Fogyizzunk együtt, biztassuk egymást, így sikerülni fog, én tudom.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

tájdi

Állandó Tag
Állandó Tag
Tájdi! A kutyusodnak küldöm! Ha a lábicskója rendbejön, majd ledolgozza! kiss

Meg sem merem mutatni neki, mert bezabálja a monitorom. De elmeséltem, mi van rajta, majd beosztjuk. Egy pofinyalás-puszit küld. :D Most beengedtem szegényt, borogatom a lábicskóját, hátha segít valamit.
 

tájdi

Állandó Tag
Állandó Tag
"Nem régen beszéltünk a dohányzásról.. ":smile:

Jaj, szétrötyögtem magam a másodikon. kiss, sajna érintett vagyok. Jobb lenne mondjuk, ha én is nyusziban.;)
 

tájdi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kis gyümölcs esetleg?

tg_44.gif

Jó lesz, a küldöncös is maradhat? Teknőcöm még nem volt, de láttam ma egy jópofa kis vidót, ahol a macsekot zavarássza, meg lehetett zabálni, mindkettőt, olyan jópofák voltak. A cic félt tőle.:D
 

RixavanDerMaat

Állandó Tag
Állandó Tag
Lányok, fiúk, kezdhetjük a húsvéti "ledolgozást", mondjuk igy:]

Andi jo ez a torna, de inkabb olyanoknak valo akik nulla mozgasrol indulnak. :)
Sajnos Rixy ettul nem lenne sovanyabb, inkabb fut. :)
A taj mondjuk wowowowww! :)

Ja, mindenki kedves figyelmebe, tudjatok mit kaptam husvetra?

HULLAHOPPKARIKAT! :D:D:D:D:D

Egyelore tizet tudok porditeni rajta. Szegyenkezek is, na de a jovo hettol kezodik a szorgalmi idoszak itt nalunk, szoval indul az egyetemi sport ezerrel, ugyhogy majd oda is megyek!
Tervem az hogy minden nap 2 ora sport, kiveve a hetveget, akkor konnyebben valamit. Ezek kozott lesz kickbox aerobic, tiger-aerobic, spinning, drilling es kulonfele mas mozgasok is.
Mar varom! Ja el ne felejtsem, el akarok nezni a hip-hopposok koze, nemreg lattam a youtubeon egy rakat tancot abbol, nagyon atmozgatosnak tunik!

Tovabbi kerdesem, emberkeim, ki ismeri ki magat MUZLI ugyben?
Nagyon elkezdtem orulni utobbi idoben a muzlinek, ha abbol eszek (ez ilyen 40 szazalek gyumolcs, 60 szazalek szetnyomott buzaszemek es ilyen kis mindenfele hulye morzsak de finomak) tejjel egy kisebb tallal reggelire, az akkor direkt jo es nem hizlal?
Valahogy ruhellem reggel telezabalni magam, vagy nehez sonkasszendvicseket enni.
Velemeny? :)
 

RixavanDerMaat

Állandó Tag
Állandó Tag
Hali

Én tavaly októberben majd 100 kiló voltam amiből viszonylag könnyedén sikerült is lefaragni 17-et a mai napig. És diétáznom sem kellett :D Van egy tuti tippem arra, hogyan nem tudod elkerülni a heti 3-4 mozgást.
Csupán egy jóbarát kell hozzá és egy kis lelkiismeretesség.

Egy barátom felajánlotta, hogy eljár velem futni heti 2-3 alkalommal. Az első alkalom után azt mondta h két nap múlva itt találkozunk, de nem hoz telefont magával,s ha kések megvár és így nem tudom lemondani sem. Persze két nap múlva késtem 10 percet, ő ott várt rám és mentünk futni. Onnantól kezdve tudtam h ő ott lesz és azt csak nem tehetem meg vele h nem megyek el miküzben ő vár engem. Szóval tényleg csak elkezdeni nehéz a mozgást, de ha az ember fut heti 15 km-t ne kell étrendet sem változtatnia különösebben... szóval csak hajrá, remélem ez a piciny praktika segíthet másnak is... egyébként meg csak elszántság kérdése.

sok sikert

Szia Rolje,

ez fantasztikus gratulalok :) akkor Te kiismered magad futas teren, hadd kerdezzem mar meg, a futas az azt kell hogy jelentse, hogy mondjuk 45 percen at futsz es nem allsz meg, csak futsz, ugy ertem, hogy ha elfaradsz es fulladni kezdenel, akkor gyalogolsz? Vagy nem is faradsz el?

Mer nalam ugy nez ki a futas, hogy tudok harom-negy percet futni, de utana muszaj setara valtanom, amig levegohoz jutok, es csak akkor valtok vissza futasra.

Ez hibas ahogy en csinalom?
 

