Tetovalas es Piercing

afca

Kitiltott (BANned)
Not%20Bad%20Piercings.jpg
 

aneeeka

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez... egyenesen szörnyűűűűű!!!!! Ránézek, és nekem fáj. Az utolsó képen sem tetszika tetoválás, a minta szép, csak túlságosan nagy. Nekem nincs tetoválásom, sem piercingem, de az utóbbira már régóta vágyom. Csak egy icipici csillogó kis valamit az orromba. :) Valami nagyon diszkrétet, egyszerűet... illene hozzám. :)
Na de ezek, amiket itt látok! Bocsáásatok meg, nem bírok napirendre térni felettük. :D
 

Édi16

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Nekem van mindkettő. Piercing a köldökömben van. Nincs vele gondom, a barátomnak meg kifejezetten tetszik is. Tetkóm pedig a hasam alján van. A bikiniből is csak egy picit lóg ki a teteje = csak az látja akinek én akarom hogy lássa. A másik meg, hogy nekem az már nem tetszik, mikor mondjuk egy 60 év körüli megnyúlt bőrű tetovált nagymamát látok az unokájával a strandon... :)
 

Robert Hoffman

Állandó Tag
Állandó Tag
Imádom a tetoválásokat ! Bár a barátnőm azt mondja ha csináltatok egyet az ott lesz 80 éves koromban is és akkor hogy fogok kinézni !! :( De nem izgat mert én akarok szóval meg lehet hogy meg se érem a 80 éves kort !!!! ;) ;) ;) ;) ;)
 

tv2qtya

Állandó Tag
Állandó Tag
Nehéz kérdés ez.
Mert az, hogy magamnak nem szeretnék egyiket sem, az egy dolog.
De másokon is elég különböző hatást tud kiváltani belőlem. Az ajakba szúrt piercingtől például egyenesen írtózom! Egy orrba helyezett pici kövecske lehet aranyos.
Azt nem szeretem még, mikor a nyelvükben vagy ajkukban piercinget viselő emberkék unalmukban azzal játszanak. Mint más a rágógumival.
Köldök piercin akkor tetszik, ha a köldök is szép, amire felhívja a figyelmet. :)
Tetoválásból van, amikor tetszik. Mutathat jól nőn is, férfin is. Csak valahogy illeszkedjen az illető stílusához, na és persze legyen igényesen, szépen megcsinálva.
Hogy 40 év múlva meg mit kezd vele, azzal foglalkozzon az illető maga.
 
Oldal tetejére