Hírek „Imaláncot indítunk György Soros lassú kínhaláláért” – Ott szúrt oda Orbánnak Bödőcs ahol a legjobban fáj neki

Közel négyperces videóban győzködi az embereket Bödőcs Tibor, hogy lehetőleg senkinek ne ajánlják fel adójuk egy százalékát.

A humorista a videóban Baltás Ferencet, a Fel Nem Ajánlott Adót Elköltő Államtitkárság főosztályvezető-helyettesét személyesíti meg.

Bödőcs hosszasan sorolja, hogy az elmúlt évben milyen felesleges dolgokra költötték az államkasszában ragadt egy százalékokat. Szeletenként hatmilliárd forintból elkészítették az univerzum legnagyobb tortáját Erős Pistából, amire darabonként 78 milliárd forintot érő marcipán Szent Istvánokat tettek.


Ha Önök nem tesznek semmit – aminek nagyon örülnénk –, és nem ajánlanak fel, az idei összegből imaláncot indítunk György Soros lassú kínhaláláért, amit úgy kell elképzelni, hogy szépen, lassan múlik el a világból a gonosz

– árulja el az idei tervekről a Baltás bőrébe bújt Bödőcs, aki minden gondolata végét a békére és a háború befejezésére futtatja ki.



1683099632384.png
 
Én kedvelem, bár rosszul viselem a trágárságot. Nála is.
Amiért kritizáltam és fogom, hogy a szégyenletes április 3-i szavazás előtt és után, szerintem, nem szabad lett volna ugyanazzal a mércével kifigurázni a kormánypártot és az ellene indulókat, hiszen nagyon sok volt a bizonytalan ember, s éppen az ellenzéki szavazók hajlamosak meghallgatni Bödőcs szavait.

Egyébként a videót csak az érti, megint csak szerintem, aki elég érzékeny ahhoz, hogy kihallja belőle a mérhetetlen pazarlás és értelmetlen, józan ész ellenes intézkedések kritikáját, amit Orbánék művelnek, s azt a - jogos - bírálatot a passzív társadalom felé, hogy "Ti CSAK NE TEGYETEK SEMMIT, mi majd mindent elintézünk".

S ha a nép engedelmesen nem tesz semmit (mert azt mondták, hogy ne!), akkor tényleg ők intéznek el majd mindent, s lehet itt sírdogálni egymás vállán napestig, hogy milyen vacak a világ.
Ezzel nagyon nem értek egyet.
Minden körzetnek megvan a maga saját "Mellár Tamása", csak meg kellene találni, és nem eleve vesztésre ítélt jelölteket megpróbálni lenyomni a torkán.
Mi, vidéki bunkók szavazunk pártlistára, és szavazunk EMBERRE, mint képviselő-jelöltre.
Leginkább olyanra, aki közülünk való, és akit ismerünk és tisztelünk, és a legkevésbé az olyan "szarra" ahogy Te fogalmaztál, akit a víz feldob és idesodor.
 
Minden körzetnek megvan a maga saját "Mellár Tamása", csak meg kellene találni, és nem eleve vesztésre ítélt jelölteket megpróbálni lenyomni a torkán.
Nagyon nem egyről beszéltek.
Te még mindig az összefogás technikai kivitelezéséről beszélsz
És annak hibáján elmélkesz.
Gagamail pedig emezt mondja: "S ha a nép engedelmesen nem tesz semmit (mert azt mondták, hogy ne!), akkor tényleg ők intéznek el majd mindent, s lehet itt sírdogálni egymás vállán napestig, hogy milyen vacak a világ. "
Vagyis ha hibás volt ha nem.
Nem azon kell már rágódni.
Mert a Mellár Tamás nem lett könnyen Baranya képviselője.(bár igaz amit írtál róla)
Legalábbis kritikát ne úgy fogalmazz meg: minden szar
 
Utoljára módosítva:
Nagyon nem egyről beszéltek.
Te még mindig az összefogás technikai kivitelezéséről beszélsz
És annak hibáján elmélkesz.
Gagamail pedig emezt mondja: "S ha a nép engedelmesen nem tesz semmit (mert azt mondták, hogy ne!), akkor tényleg ők intéznek el majd mindent, s lehet itt sírdogálni egymás vállán napestig, hogy milyen vacak a világ. "
Vagyis ha hibás volt ha nem.
Nem azon kell már rágódni.
Mert a Mellár Tamás nem lett könnyen Baranya képviselője.(bár igaz amit írtál róla)
Legalábbis kritikát ne úgy fogalmazz meg: minden szar
Dehogynem egyről beszélünk! Csak az okot, amiért több, mint 5 millió ember nem szavazott, másban látjuk. Ő abban látja az okot, hogy a kormánypárt azt sugallta nekünk, hogy "Ti CSAK NE TEGYETEK SEMMIT, mi majd mindent elintézünk".
Én pedig a választékban láttam az okot. Rágódni, vagy síránkozni nekem nem sok okom van, nem én "élvezem" nap mint nap az eredményét. Meg abban is igazat adok Gagamailnak, hogy utólag már nem is nagyon panaszkodhatnék, hogy én mégsem ilyet szerettem volna. Ez van. Szeretni nem kell, csak tudomásul venni.
 
Soros egy kártékony szélhámos spekuláns.Ezen nincs mit szépíteni. Álljon tőlem távol a politika de a mai világban a liberálfasiszták ugyan azt képviselik amit ez a ,,magyar ördög,, . Mindent tönkre tenni,semmivel nem elégedett lenni. Bödöcs pedig ezt a hullámot lovagolja meg 5 perc hírnévért.
A fideszes rablóbanda kiképzésének fináncírózása valóban kártékony volt országunknak.
 
Szertintem ez egy kemenyen ideologia vita, holott a v alosag ennel egyszerubb szerintem.

Soros Gyorgy egy gazdalkodo!
Amit tesz vagy nem tesz elsosorban a gazdalkodasank sikeressege érdekében teszi.
Vannak dolgok, amik egyeseknek mar soknak tunnek, vannak akik eltekintenek a tettei egy részérol, de a valosag az, hogy Ő és az általa vezetett befekteto csoport pénzt akar keresni.

Mindezt egy olyan klornyezetben, ahol vannak orszagok ahol torvén ytelen amit tesz, de a legtobben abszolut torvényes!

Pl az angol font beszakitasa nagyon érzékenyen érintette a brit gazdasagot, de nem lehet torvenytelennek nevezni! Tulajdonkeppen egy zsenialis tozsdei huzas volt a reszerol, amikor észrevett egy lehetoseget, amit aztan konyortalaneul ki is hasznalt, és 1 nap alatt kozel masfel milliárd dollart keresett!

Az a fajta "shortolas" amit a delkelet ázsiai országok devizajaval tett - elsosorban thaifoldel - mintegy 10 évvel vetette vissza az orszagok gazdasagat. Ott nem kivanatos szemely lett, de a short még ma is elfogadott a legtobb orszag tozsdejen!

A fulop szigeteki valuta bedontese szinten sok pénzt hozott a szamara, de annak torvenyes voltat senki nem kérdojelezheti meg!
Meg annak ellenere sem, hogy a Philippino kormany azzal a keressel fordult az államokhoz, hogy teghyek Sorost terrorista listara.

Osszefoglalva egy olyan ember, aki teljesen torvenyes keretek kozt dolgozik! Nem angyal, de nem is ördög. Valaki, aki kegyetlenul, a tettei szocialis hatasaival nem torodve megy elore a celjai - elsosorban gazdasagi - elérése érdekében.

Az általa szétosztott pénzek - ez csak maganvelemeny - elsosorban arra szolgallnak, hogy valamit - ami szerinte helyes - tegyen amivel ellensuléyozhatja mindazokat a tetteket, amivel embermilliok szamara tette nehezebbe a min denapi életet.

Lehet szeretni, lehjet elitelni, de a tetteit csak a teljességukben érdemes példának hozni, nem ugy hogy kioragadjuk beloluk vagy csak a jot, vagy csak a rosszat!

Valaki, akinek a gondolkodasa, a gazdasági áttekintokepessége tobb mint az átlagemberé, és él is ezzel!

Etikailag lehet akár eezt akár azt mondani rola, de kétségbe vonni a tettei jogszeruseget az csak politikai lozung esetleg!
 
"Megdöbbentő, hogy mennyire precízen megfogalmazta Orbán már 2007-ben, miért kell lebontani a kordont 2023-ban."

Hadházy Ákos

 
"Megdöbbentő, hogy mennyire precízen megfogalmazta Orbán már 2007-ben, miért kell lebontani a kordont 2023-ban."

Hadházy Ákos

Ha ennyire pontosan látja a jövőt, megmondhatná milyen időre számítsak a következő két hétben. Úgy csomagolnék. :D
 
Nagyon halkan megjegyzem Bródy János a zeneszerző énje is olyan
Még a szövegíró énje inkább Tinódi Lantos Sebestyén
Sem-mint slágerzenét író.
Történet mondó, dallamai ezt kísérik.
A nemzet lelki-ismerete hírvivője, lékesítője vagy épp szembesítő.
Tinódi politikai költővé vált.
Bródy is a lelkiismeret szava.
Ismeritek az Illéstől az "Illések és pofonokat"? Hallgassátok meg, legalább "futólag". Ma is az a legjobb "beat"-zene - szerintem. Kapcsoljátok ki a Bródyvali esetleges ellenszenvet. Mert kedveltem a lemezt, kaptam is elég leszúrást a gimiben, h. antik cuccokért rajongok.
 

– Ott szúrt oda Orbánnak Bödőcs ahol a legjobban fáj neki​

Miiiiii???
Akkor miért van az hogy most hétvégén sem tudott ellenzéki jelölt nyerni a helyi választásokon???
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,136
Üzenet
4,803,108
Tagok
615,782
Legújabb tagunk
CsobozFanni
Oldal tetejére