AndiC

Kormányos
Kormányos
:p Jó reggelt FOGYIS CSAPAT!!!
Rixy,kiss, én müzlizek minden reggel, de nem az édes formában, és nem tejjel, mert nem szeretem, csak meleg vizzel :p, esetleg pótolom egy kis erdei gyümölccsel. Ez aztán jól kitart délig, nem is vagyok éhes. Irigyellek a tervedért a napi 2 órás mozgással, bár én is terveznék ilyesmit, bár kacsingatok a tae-bo felé, de ez egyenlőre csak szemmozgás ;).

af-bowl-muesli.jpg
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép napot kívánok nektek! :)
Csak kapkodom itt a fejemet a sok táj-, meg csi-, meg csa-.. vagy micsoda - mozgásokat olvasva. Azt se tudom mik azok. :)
Nekem elég a jó kis alap duci torna és máris a nyelvemet tekerem vissza a számba. :lol:
 

AndiC

Kormányos
Kormányos
Santane, a videókon szétrötyögtem magam, totálisak! :``::``:

Ime egy kis TAE BO izelitő

<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GP-ADSVstD0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GP-ADSVstD0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
A tornáról.
Ez is tipikus rogyasztott lábú gyakorlatokból áll.
Nekem gondom van a derekammal - azaz a deréktáji gerinccel, valamint a térdemmel. Vagyis inkább amolyan kényes pontjaim mostmár. Ahányszor ilyesféle gyakorlatokat csinálok, azonnal terhelődnek és nagyon fájnak. Nézzétek meg! A rogyasztott láb mekkora terhet rak a térdizületekre, szalagokra. Figyeljétek meg, hogy a rogyasztással azonnal befeszülnek a gerinc melletti izmok is, főleg a derekadat fogod valami szinten merevíteni, hogy ezt - plussz mozdulatokkal - a pózt megtartsd. Azonnal gondok jelentkeznek a lumbális csigolyáknál. Annak, akiknek nincsen problémájuk - még - a gerincükkel, azok ezt lehet, hogy egyelőre nem érzékelik. De én félek attól, hogy ezekkel a tornácskákkal később megbűnhődünk.
Lehet, hogy feszíti a comb és egyéb izmokat, de hogy máshova hogy hatnak, arra senki sem figyel.
A tornáknak, az edzéseknek a jó részét sajnos nem olyanok állítják össze, akiknek fogalmuk van az emberi test működéséről és az anatómiáról.
És sajnos az embereknek csak az a része érzékeli a "bibiket" ebben, akiknek már eleve gondjuk van valamilyen testrészükkel.

Itt azért megjegyzem: ez az én véleményem. Eszem ágában sincs vitafórumot indítani ebben a témában. :)
 

AndiC

Kormányos
Kormányos
Santane, talán a Pilates féle torna segit, az aqua-aerobicot is meg lehet próbálni... kiss

<object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lOyNpFBt3fU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lOyNpFBt3fU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="212" height="170"></embed></object> <object width="320" height="265"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/y8kSlfGeAO8&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/y8kSlfGeAO8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="212" height="170"></embed></object>
 

Santane

Állandó Tag
Állandó Tag
Az tény. De nagyon divat lett. És én valahogy nem érzem ezt amolyan "természetes" dolognak. Nem hiszem, hogy a sok bélmosás ne tenne valami kárt a bélrendszerben. Persze itt most nem a szükséges s.o.s segítségekről van szó, mint pl. idült székrekedés, stb.
 

sydneygirl

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Tájdi!

Szóval, olvassunk figyelmesen, inkább 2x, minthogy baromságokat hordjunk össze egy emberről, valami szennylap stílusában;)

Üdv, Forgószél

Kedves Forgoszel,

Ha igazan buszke vagy arra, hogy gyakorlo AK-s vagy evek ota, akkor reagalj aszerint. Ahelyett, hogy nekiesel valakinek, aki a sajat velemenyet meg meri veled osztani, a beiras lenyeget figyeld. Nem kell mindenhol remeket latni, es ugy ertelmezni, hogy ez ellened iranyulo szemelyes tamadas volt. Ha nem ertesz egyet, azt pedig intelligensebb modon is meg lehet mondani, mint ahogy ezt tobben teszik-tesszuk ezen a forumon.

A sajat velemenyhez mindenkinek joga van: neked mint AK-snak kellene ezt a legjobban tudnod. Masok kioktatasara es erzelmeinek sarba tiprasara sincsen szukseg.

Ugy latom, inkabb gyakorold gyakrabban az AK-t, akkor talan megtanulod ujra, amit mar elfelejtettel: tisztelni masok velemenyet, akkor is ha nem ertenek veled egyet. Erzeseidet pedig "a megfelelo formaban" ujra kifejezesre tudod majd juttatni.

Talan az onbizalmaddal kezd. Igaz, sok minden kiderul egymasrol egy ilyen forumon, en is leirom, mivel foglalkozom. De nem azzal inditok, hogy en jobban tudom, mert en mekk mester vagyok! Igy amit a tobbiek, tudatlan bunkok irnak az biztos mind marhasag. Nem kell azonnal tamado allasba helyezkedni!

Ha vetted volna te is a faradtsagot, hogy 'figyelmesen' vegigolvasd a topicot, mielott berontasz, mint elefant a porcelanboltba, akkor talan nem ez lett volna egyik elso bejegyzesed. Mellesleg, az AK-s forumot is hanyagolhatod, mert egy ket topicban oda is csak "sertegetni" jarsz. Miert van az az erzesem, hogy jobbnak tartod magad, mint mindenki mas? Te is csak egy ember vagy, mint mi, a szadon eszel, es a fenekeden ulsz. :,,:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére