Nálatok milyen az idő?

soulsearcher

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálunk (Veszprém megye) 2-3 napja nagyon szép, napos idő van. 16-18 fokkal. Kicsit furcsa ez a meleg idő nekem... Én már havat szeretnék :D
 

2003mte

Állandó Tag
Állandó Tag
A hétvégén is marad a ködös, borús idő

A hétvégén marad a párás, ködös idő, csak kevés napsütésben lesz részünk, és inkább a vasárnap folyamán. :( Hétfőn egy hidegfront hoz változást időjárásunkban.

Részletes előrejelzés

Ma országszerte borongós, szürke, többfelé tartósan ködös idő várható, akár ködszitálással. Helyenként azonban felszakadozik a köd, és rövid időre kisüt a nap. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. A hőmérséklet általában 6, 12 fokig emelkedik.

Számottevő fronthatás nem várható. Az időjárás szervezetünkre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashatnak. A párás, ködös időben légzési nehézségek léphetnek fel, fokozódik a légúti megbetegedések kockázata. Visszaesik a csúcshőmérséklet, így öltözzünk melegebben. A közlekedők jelentősen lecsökkent látástávolsággal és helyenként szitálástól nedves utakkal számoljanak.

Vasárnap északon és keleten jobbára felhős, néhol tartósan ködös időnk lesz elszórtan szitálással. A Dunántúlon és a déli megyékben még a délelőtt folyamán feloszlik a köd, és néhány órára kisüt a nap. Mérsékelt lesz a délies szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10, 15 fok között alakul.

Hétfőn egy hidegfront hatására északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és szórványosan fordul elő eső, esőszitálás. Élénk lesz a nyugati szél, a hőmérséklet 6, 11 fok között alakul.

Kedden erősen felhős, időnként borult lesz az ég, többfelé kell esőzésre készülni. Az erős nyugati szélben 8, 13 fokig melegszik fel a levegő.

Szerdán folytatódik a felhős, borongós idő, többfelé esővel. A mérsékelt nyugati szélben 8, 13 fokig emelkedik a hőmérséklet, a keleti országrészben lesz hűvüsebb.

Csütörtökön eleinte keleten több, nyugaton kevesebb felhő lesz az égen, majd észak felől országszerte megnövekszik a felhőzet. Szórványos eső csak a keleti megyékben várható. 7, 12 fokig melegszik a levegő a mérsékelt délies szélben.


Forrás: www.idojaras.hu
 
L

Lialiar

Vendég
Itt nálunk Kaposváron délelőtt már kisütött a nap egyszer, remélem vége lassan az ilyen időnek. Szeretem az őszt, de nem az ilyet...
 
Oldal tetejére