Mit szeretsz a kedvesedben?

Barnafüzike

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretem a kíváncsiságát...hogy mindennek tudni akarja az okát...szeretem, hogy pörög és sose fogy ki az energiája... hogy megértő...optimista...szeretem, hogy imád beszélni! : )
 

erka198

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretem ahogy a szája sarka felfelégörbül, amikor somolyog, szeretem, hogy olyan kék a szeme, mint az ég. Szeretem, ahogy sóhajt amikor hosszú távollét után átölel. Szeretem, hogy mindig megért, szeretem, hogy átlát rajtam és amikor hisztizek, mert valami miatt feszült vagyok, Ő csöndben tűr és utána átölel és azt mondja szeret, és utána hagyja hogy kisírjam magam. Szeretem, hogy hasonlítunk egymásra, szeretem a puha száját és szeretem, ahogy a fülembe súgja: Szeretlek!



Úi.: bocsánat, de olyan jó volt leírni....
 

lyanus

Állandó Tag
Állandó Tag
Mert ő a másik felem és ezt nem csak én érzem igy. Ezt mindketten tudjuk, egymásnak lettünk teremtve és ahogy telik az idő egyre biztosabbak vagyunk benne. Teljes testi, lelki harmónia, békesség és szeretet minden egyes percünk. Ő igazi férfi minden értelemben. Nem ismertem még nálla őszintébb, megbizhatóbb, inteligensebb embert. Ha látnátok az arcát amikor váratlanul felbukkanok, elterül rajta a szeretet és a gyengédség. A szemei pedig csillognak:) Mindegy kivel van éppen, otthagy mindent és megölel. Minden nőnek ilyen társat kívánok amilyen nekem van. Nem tudom elképzelni nélküle az életemet!
 
Oldal tetejére