UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

vendel69

Állandó Tag
Állandó Tag
Látni még nem láttam de hiszem hogy léteznek, ebben a hatalmas
világegyetemben elég nagy pazarlás lenni ha csak mi lennénk.
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Szegény Ezékiel, milyen nehéz lehetett neki szavakba önteni, amit látott:

Vajon mit is látott Ezékiel? (Arról már meg sem merlek kérdezni, hogy kivel is beszélgethetett valójában Mózes a hegyen? :mrgreen:)

Tippeljünk,mit a totózóban :D

Néhány videó, amiből megtudhatod kik és mik is az ufók, amiket látnak az emberek világszerte:

linktelenítette: elke

Én jobban hiszek a saját szememnek,mint bármelyik videónak.
 

formica

Kitiltott (BANned)
... :D

Te viszont számos olyan dolgot nem láttál és tapasztaltál,amit az iskolában NEM tanítanak :D

Ezt nem is vitatom. És mégis elhiszem nagy részét, pedig nem láttam. Ehiszem pl. amit a nagyapám és nagymamám, valamint a szüleim meséltek. Abból mindazt amit nem láthattam, ami akkor történt amikor még nem is éltem. Pedig igaz, annak ellenére hiszem, hogy nem látom. De történelem órán tanítottakat is illik elhinni, miközben ott sem voltunk amikor történt.
Számos dolog van amit el kell hinnünk, annak ellenére, hogy nem látjuk vagy nem láthatjuk. Szépen is nézne ki a világ ha csak azt hinnénk el amit látunk.
Én csak az önámító, nagyképű kijelentés ellen vagyok: ,,hiszen ha látom", mivel ilyen nem is lehetséges. Nem gondolja át aki ilyet mond, hogy mit is mond.
pl. Ha azt mondják, hogy a nagyapádnak is volt nagyapja, nem hiszed el mert nem látod???
Badarság az egész.
Viszont fontos dolgokat ne is fogsz észrevenni ha nem hiszed, ha nem hiszel benne.
 

oonagh

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
örülök Nektek, örülök, hogy idetaláltam :)

A párommal együtt mi is érdekes dolgokat tapasztaltunk. A párom eggyik éjszaka arra ébred fel, hogy valami van a hálószobánk ajtajában és nézi. Az ajtó szemben van a franciaágyunkkal. Azt érezte, hogy figyelik és, hogy ne gondolja az a valami, hogy fél tőle, felült és ránézett. Hóemberszerű valami állt az ajtóba. Se kéz se láb, csak olyan gömbök egymáson, mint a hóember. Utána hirtelen eltűnt.
Egy másik éjszaka én ébredtem arra, hogy lépéseket hallok. Talpak surrannak a padló szőnyegen a párom felőli oldalon. Odanézek, egy emberi alak megy el az ágyunk mellett. Kérdezem a páromat: - Te vagy Szívem?... közben a kezemmel tapogatom az ágyat magam mellett, hát ott alszik mellettem és megszólal: Nem!...kérdem tőle:- akkor ki?... Visszamotyog: jó kérdés ... és alszik tovább. Nézem az alakot, odaér az ajtóhoz, nem tér se jobbra se balra, hanem egyből eltűnik.
Másnap éjjel arra ébredek, hogy fél bénult állapotban érzem a fizikai testemet, és tudom, hogy akkor hoztak vissza. Nem tudtuk kipihenni magunkat, minden éjjel megébredtünk és utána nem tudtunk visszaaludni. Nem voltunk álmosak. Napközben meg estünk össze a fáradságtól.
Kamerát akartam betenni a hálóba, felvenni mi történik ott éjszaka. Valahogy idegenkedtünk ettől. Talán féltünk megtudni mi történik.
Nagyon mérges voltam. Kiabáltam velük...gyáva banda!!!.. ha akarnak valamit jöjjenek fényes nappal, üljünk le, beszéljük meg!! Hagyjanak pihenni minket!
Felrajzoltam egy atlantiszi védőgyűrű mintáját egy papirdarabra és betettem a padló szőnyeg alá, pont a bejárathoz.
Nem tudom, hogy ez a jelkép, vagy a kiabálás...de azóta tudunk nyugodtan aludni, pihenni és ami fontos.. félelem nélkül!!

Szerintetek földönkívüliek látogattak? Veletek történt hasonló?
M a véleményetek?

