Menekult statusz Canadaban

gori78

Új tag
Sziasztok tudna nekem vk segíteni??
3-gyermekes család vagyunk és nagyon szeretnénk kijutni kanadába.
Kőműves a szakmám de ami az ép.iparral kapcsolatos szakmákhoz is értek.
ithon semmi lehetőségem nincs az elhejezkedésre és már egyre jobban a csőd szélén
állunk ami ithon lehetséges már mindent megpróbáltunk
de a származásunk miatt hátrányokba ütközünk fojamatosan,
pedig soha még csak bütetve se voltunk,csak alkalmi munkákból tengődünk
amiért 4000-ft,ot fizetnek.Nagyon szeretnénk rendes életet élni
de ithon ez lehetetlen,mert csak mindenhol akadájokba ütközünk
és már nem tudjuk mi tévők legyünk.Ezért szeretnénk kijutni és megpróbálni kint
normális életet élni amit itt nem sikerült megoldani,
pedig tisztességes minden káros szenvedéjtől mentes roma család vagyunk
egyetlen bűnünk hogy romák vagyunk.
És ezért kérem hogy aki ezt elolvasta és bármiben tudna segíteni,
hogy mijen lehetőségek lennének nagyon megköszönném
 

vinyo

Új tag
Szép napot mindenkinek és boldogabb új esztendőt, olvasgatom a fórumot a bevándorlással kapcsolatban és van mindenféle vélemény pro és kontra. (úgy gondolom nem a magyar cigányok szégyene a menekülés, persze mindig van kivitel, hanem az országban kialakult soha nem látott rasszizmusé és a 10-15-éves anyagi és politikai hiteltelenségé) Szeretnék érdeklődni tudok-e? friss információkat a bevándorlással kapcsolatban? pl: vízum stb. és konkrétumokat a bevándorlási folyamatról. Köszönettel: Vinyó
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
legálisan el tudnak helyezkedni vagy akármit is okoskodhatnak (érdekházasság

Komoly gond szokott lenni ezzel a "nev hazassaggal".
Sponzoralni kell a hazastarsat,evekig lekotettseggel jar, nem beszelve, majd minden hazasagot le is ellenoriznek anelkul, hogy tudnanak rola.
A menekult status ilyen megcserelesenel, nem egy alkalommmal tortent, azt modtak, haza kell menni es otthon megvarni,meg elintezodnek a papirok, ami 1-2 ev is lehet.

Ajanlom a Zold kartya cimu filmed figyelmedbe.
 

ani62

Állandó Tag
Állandó Tag
keresés

Üdv!nemtudom,hogy is kezdjem.édesanyám keresi unoka tesvérét,valamikor 1956ban elhagyta Magyarországot és nekiláttot a világnak.nemtudjuk merre hová ment,él e még mivan vele,ha valahonnan tudnék segitséget kapni,meg köszöném.tisztelettel Anikó:55:
 

Gyongyi54

Állandó Tag
Állandó Tag
Komoly gond szokott lenni ezzel a "nev hazassaggal".
Sponzoralni kell a hazastarsat,evekig lekotettseggel jar, nem beszelve, majd minden hazasagot le is ellenoriznek anelkul, hogy tudnanak rola.
A menekult status ilyen megcserelesenel, nem egy alkalommmal tortent, azt modtak, haza kell menni es otthon megvarni,meg elintezodnek a papirok, ami 1-2 ev is lehet.

Ajanlom a Zold kartya cimu filmed figyelmedbe.


:p Igen, az sokat segitene. Egy milliomos biologus es egy francia zongora muvesz.:D Pont errol szol a tema.:p:p:p
 

Gyongyi54

Állandó Tag
Állandó Tag
dézet:
Eredeti szerző lollipopp
Azért én úgy gondolom akik így bejutnak Kanadába és segélyeken stb éldegélnek talán évekig kint amíg várják a döntést.... szóval még így is jól járnak megtanulják a nyelvet ingyen élnek addig is és nem feltétlen küldik őket haza ha pl legálisan el tudnak helyezkedni vagy akármit is okoskodhatnak (érdekházasság stb.)ha már kint vannak.Szóval azért valjuk csak be a túlélésre játszanak és nem rosszul csinálják az más kérdés hogy a legálisan kimenni vágyó emberek kárára teszik mindezt...........A másik dolog hogy ezeknek az embereknek nincs veszteni valójuk a legtöbb putrikból vagy bankölcsönnel terhelt házakból munka nélkül vagy az utcáról indul el a gyerekeik az utcán koldulnak vagy lopnak csalnak nem iskolába járnak tehát amiben itt élnek annál bármi jobb!Na és hogy honnan van pénzük a repülőjegyre?Igen ez az amit írtam korábban miszerint a romáknak valaki pénzt ad csak hogy kimenyjenek én is úgy hallottam cigány ember szájából aki viszont tényleg kiment én sem hittem el neki amit mondott!Ne engem kövezzetek meg de sajnos így van én sem értem.



moderalva.
Melitta

:confused: Mit moderaltal ki Melitta? Ill. miert most. A korabbi hozzaszolast miert nem?
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
:confused: Mit moderaltal ki Melitta? Ill. miert most. A korabbi hozzaszolast miert nem?[/quote]

