VISTA vs XP

Te milyen OP rendszert használsz?


  • Összes szavazó
    222
A

aldric

Vendég
Nekem Linux Mintem van és elégedett vagyok vele. Windows-t csak a legutolsó lehetőségként tennék a gépemre. Eleget szívtam vele. Akinek tetszik és megfelel használja. Nekem nem kell.
 

Rmade

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyenlőre Windows 7 x64 mert a Win8 design nem igen bejövős. Hogyha nincs meg a megfelelő konfiguráció rá akkor Win XP + SP3.
 

.:Skagen:.

Állandó Tag
Állandó Tag
XP annak aki stabilitást akar és megbízhatóságot
:rohog:
ez igaz volt mondjuk 2009-ig, míg a win7 meg nem jelent, mert a Vista egy rakat f.s volt, viszont a gyorsabb és látványosabb programkezelés hatványozottan növelte a felhasználói élményt, tehát 2013-ban, aki XP-re szavaz....no comment
Nálam, akinek a kezei közt jó pár gép átment már, friss és újratelepítések, hardware és software telepítések terén is van tapasztalatom, szóval saját használatban az XP jó esetben elment 1-1,5 évet, mert annyi szemetet szedett össze, míg a win7-t is csak az alaplapom meghalása miatt kellett újratelepíteni 3,5 év után.

Van Win8-as laptopom is, az meg úgy hasít, mint a villám, a kinézettel meg meg lehet barátkozni, sőt hagyományossá is lehet tenni, de mivel volt WinPhone-om, így már nem újdonság ez se.
 
Oldal tetejére