Teremtő tudat... Ki vagyok...

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Szióka kedves V.t!

Az életnek meg van a maga menete(ahogy a természetben is mindennek meg van az ideje, a virág akkor nyilik amikor eljön az idő, nem sürgeti, türelmesen benne van minden folyamatban)...megszületsz, azonosulsz a testel amit megalkottál...majd öntudatlan elfeledkezve arról aki vagy megtapasztalod a test az elme korlátait...információkat, tudást gyüjtesz(elmével)...mert neki szüksége van rá, hisz üressen jött erre a világra...ő ide való...ennek a létnek a megtapasztalásához szükséges eszköz...ezért mondja minden felébredett, hogy vizsgáld meg ki vagy valójában...ha felismered igazságot...helyére kerül minden benned, az eszköz nem akar urat játszani...az ego megérti és egyéválik lényeddel...feloldódik benned...de csak is akkor ha elég tudást és tapasztalatot gyüjtött...te még ott tartasz, hogy az elmédet fejleszted...bizonyosságot szeretnél a gondolat teremtő erejére...játsz próbálj ki mindent....meg van adatva...ezért vagy itt....csak légy önmagad...fedezd fel a lehetőségeidet...nem kell másokat követned...minden ember egyedi...maradj az....ami azt jelenti néha légy az üressségben, az önvalódban...ő az aki igazán ismer és tudja mikor mire van szükséged...ilyenkor az elme nincs ellenállásban...így könyebben életre kelhetnek azok a dolgok amiket szeretnél megalkotni......ez a közép út...éled az életed tudatosan válogatsz a gondolati tárházból..és közben nem feledkezel meg a belső valóságodról...csak légy hálás önvalódnak...engedd, hogy minden terészetesen történjen...ne akarj semmit...csak légy jelen...semmit nem kell siettetni....a természet megteszi a dolgát, minden beavatkozás nélkül is...ha majd megszületik benned a vágy a belső szabadságra...a mindenséggel való egyéolvadásra...az a vágy fog elvezetni oda...és ez lesz az ami semmit nem ad majd vissza, mert a szabadság nem adhat mást csak is a semmit...egyszerüen, csak feloldódik benned...addig is jó utazást...szeresd az életett...és csak játsz benne..ne vegyél semmit túl komolyan...:)
 

nmarie

Silver Tag
Állandó Tag
Kedves Tavirózsa!
Talán vígasztalni fog az a tudat, hogy nálam így a negyedik x után változott meg minden. Eddig tartott, hogy fontos ponthoz érkezzem.
Csak legyen nyitva a szemed, a füled, szívd be a levegőt, s mindezt érezd a szíveddel ... engedd, hogy átjárjon, engedd hogy az érzés eluralkodjon rajtad ... tedd ezt mindazzal, mi utadba kerül ... engedd magadba!
S ahogyan legjobb barátom mondogatja nagy bölcsességgel: Ne tudni akard, érezd!
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Osho: Az egész a változásról szól című könyvéből

<table border="0" height="728" width="606"><tbody><tr><td rowspan="1" colspan="2">A jövő nem lehet csupán remény és lehetőség – ezek puszta szavak. A jövőnek teljesen a miénknek kell lennie – „aranyjövőnek” kell lennie. Túl sokáig éltünk együtt egy letűnt aranykor mítoszával, amely sosem volt arany! De a jövőnket még bearanyozhatjuk.
A most nagy pillanat. Létrehozhatunk egy egységes világot. A jelenlegi válság aranyválság, hiszen az emberek csak nagy nyomás hatására változnak és változtatnak. Mindaddig, amíg egy helyzet elviselhető, inkább elviselik – most azonban olyan ponthoz érkeztünk, amikor a helyzet már nem elviselhető többé. Nincs több idő bizottságokra és az általuk készített jelentésekre.
A problémák pofonegyszerűek. Csupán arról van szó, hogy az egész emberiségnek nagyon tisztán kell látnia, hogy ezeket a problémákat mi magunk hoztuk létre, és még most is létrehozzuk ezeket. El kell terjeszteni a következő tudatosságot: „Ezeket a problémákat én támogatom. Meg kell, vonjam a támogatásomat.”
És meg kell tenni néhány gyakorlati lépést… például, ha valaki világpolgár szeretne lenni, az Egyesült Nemzetek adjon neki világpolgár-útlevelet, amelyik nem kötődik egyetlen nemzethez sem. Az ilyen jellegű „apró” lépések óriási és azonnali hatással bírhatnak, hiszen újfajta légkört teremtenek. A jelenlegi válságot a vallások és a nemzetek generálták, és a helyzet eljutott arra a pontra, hogy ezek többé képtelenek létezni.
Ha bármit is szándékozunk tenni a jövőért, most kell megtennünk, különben a tudatosság legnagyobb evolúciója, amelyet a világegyetem valaha is látott, semmivé foszlik – ez pedig nem csak a Föld, de az egész létezés számára fájdalmas veszteség lesz. Egymillió év alatt sikerült megteremtenünk a tudatosság lehetőségét. Most azonban nincs arra időnk, hogy hagyjuk a természetet a maga lassú módján fejlődni. Ő örökéletű, mi azonban nem.
Ha meg akarjuk oldani a jövőt, és fel akarjuk számolni a problémákat, a múltba kell visszaásnunk, a gyökerekig. Az egész múltunk – a maga minden dimenziójával – az, ami létrehozta ezt a veszélyes helyzetet – és erről senki sem beszél, mert ezelőtt egyetlen generáció sem vette a fáradságot, hogy a jövőre gondoljon. Az ember mindig úgy élt, ahogyan akart, és minden új generációra ráerőltette a maga életformáját. Ez nem tartható többé. Kvantumugrást kell tennünk – meg kell tanítanunk az új generációnak, hogy ne úgy éljen, ahogy mi élünk. Csak így változtathatunk a jövőn.

</td> </tr> <tr> <td>

</td> <td colspan="2">
</td></tr></tbody></table>
 

xawier

Állandó Tag
Állandó Tag
Osho: Az egész a változásról szól című könyvéből

...a változás folyamatos, amiről osho írt a mai világra már nem 100%-ban érvényesek, érvényesíthetők... szerintem:rolleyes::D
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
...a változás folyamatos, amiről osho írt a mai világra már nem 100%-ban érvényesek, érvényesíthetők... szerintem:rolleyes::D

A hangsúly a változtatáson van...ha tanulunk a hibáinkból...mindig jobbat hozunk létre..miért is jönnénk különben ide...ha nem a változtatásért...hogy íródik a jövő?...ez a változás megértésének egyik alap kérdése...az egyén felébredése, mit hozhat magával?....
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
AZ ÖRÖK KEZDŐK SZELLEME "Az örök kezdők szelleme sokra képes, a kitanultaké csak kevésre."

"A roshi az az ember, aki megvalósította a teljes szabadságot, ami minden emberi lét lehetősége. Szabadon létezik, egész lényének teljességében. Tudatának folyama nem a mi szokásos önközéppontú tudatunk rögzült ismétlődő mintája, hanem a jelen adott körülményeiből származik, spontán és természetes módon. Ennek eredményeképpen rendkívüli tulajdonságok jellemzik – elevenség, élénkség, egyenesség, egyszerűség, alázat, derű, vidámság, rendkívüli éleselméjűség és mérhetetlen együttérzés. Egész lénye azt tanúsítja, mit is jelent a jelen valóságában élni. Anélkül, hogy mondana vagy tenne bármit is, az ilyen emelkedett személyiséggel való találkozás hatása önmagában is elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa valakinek az egész életútját. De végül is nem a mester rendkívülisége az, ami a tanítványt zavarba ejti, lenyűgözi, magával ragadja, hanem a mester egyszerű volta. Mivel ő csak önmaga, ezért tükör a tanítványai számára. Amikor vele vagyunk, érezzük saját erősségeinket és gyengeségeinket, anélkül, hogy tőle a dicséret vagy kritika bármely megnyilatkozása érne. Jelenlétében látjuk eredeti arcunkat, és a rendkívüliség, amit látunk, csak a mi igazi természetünk. Mihelyt megtanuljuk saját természetünket felszabadítani, a mester és tanítvány közötti határok eltűnnek a lét mély folyamában és a Buddha szellem kibontakozásának örömében."
Azt mondják, hogy a zen gyakorlása nehéz, de a miértjét félreértik. Nem azért nehéz, mert kemény dolog keresztbetett lábakkal ülni, vagy a megvilágosodást elérni. Hanem azért nehéz, mert nehéz tisztán tartani szellemünket és gyakorlásunkat annak valódi értelmében.
A zen tanítvány legfőképpen arra vigyázzon, nehogy kettősségek rabja legyen. A bennünk rejlő "eredeti szellem" mindent magába foglal. Mindig gazdag és elegendő önmagában. Ne veszítsétek hát el szellemetek önmagában is elegendő voltát. Ez nem elzárkózó, hanem éppenséggel üres és éber szellemet jelent. Mert ha szellemetek üres akkor mindig kész befogadni bármit, nyitott mindenre. A kezdő szellem sokra képes; a kitanultaké csak kevésre.
Ha túl sokat okoskodtok, önmagatokat korlátozzátok. Ha nagyon mohók vagy túl sóvárak vagytok, szellemetek nem lesz gazdag, és önmagában is elegendő.
Az örök kezdők szellemében nincsen ilyen gondolat "elértem valamit." Minden önközéppontú gondolat korlátozza végtelen szellemünket. Ha nem gondolunk sem a sikerre, sem pedig önmagunkra, igazi kezdők vagyunk. Akkor tényleg tanulhatunk valamit.
A LÉLEGZÉS "Amit 'én'-nek nevezünk, lengőajtó csupán, amelyik ide-oda leng, amikor ki- s belélegzünk."
Mikor a zazent gyakoroljuk, tudatunk midig követi lélegzésünket. Mikor belélegzünk, a levegő bejön a benső világba és amikor kilélegzünk, a levegő kimegy a kinti világba. A benső világ korlátlan, és kinti világ is korlátlan. Azt mondjuk "benső világ" vagy "kinti világ", de valójában csak egy világ van, mely kerek egész. Ebben a korlátlan világban olyan a torkunk, mint egy lengőajtó. A levegő bejön és kimegy, mint amikor valaki lengőajtón át jön, s megy. Ha így gondolkodtok "én lélegzem", akkor az "én" ráadás. Nincs te, ami az "én"-t mondhatná. Amit "én"-nek nevezünk, lengőajtó csupán, amelyik ide-oda leng, amikor ki- és belélegzünk. Csupán mozog, ez minden. Ha szellemetek tiszta, és elég nyugodt ahhoz, hogy ezt a mozgást kövesse, nincs akkor semmi, sem "én", sem világ, sem szellem, sem test, csupán egy lengőajtó.
AZ IRÁNYÍTÁS "Adj juhodnak vagy tehenednek nagy, tágas rétet, hogy irányítani lehessen."
A Buddha természet világában élni annyi, mint pillanatról pillanatra egy kis lényként meghalni. Amikor egyensúlyunkat elveszítjük, meghalunk, de ugyanakkor újra létre is jövünk és kibontakozunk. Minden, amit csak látunk, változik, elveszti egyensúlyát. Minden azért látszik szépnek, mert kibillen egyensúlyából, de a háttere tökéletes összhangban van. Így létezik minden a Buddha természet világában. Egyensúlyt veszít a tökéletes egyensúly hátterével. Ha tehát úgy szemlélitek a dolgokat, hogy nem ismeritek fel hátterükben a Buddha természetet, minden a szenvedés képét mutatja. De ha felismeritek a létezés hátterét, felismeritek azt is, hogy a szenvedés maga, nem más, mint az, ahogyan élünk és ahogyan életünk zajlik. Ezért hangsúlyozzuk ki néha a zenben az élet egyensúly nélküliségét és zűrzavarát.
Ha tökéletes nyugalmat akartok elérni a zazenben, ne zavartassátok magatokat a szellemetekben talált különféle képzetektől. Hadd jöjjenek, és hadd menjenek. Akkor lesznek irányítás alatt.
. Az igazi cél, úgy látni a dolgokat, ahogyan vannak, megfigyelni a dolgokat, ahogyan vannak, és hagyni mindent, ahogy az megy. Ez jelenti mindennek a tágabb értelemben vett irányítását.
A SZELLEM HULLÁMAI "Mivel az élet minden megnyilvánulását szívesen fogadjuk, hiszen mindez a nagy szellem kibontakozása, nem törekszünk rendkívüli örömökre. Ezért aztán rendíthetetlen a nyugalmunk."
Amikor a zazent gyakoroljátok, ne igyekezzetek a gondolkodást leállítani. Hadd szűnjön meg magától, Ha valami eszetekbe jut, hagyjátok jönni és menni. Nem marad majd soká. Ha leállítani igyekeztek a gondolkodást, ez azt jelenti, hogy zavar benneteket. Ne zavartassátok magatokat semmitől sem. Úgy tűnik, mintha kívülről hatolna be valami a szellemetekbe, valójában azonban ez szellemetek hullámzása csupán, s ha nem hagyjátok zavartatni magatokat e hullámoktól, azok fokozatosan lecsillapodnak.
Ha szellemetek valami rajta kívülivel áll kapcsolatban, akkor az kicsiny szellem, korlátozott szellem. Ha szellemetek nem valami mással van kapcsolatban, akkor szellemetek tevékenységében nincs dualista felfogás. Szellemetek tevékenységét csupán hullámainak fogjátok fel. A nagy szellem mindent magában tapasztal.
NYOMTALANUL "Ha cselekedtek valamit; égessétek el magatokat teljesen, mint a jó tűz, nyoma se maradjon éneteknek."
Mikor a zazent gyakoroljuk, szellemünk nyugodt és teljesen egyszerű. Általában viszont nagyon elfoglalt és szövevényes, és nehéz összpontosítani arra, amit cselekszünk. Azért van ez, mert gondolkodunk, mielőtt cselekednénk, és ez a gondolkodás hagy bizonyos nyomot. Tevékenységünket beárnyékolja valamilyen előzetes elképzelés. És nem elég az, hogy nyomot hagy, hogy némi árnyékot vet a gondolkodás, hanem fel is idéz más, egyéb cselekvésekkel és dolgokkal kapcsolatos képzeteket is. Ezek a nyomok és képzetek nagyon szövevényessé teszik szellemünket.
Mindig az a gondolkodás hagy nyomot, ami a viszonylagos, zavaros szellemből ered. Az a viszonylagos szellem, ami hozzákapcsolódik más egyébhez, és így aztán korlátozza önmagát. Ez a kis szellem az, ami a nyereség gondolatát megteremti, és saját nyomait otthagyja.
Ha gondolkodásotok nyomot hagy cselekvéseteken, a nyomhoz fogtok ragaszkodni. Azt mondjátok például "ezt én csináltam". Valójában persze nincs így.
Hogy ne hagyjatok semmi nyomot, amikor tesztek valamit, egész testtel és szellemmel tegyétek azt; összpontosítsatok arra, amit tesztek. Tökéletesen végezzétek, mint ahogyan a jó tűz ég. Ne legyetek olyanok, mint a kormozó láng. Égessétek el magatokat tökéletesen. Ha nem égetitek el magatokat tökéletesen, ott marad énetek nyoma mindabban, amit tesztek. Visszamarad nektek valami, ami nem égett el tökéletesen. A zen tevékenység tökéletes elégést jelent, csak hamu marad utána, semmi más.
ISTEN ADJA "Adni valamit, egyet jelent a 'nem-ragaszkodással'. Azaz, csupán ne ragaszkodj semmihez sem: adsz!"
A természet minden létezője, az emberi világ minden lénye, minden műalkotás, melyet létrehozunk, mind olyasmi, ami úgymond; adatott vagy adatik nekünk. De mivel eredetileg minden egy, mi vagyunk az valójában, akik mindent adunk. Percről-percre teremtünk valamit, ez az életörömünk. De ez az alkotó és mindig adakozó "én" nem a "kis én", hanem a "nagy én". Ha nem is ismeritek fel, hogy a "nagy én" egy mindennel, jó érzés az, mikor adtok valamit, mivel ilyenkor egynek érzitek magatokat azzal, amit adtok. Ezért jobb érzés adni, mint kapni.
AZ ÁLLHATATOSSÁG "Akik ismerik az üresség állapotát, az állhatatosság révén mindig fel tudják oldani nehézségeiket."
"Műveljétek saját szellemeteket." Ez azt jelenti, hogy ne kutassatok magatokon kívül.
"A nagy szellem olyasmi, amit kifejezni kell, nem kiagyalni. A nagy szellem olyasmi, ami a tiétek, és nem olyasvalami, amit keresni kellene."
"Életünk és halálunk ugyanaz a dolog. Ha megértjük ezt, nincs többé halálfélelem, és valójában nincsenek más problémák sem az életben."
A MULANDÓSÁG "A tökéletlen lét által kell a tökéletes létet megtalálnunk."
A TERMÉSZETESSÉG "Pillanatról pillanatra minden a semmiből jön. Ez az igazi életöröm."
TÚL A TUDATON "Az a gyakorlás, ha a káprázatok közepette valósítjátok meg a tiszta szellemet. Ha ki akarjátok küszöbölni a káprázatot, annál kevésbé hagy alább. Csak azt kell mondani: 'Ó, ez csak káprázat'
 

hannah22

Állandó Tag
Állandó Tag
...a változás folyamatos, amiről osho írt a mai világra már nem 100%-ban érvényesek, érvényesíthetők... szerintem:rolleyes::D
Üdv xawier!
Minden info a pillanatnak szól az örök kezdők szellemében.A folyamat az elmének szükséges,mert a pillanat értelmezhetetlen számára, csak lépésről-lépésre képes működni.A kollektív "igazságok" elfogadása az egyén részéről, egy-éniségének nem létét feltételezi. Hasonlóság lehet az elme nézőpontjából (ítél,minősít), az elmén túl energia-kiegyenlítődés van a pillanatban,-egység.
hannah:D
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
E megnyilvánult világ gyökere a tudatosság, ami gyermekkorodban jelent meg. Bármilyen most végzett tevékenységednek a gyökere az a pillanat, amikor gyermek voltál. Attól a pillanattól kezdtél tudást gyűjteni, és annak következtében történnek meg a jelenlegi tevékenységeid. A mostani tudatosságod ugyanaz, mint a gyermek tudatosság, az a mag. Amíg ez a tudatosság jelen van, oly sok dolog látszik fontosnak, de amikor ez a tudatosság elenyészik, mi értéke van az egész világnak számodra? Semmilyen! Szentelj neki figyemet, hogy ez a mag, ez a tudatosság, ez a létezőség, ez az "én vagyokság", hogyan jelent meg! Derítsd ki, hogy ez az univerzális, mindent átható tudatosság hogyan korlátozta önmagát, és azonosult a testtel, amikor a test megjelent!
Szilárd meggyőződésre kell jutnod, és amint a döntést meghoztad, ne tágíts tőle! El kell felejtened a gondolatot, hogy te test vagy, és időzz kizárólag az "én vagyok" tudomásban, aminek nincs formája, nincs neve! Csak legyél! Csak azt az önazonosságot fogadd el, hogy te a tiszta létezőség vagy, az univerzum valódi lelke, és hogy csak viseled ezt a testi ruhát. Nézz a holdra, és tudd, hogy a hold azért van ott, mert te vagy, te vagy, emiatt van hold. Belőled van, ez a létezőség, az "én vagyok" ősfogalma, a teremtésnek ez az egész hálója belőled van szőve. Az egész megnyilvánulás csak egy jelenség benned. Amikor megszilárdulsz a létezőségben, fel fogja fedni számodra minden titkát. Amint felszámolod test-elmével való identitásodat, te vagy a legfelsőbb Isten, te vagy Brahman. De itt egyáltalán nem a te magasabb szintre emelkedésedről van szó; itt csak megértésről van szó. Isten az "én vagyokság", a tudatosság, a létezőség, amely tanúja az öt elem manifesztációjának, az univerzumnak. Brahman, az Önvaló, az Abszolút a tanúja ennek az "én vagyokság"-nak. Az Abszolút állapot nem szerezhető meg. Az a te állapotod most, és mindörökké. Az Abszolút állapot a tanúja a tudatosság történésének.
A spiritualitás gyümölcse saját valódi természeted teljes megértése, a valódi identitásodban való megszilárdulás. Végül, minden beleolvad az Önvalóba. Meghaladod a létezőséget, és te, az Abszolút tudni fogod, hogy nem vagy sem a létezőség, sem a tudatosság. A létezőség meghaladásra kerül, de még rendelkezésre fog állni. A létezőség mély álom-állapotában az "én vagyokság" elfelejtődik, elfeleded önmagad. Az "én vagyokság" megjelenik és eltűnik az ébrenléti és a mély álom állapotban, de az Abszolútra ez nincs hatással. A valódi állapot, amely teljes és differenciálatlan, túl van születésen és halálon. Légy barátságban differenciálatlan állapotoddal, valódi Önvalóddal! Soha nem volt semmilyen elválasztás, hanem te vagy annak a káprázatnak az áldozata, hogy nem vagy egy vele. Soha nem vagy a test és elme által megkötött. Korlátlan vagy. Te, az Abszolút, közömbös vagy, túl vagy minden tapasztalaton. Az "én vagyok" alapvető fogalma hiányában nincs gondolkodás, nincs tudatosság. A halhatatlanság időn és téren túl van; abba az idő és tér nélküli létezésbe nincs bejárása az öt elemnek, a fénynek vagy a sötétségnek. Az idő és tér nélküli létezés nem tudja, hogy van; soha nem érzékelte az univerzum teremtését és megsemmisülését. Ez a te valóságod, ez a te igazságod......
 
I

ionon

Vendég
A hangsúly a változtatáson van...ha tanulunk a hibáinkból...mindig jobbat hozunk létre..miért is jönnénk különben ide...ha nem a változtatásért...hogy íródik a jövő?...ez a változás megértésének egyik alap kérdése...az egyén felébredése, mit hozhat magával?....
Hibáink nem a tanulásért kapjuk az életünkbe és nem a változásért élünk a megismerésért élsz. Hibád a léted és várásod a következőre!
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Hibáink nem a tanulásért kapjuk az életünkbe és nem a változásért élünk a megismerésért élsz. Hibád a léted és várásod a következőre!


Vizsgáld meg Ionont...hányszor tanult a saját hibájából...hányszor változtott egy megismeréstől...vagy felismeréstől...még mindebben az önvaló csak jelen van....az azonosulás, melyik én a valós.:confused:. ...(mithozhat magával az egyén felébredése...ezen van a hangsúly!)...
Ionon világa a sajátja...hogy látja a világot egyéni...fejlődni jött...gyakorolni...vagy csak játszani a mindenséggel...ez mind mind benne döl el..és zajlik minden pillanatban...hova fórdítja a figyelmét....és mit fogad be...saját belső valóságának a függvénye...mert megteheti...mert szab-ad;)..meg szab...majd megadja maga-magának:..:
 
I

ionon

Vendég
Vizsgáld meg Ionont...hányszor tanult a saját hibájából...hányszor változtott egy megismeréstől...vagy felismeréstől...még mindebben az önvaló csak jelen van....az azonosulás, melyik én a valós.:confused:. ...(mithozhat magával az egyén felébredése...ezen van a hangsúly!)...
Ionon világa a sajátja...hogy látja a világot egyéni...fejlődni jött...gyakorolni...vagy csak játszani a mindenséggel...ez mind mind benne döl el..és zajlik minden pillanatban...hova fórdítja a figyelmét....és mit fogad be...saját belső valóságának a függvénye...mert megteheti...mert szab-ad;)..meg szab...majd megadja maga-magának:..:
Szabad olyan nincs: tanulni hisz soha nem tanulunk semmiből sem. Jól mondják egy pont vagy mikor tanul egy pont ha nyugvó helyzetben van ha figyel ha lát ha érzékel ha eseményekben van mindig csak HA.
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Most egy ponttal azonosítod magad...máskor a határtalansággal, megint máskor gondolattal ami benned született meg...mind mind egy azonosulás...a létezés maga a változások szintere...de nem ő maga az...a szabad is csupán csak egy szó egy fogalom, bármilyen tartalmat adhatunk neki...semmin nem változtat....gondolatok, fogalmak, szavak...mert az igazság mindezen túl van...ott már a magyarázata annak, hogy éled meg nem jelent semmit...feloldódik benned...legyen bármi most a Te nézőpontod...igazad van...és nem posztom eltéríteni tőle...éld meg...a lényeg érezd jól magad benne...
 
I

ionon

Vendég
Most egy ponttal azonosítod magad...máskor a határtalansággal, megint máskor gondolattal ami benned született meg...mind mind egy azonosulás...a létezés maga a változások szintere...de nem ő maga az...a szabad is csupán csak egy szó egy fogalom, bármilyen tartalmat adhatunk neki...semmin nem változtat....gondolatok, fogalmak, szavak...mert az igazság mindezen túl van...ott már a magyarázata annak, hogy éled meg nem jelent semmit...feloldódik benned...legyen bármi most a Te nézőpontod...igazad van...és nem posztom eltéríteni tőle...éld meg...a lényeg érezd jól magad benne...
Darabos töltet nélküli szárazjég vagyok. Tekintek ki a világra ej nem ilyen lovat akartam máma?
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Nos gyermekem :) a tanítás a következő: A szalámis zsemlét meg kell enni, és a szájunkat megtörölni a szalvétával, aztán a szalvétát a kukába kell dobni.

Hát ilyen egyszerű a tudás amit át tudok adni neked azóvodából.:)

De lehet bonyolítani.:)

Ja és A Nap meg kivan sütve.

Ennyi.Szerintem nem kevés.Majdnem minden mit adhatok Neked.

üdv:shanti


Belekattingattam a topic közepébe...és olyan jót nevettem...
hát ez ám a valami ami nem semmi :pkiss;)
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Teremtő Tudatomnál fogva meghatározlak:

Vagy, aki Vagy. (Most olvastam az Akhasa e heti számában.)

És ezt Írja a Teremtő Tudat Nagy Kézikönyve is a 11111. oldalon.

Ma Én is Nagyon Vagyok.

A Zora.


hát...kész vagyok:``:kissma má nem is olvasok bele tovább...
Puszi mindenkinek;)
 

shanti

Állandó Tag
Állandó Tag
hát...kész vagyok:``:kissma má nem is olvasok bele tovább...
Puszi mindenkinek;)



Beleolvasol....aztán nevetöl(szerver fagyás)....kész vagyol....aztán már nem is olvasol bele....és kész leszöl..:D

Ugye milyen eccerű a módszer...ahhoz, hogy Kész Legyél:)....ja hogy már Kész Vagy?... és mindig is Kész voltál?:rolleyes:....bocsánat...:)

Pusz...kiss
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Beleolvasol....aztán nevetöl(szerver fagyás)....kész vagyol....aztán már nem is olvasol bele....és kész leszöl..:D

Ugye milyen eccerű a módszer...ahhoz, hogy Kész Legyél:)....ja hogy már Kész Vagy?... és mindig is Kész voltál?:rolleyes:....bocsánat...:)

Pusz...kiss


hát teljesen kész vagyoooook:``::``::``:kisskiss
 

Bonaona

Állandó Tag
Állandó Tag
Ram Tzu<o></o>
<o></o>
Jelek után kutatsz,
Keresed a kulcsot,
A rejtély nyitját.<o></o>


Csirkék beleibe bámulsz,
Térképezed a csillagok mozgását,
Számolod a lélegzeted,
Isten becenevét kántálod,
Kártyát vetsz,
Összeadsz számokat,
Vég nélkül szeretkezel,
Böjtölsz,
Drogokat szedsz,
Tanulmányozod a szentiratokat,
Tealevelekből olvasol,
Szellemekkel beszélgetsz,
Tested elbűvölő pózokba csavarod,
Egyik gurutól a másikig szaladsz,
Szemináriumokra, és
elvonulásokra jársz,
Gyakorolsz,
Könyveket vásárolsz,
Kazettákat hallgatsz,
Tiszta szívből imádkozol.<o></o>


Ram Tzu tudja:
Amikor mindezzel végeztél,
Ott találod Önmagad "<o></o>


mára ennyi....kiss
 

hannah22

Állandó Tag
Állandó Tag
:confused::(:):rolleyes::o:D\\m/
Köszi Ram Tzu,előbb is jöhettél volna.
Végig csináltam mindent,épp úgy, ahogy írtad.
Honnan tudtad?Beste lelke!!!
Elvittem magam magammal,cipeltem,olvastam,technikáztattam magam magammal.És mindíg ott voltam magammal!
Küzdöttem én, és még mindíg ott voltam magammal.
Mi lett belőle a végére?
Elhagytam magam!:pElvesztem önmagamban.
Hol az a felvarrós gomb?:D
kisshannah
 

xawier

Állandó Tag
Állandó Tag
kedves bona:p,
E megnyilvánult világ gyökere a tudatosság, ami gyermekkorodb.....
......
..... nem érzékelte az univerzum teremtését és megsemmisülését. Ez a te valóságod, ez a te igazságod......


...nem akartam az egészet visszaidézni, de elmondom, hogy nagyon különös érzés fogott el, miközben olvastam...:rolleyes::D


... a kedves többieknek is szép napot, itt mindig süt a ://:, de mér van napszemüvegben ??? neki mi süt a szemébe ???:confused::rolleyes::p

x.
 
Oldal tetejére