Tetovalas es Piercing

afca

Kitiltott (BANned)
3116955777_f2f74623e7_b.jpg
 

afca

Kitiltott (BANned)
sexy-tattoo-1154.jpg

<!-- end sidebar-right --><!-- spacer for skins that want sidebar and main to be the same height-->
sexy-tattoo-1016.jpg
 

afca

Kitiltott (BANned)
Piercing (testékszerek)
<HR>

<!-- Valami -->Az õsi ékszereknek a gyönyörködtetésen kívül általában szigorú funkciójuk volt. Fontos információkat közvetítettek a viselõjük közösségben betöltött szerepérõl, munkájáról, koráról és rangjáról, ezért elkerülhetetlenné vált, hogy viselõje testének szerves részévé váljon. Megjelentek a body piercing elsõ formái!
A legelsõ ékszerek növényi és állati nyersanyagokból készültek, ezeket követték a sárgarézbõl és nemesfémbõl megmunkáltak. A természetes, készen talált alapanyagokat (csigák, kagylók, …) véséssel, karcolással tették még tetszetõsebbé. A fém ékszerek közül legnépszerûbbnek a sárgaréz drótból készült kar-spirálok bizonyultak.
Ma az ékszerek anyaga szövetbarát orvosi fém, titán vagy anyagában színezett nióbium. Kialakításánál arra törekednek, hogy ékszer bõr alatti részei egyforma vastagságúak legyenek, így jobban belesimulnak a testbe.
Szerencsére ma már befúrt ékszereinket sem kell az idõk végezetéig magunkon cipel- nünk, ezt biztosítják az ötletes kapcsolók. Legelterjedtebb a karikák, gyûrûk, pálcikák kipattintható vagy csavaros gömbbel való zárása, mely egyben ékszerünk legfõbb dísze is lehet.
A hölgyek körében a köldökpiercing a legnépszerûbb, a haskultusz, a lenge, átlátszó ruha, a top, a csípõnadrág divatja csak fokozza az igényt. Fõleg azok között, akik na- ponta több órát fordítanak kemény edzéssel, diétával vonalaik tökéletesítésére. Egy-egy köldökékszer vigasz a több ezer verejtékes felülésre. A motivációk különböznek. Azok a lányok, akik a köldökükben viselnek piercinget, általában itt meg is állnak. Elsõdleges szempont az is, hogy adott helyen és idõben könnyen el- és letakarható. Szexuális töl- tése igen nagy! Nemcsak a figyelem, hanem a vágy felkeltésének is fontos eszköze. Sokszor még a konzervatív férfiak is elismerik, hogy szexi, izgató, gerjesztõ.
Ráadásúl az indiaiak szerint az emberi testben lévõ hét csakra (energiaközpont) közûl a harmadik pont a köldök mögött található. Tehát a köldökpiercing-gel elvileg növekszik a hölgyek szexuális kisugárzása is.
Külön figyelmet érdemel a nyelvbe függõlegesen beszúrt gömbökkel lezárt pálcikák. Állítólag a szexben, csókolózásnál és egyéb nyelvel kapcsolatos tevékenységeknél hasz- nálatával maximális az élvezet.
A behelyezés utáni elsõ napok a legrosszabbak. Ezt követi a turmixos, joghurtos idõ- szak. A piercing okozta sebek 4-6 hét alatt gyógyulnak.
A szexológusok úgy vélik, lehet némi igazság abban, hogy az intim testrészek ékszerei fokozzák a nemi örömöt, ám rögtön hozzáteszik: ezek a testtájékok rendkívül érzéke- nyek a fertõzésekre, gyulladásokra.
A hímvesszõ, a herezacskó, a mellbimbó vagy a hüvely ékszereinek nemesfémbõl kell készülniük. Különben a testnedvek, az izzadság hatására elõbb-utóbb korrodálódni kezdenek, ami nemcsak fertõzésveszélyes, de egy idõ után nem is túl esztétikus látvány. Vannak a testékszereknek olyan fajtái is, amelyek éppoly erotikusak, szexisek, mint a belõtt, kilyukasztott társaik, csak éppen kevésbé veszélyesek, ráadásul nyom nélkül eltávolíthatók. Ezek a testékszerek a bokaláncok, karpántok, vagy a manapság egyre divatosabb hasláncok.
Bármelyik ékszerüzletben beszerezhetõek, lehetnek akár bizsuk is, viseletük semmilyen veszéllyel nem jár.
 

kimera25

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok én szeretnék egy tinker bell-es tetoválást de nem láttam még olyat ami tetszene
esetlen nem tudnátok ajánlani vmi olyan oldalt v képet ahol találok ötletet?

köszi.
 

afca

Kitiltott (BANned)
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=500 bgColor=#9b9b93 border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top align=middle>Piercing - Testékszer </TD></TR></TBODY></TABLE>

A fokozott testkultusz korában sokak hatalmas energiákat fektetnek abba, hogy olyan formát adjanak testüknek, mely a leginkább megfelel a társadalmi elvárásoknak. A fiatal lányok, középkorú asszonyok a végtelenségig fogyókúráznak, a fiatal srácok pedig órákat töltenek a konditeremben, hogy izmosodjanak.

Persze olyanok is vannak, akik nem hajlandóak beállni a sorba, és lépten nyomon a polgárpukkasztás legkülönfélébb módjait keresik és találják meg.

A Piercing - Testékszer használata ugyanolyan kultusszal bír ma már, mint a tetoválás, vagy bármely más ékszer viselete. Érvek és ellenérvek szólnak mellette, illetve ellene az esztétikától az orvostudományon át az ideológiai kérdésekig.

forrás:http://www.neterotika.hu/Erotica/piercing/

 
Oldal tetejére