Aki a kutyát szereti...

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
Sajnos az új esztendőnek tragikus a kezdése. Törvényhozóink véghezviszik a magyar kutyaholokausztot. Minden jel arra mutat, hogy több ezer kutyát fognak elaltatni az elkövetkezendő hetekben a chippeztetési törvény következtében.
A kutyák chippezéset jó ötletnek tartom, de nem ilyen módon és ilyen áron. Ez így embertelen.

Azoknak, akik szeretik a kutyákat, ezek most nagyon sötét napok. Gyújthatjuk a gyertyákat a sok ártatlan áldozatért, akik csak szeretni és szolgálni szeretnének, de nem kellenek senkinek, mert néhány ezer Ft-ot ki kéne adni miattuk.
És azokért is, akik ugyanezért az utakra kidobva dideregnek és éheznek, amíg a vadőr lövése vagy egy autó kerekei nem végeznek velük.





 

kpribelszki

Állandó Tag
Állandó Tag
:/ Ajjj! Én most voltam Vietnámba és ott a piacon ott árulják a húskutyákat! Elég szörnyű látvány volt!
 

Fecó62

Állandó Tag
Állandó Tag
Ferkó 5 hónapos volt ezen a héten, míg Borcsa 26 hónapos. Túl van az elsó igazán komoly tüzelésen és már alíg várta, hogy újra mehessünk sétálni.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=yzBFGC9f-yw&amp;amp;feature=youtu.be" target="_blank">[video=youtube;yzBFGC9f-yw]http://www.youtube.com/watch?v=yzBFGC9f-yw&amp;feature=youtu.be[/video]​
 

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
Csatolás megtekintése 1006091Csatolás megtekintése 1006092 CIMG1015.jpg Csupa figyelem csillag kutyus, és lerázhatatlan (hamis).
CIMG1011.jpg
Tappancs tekintete is elárulja milyen csodás lelke van!

Szia Fecó62!

Végre sikerült csillagról is és tappancsról képet készítsek és meg is osztom Veled és a kutyusokat szeretők táborával. Én mindennap élvezhetem csodálatos társaságukat. Szerintem gyönyörűek, és a társaságukban unatkozni kizárt dolog. Az unokámat mindkét kutya imádja. Szeretetüket ahogy kimutatják az maga a csoda.

Fénnyel teli áldott szép napokat kívánok.:Kati
 

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
Hű, a betyárját, mekkorát nőtt Ferkó! Gyönyörű!!!

Na most már biztos nem olyan könnyen vágja őt földhöz Borcsa. Túlnőtte a lányt ez a fiú! :)
És még nőni fog...
 

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
Van valakinek tapasztalata csirkehús-allergiás kutyával kapcsolatban?
Ijesztő mértékben megnőtt a környezetemben a csirkehús-allergiás kutyák száma, például az én német-juhászom is az lett, és a húgom kutyája is.
Én 30 éven át tettem a kutyáimat csirkehússal, és soha nem volt tőle semmi bajuk. Vajon mit adnak a csirkéknek, amitől a kutyák megbetegszenek? És tovább megyek... mit adnak nekünk a csirkehúsban? :confused:
 

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
[h=5]"Aki szereti a kutyákat, valóban szereti őket, nem egyszerű állatokat vagy házi kedvenceket, hanem társakat lát bennük, sőt többet. Tiszteli a velük született méltóságot, felismeri, hogy képesek az örömre és a bánatra, és hogy sejtik az idő zsarnoki természetét, még ha nincsenek is teljesen tisztában annak kegyetlenségével, és ellentétben azzal, amit a szemellenzős szakértők állítanak, van valami fogalmuk önnön halandóságukról."
/Dean Ray Koontz/
[/h]
 
Oldal tetejére