Köszi
oonagh
 

csusza30

Állandó Tag
Állandó Tag
a megszámlálhatatlan sok csillagrendszerben csupán a mi kis bolygónkon alakult ki élet.
Ugye milyen nagyképűen hangzik?
HA az élet csupán véletlenül alakult ki, akkor a nagy számok törvénye szerint elgondolva erre a véletlenre van további esély is.
Azt hiszem az univerzum esetében csak nagy számokról beszélhetünk..
Számomra sokkal hihetőbb, hogy van máshol is élet. Bár valószínűleg ennek zöme igen kezdetleges.
 

tibori

Állandó Tag
Állandó Tag
Ufo észlelés

UFO észlelés:


Ufók vagy repülő lampionok? – ez a kérdés foglalkoztatja a pécsiek egy részét, miután a Bors megírta: szombat este hat vagy hét darab gömb alakú, narancssárga színű azonosítatlan légi jármű repült át Pécs légtere fölött. A lap egyik olvasója képeket küldött arról, ahogy egy esküvő után több égi lampiont bocsátanak útjára a pécsi Janus Pannonius Egyetem szomszédságából. Szerinte ezeket nézték ufóknak. – Egy lakodalmon vettünk részt, ahol az ifjú pár égi lámpásokat bocsátott a levegőbe – mondta el "András" a Borsnak.

– Aznap szép idő volt, de estére beborult, és szemerkélt az eső. Ezért este 9 után úgy döntöttünk, szélnek eresztjük a lampionokat – magyarázta a férfi. Ugyanakkor, ahogy azt a bulvárlap tegnap megírta, Buzády György, a Magyar Repülőszövetség alelnöke még 9 óra előtt észlelte az ismeretlen repülő tárgyakat a Mecsek déli oldalán, két kilométerre a Tubes-toronytól.

– Jómagam két felvételt láttam az esetről, Buzády úrét és egy magát megnevezni nem kívánó fiatalemberét – mesélte Kriston Endre ufószakértő.

– A két felvétel két különböző szögből készült, egyértelműen látszik, hogy a felhőplafon alatt haladnak a tárgyak egymáshoz közel, ráadásul az egyik fényes pont megelőzi a többit. Nem zárható ki az égi lampion elmélete sem, de ez több kérdést is felvet: ha mind egyforma lampion volt, miért előzte meg a többit az egyik? – tette fel a kérdést Kriston Endre.

– Egyértelmű, hogy az utóbbi időben megszaporodott az ufóészlelések száma – folytatta az szakértő.

– Minden esetet kivizsgálunk, és gyakran bebizonyosodik, hogy nem földön kívüli látogatókat láttak, de sok az olyan észlelés is, amelyet egymástól független szemtanúk igazolnak. Egyrészről megnyugtató lenne, ha kiderülne, hogy lampionokat láttak szombaton este. De az utóbbi esetek ismeretében valószínű, hogy inkább idegenek voltak.


Forrás: UFO kutatók oldal
Fekete Krisztián
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Olvastam, hogy ie. 4000 körűl jöttek utoljára ide idegenek. Ez a könyv minden más vonatkozásában hiteles számomraa..Elkellett azon gondolkoznom, hogy az utolsó párezer évben mekkora fejlődési pályát futott be a homo sapiens.
Nade kitől, mitől lett egyszerre ennyire okos..miközben évtízezredekig csak a bunkóival, köveivel vacakolt? Csak lennie kell valamilyen érthető okának?
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Kedves Bihar! Erről mi a véleményed?

"1975-ben Erdélyben leszállt egy földönkívüli ûrhajó, kb. száz szemtanú elõtt. Utasai a helyszínen hagytak egy hermetikusan lezárt vasdobozt, amely belül kis rekeszekre, fiókokra oszlott. Ezekben számos fémlemez volt, amelyek speciálisan kemény és idõtálló aranyötvözetbõl készültek. A lemezekre vésett ékírásos szövegek és piktogramok valamiféle üzeneteket tartalmaztak az emberiség számára.


A lemezeket a román Securitate elkobozta, viszont a rajtuk található információkat néhány szemtanúnak sikerült elõbb lemásolnia. A megfejtés szerint Szíriuszról hoztak üzenetet. Csillagrendszerüket három csillag és tizennégy bolygó alkotja. A negyedik bolygó lakott, a neve Amma. Innen költöztek át az õseink valamikor a Földre, hatalmas csillagközi szállító ûrhajókkal.

Az átköltözésrõl említést tesznek az Arvisúrák is. Ezekbõl kiderül, hogy 6051 évvel ezelõtt érkeztek õseink erre a bolygóra (i.e. 4041-ben)"
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
A Zonre Reality UFÓ-król szóló dokumerntum film sorozatát valaki felvette és feltette a Youtube-ra. Nézzétek meg, mert törölni fogják.

Címre keressetek, mert linkelni tilos itt a CH-n sajnos.

Pontos cím a „ jel között:



" Ufo k éjszakája 1/3 "

" Célpont a Föld 1/3 "

" Idegen érintés 1/3 "

" UFO -k 1/3 "

" UFO, a legjobb bizonyiték 1/3 "

" UFO - akták, Az orosz Roswell 1/3 "

" Titokzatos gyógyitók 1/3 "
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére