toronto es kornyeke

ducikek

Új tag
Hello mindenkinek.Azert irok mert a kis csaladomal ugy dontotunk,kimegyunk Canadab.En jlenleg is itt vagyok Guelph-ben a Linemar altal Agsztus 30-ig.A csaladom nak pedig szeretnek vegre biztos jovot.Sajnos Magyarorszagon,plane Bekes megyeben a lovasz szakmaban nincs nagyon munka,de ha van akkor csaladot eltartani nem lehet belole.Ezert kerek segitseget szallas es allastren.Elore is koszonom barkinek a segitseget.Udv.ducikek.
 

Pandora's Box

Állandó Tag
Állandó Tag
Járványveszély Kanadában

[h=2]Holtan találtak egy nőt a vonaton - a gyanús betegség miatt karantént rendeltek el
[/h] Vonat került egészségügyi vesztegzár alá Kanadában, miután influenzaszerű tünetekkel egy nő meghalt, hárman pedig kórházba kerültek a menetrend szerinti Vancouver-Torontó járatról.


Egy halott nőt találtak a Via Rail személyvonaton helyi idő szerint szombat reggel. A vasúttársaság jelentése szerint a Vancouver-ből Torontóba tartó személyvonat Parry Sound (Ontario) közelében ált meg, mert négy utas influenzaszerű tüneteket produkált. A helyszínre kiérkező mentők megerősítették, hogy a - Via Rail társaság által idősebbnek leírt - nő halott. A másik három utast kórházba szállították kezelésre és megfigyelésre – írták a hivatalos közleményben.

A vonat, mely karácsony napján hagyta el Vancouvert, körülbelül hat órás késéssel érkezett meg Torontóba. Az a két kocsi, melyben a beteg utasok tartózkodtak vesztegzár alá került a katasztrófavédelmi gyakorlatnak megfelelően. A feltételezések szerint mások nem tartózkodtak a szóban forgó két vagonban, melyeket azóta alaposan ki is fertőtlenítettek.

A tisztiorvos szerint nem valószínű, hogy más utasok, vagy a vonat személyzete elkaphatott bármit is a betegektől a vonaton, melyen 200 utas és 13 fő személyzet tartózkodott.

A helyi halottkém jelenleg is próbálja beazonosítani a halál okát, míg az ontariói rendőrség szerint a nő személyazonosságát mindaddig nem fedik fel, míg nem találnak hozzá hozzátartozókat.


viarailhalalosterkepbent2.jpg
[SUB]
Ezeken a vonalakon közlekedik a Via Rail, a vörös színű a szóban forgó járat - vajon hányan lehetnek érintettek?[/SUB]


Forrás:
http://kulfold.ma.hu/tart/cikk/b/0/..._gyanus_betegseg_miatt_karantent_rendeltek_el
 
Oldal tetejére