó Tag


  Draga Ani!

  Iszom szavaid:) Nem is gondolok olyanra hogy aki elindul egy ilyen uton nem olvas utana es nincs a tarsolyaban a kello hattertudas .Az egyertelmu hogy ilyen dolgokhoz az en olvasatomban kotelezo ismerni az emberi pszichet, aki csak ugy beleugrik az igen nagy veszelynek van kiteve.Jonnek a kepzetek amit valosnak hisz majd az egyen es onnan nehez kihuzni.
  Koszi a konyv tippeket:)
   
  jasszemúj és Soma77 kedveli ezt.
 20. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Te mit használsz fejfájás ellen?
   

Megosztás