Mert nem akartam hogy az az egy hozzaszolasa elveszen ami az elso volt neki, talan erdemes lett volna kivennem azt is:confused:az a nyuszi szivem;)
A valaszba a kedves mama aki nem perecet arult a sarkon, hanem az osi foglalkozast uzte, az volt teriteken.
 

misi44

Kitiltott (BANned)
Up to 5,000 Bhutanese refugees will be able to come to Canada. If you want to come to Canada, you should contact the UNHCR.
 

misi44

Kitiltott (BANned)
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]..... we have it on good intelligence community authority that recent events surrounding the Hague and the Zámoly Roma of Hungary has also been to a large extent engineered by Russian operatives. Members of the gypsy community of Zámoly appear to have been encouraged to plead persecution and violation of human rights before EU bodies and even to request political asylum so as to make Hungary look much worse than it is during the crucial EU accession negotiations which are currently taking place. This perhaps is one of the most damaging methods employed by Moscow of late, one that was tried in the aspirant Czech Republic first and subsequently transplanted to Hungary.[/FONT]
Igaz ez 2001-bol van de ilyen is volt...talan van is meg?

A Jane’s Intelligence Digest írta, hogy az orosz titkosszolgálat nyakig benne volt a zámolyi romák strasbourgi kirándulásában anno.
Vajon most ki all az ujabb "menekulthullam mogott"
Kit kell besarozni a valasztasok elott?
Na de ez mar politika majdnem, a menekultugy meg nem. Nem...?
 

bodibandi

Állandó Tag
Állandó Tag
Erre mindenki büszke lehet

Úgy látom ez az oldal a rasszizmusnak enged szabad teret, bár kitalálója nem erre szánta, legalábbis remélem. Én tanár vagyok, a feleségem az OM-nek dolgozik, van egy 180 m2-es házam saját hitelmentes autóm és mégis azon gondolkozok erőssen hogy kimegyek Kanadába, mert a 3 gyemekem életét féltem itthon. Bár ezt a pöffeszkedő, rasszista nem is tudom milyen nevű fórumozók el sem tudják képzelni, mert őket itthon mindenki fogadja mert magyarok. Találnak könnyen munkát mert MAGYAROK. Nem bántja őket senki, mert MAGYAROK. A boltba ha bemegy nem nézi ki őket senki, mert MAGYAROK. Az én fajtám csak magyar ÁLLAMPOLGÁR, és az nem jó. Ezért próbálunk a legkisebb lehetőséggel is élni, becsületes, rendes jövőt biztosítani a családunknak. És Roberto-nak mondom. Menj ki te is! A legnagyobb visszatartó erő a pénz. Kb. 130000 Ft a jegy, és kintre is kell két hétre, amíg nem kapod meg a menekült státuszt, és a segélyt kb 500-1000 dollár. Úgy néz ki aki cigány és menekültjogot kér az megkapja, hozzáteszem joggal. Egyedül elég nehéz kint, de ha találsz munkát akkor jó. Az meg hogy kint munkanéálküliség van háát.....ha akarsz dolgozni tudsz is. Úgyhogy akinek lehetősége van rá az próbáljkozzon EGY SZEBB JÖVŐ REMÉNYÉBEN.

Tisztelettel: András
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Kedves Andras!
Az elso hozzaszolasod utan nagyon nem helyt allo a megallapitasod , mert a canadahun nem rasszista webportal, es nem is tur el semmilyen rasszista kirohanasokat.
Az informaciod sem helyt allo, meg azzal,hogy valaki kiutazik meg nem kap menekult statuszt, es bizony mi latjuk, kint nagyon sok ember csalodott es megkeseredett es komoly honvaggyal kuszkodik.
Mi informaciot probalunk adni ,es a kinti elettel megismertetni az erdeklodoket, de nem csalunk ki senkit , nem biztatunk senkit mert ez az ut nincs rozsakkal kirakva.NAgyon nehez beilleszkedni, nagyon nehez idegen kozegbe munkat talalni nyelv tudas nelkul,penz es minden alapveto eletfeltetel hianyaval.
Mint ertelmiseg, nagyon megkoszonenk ha segitenel, ebben a topicban bemutatni a roma tortenelmet a roma kulturat.
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=18497&highlight=roma+kultura
 

ercsika

Új tag
Sziasztok, Mindenkit Üdvözlök!
Teljesen új (36éves Nő) vagyok ezen a honlapon, egy ismerősöm ajánlotta. Szeretnék ki menni Canadába 10éves kislányommal. Élnek ott rokonok, de a nyelvet még nem igazán beszélem és a kislányom sem. Mit gondoltok nagyon nehéz lesz így eleintefőleg az iskolában a lányomnak?
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Tájékoztatás

Kedves Érdeklődő!
Ezt akkor olvasd át, ha Kanadába szeretnél kivándorolni "bármilyen" céllal:
Minden kivándorlás egyedi eset, ezért nem lehet mindenkinél egyöntetűen alkalmazható válaszokat adni a felmerülő kérdésekre.
Így a kérdéseidre adandó válaszoknak helyetted senki sem fog személyre szabottan utánajárni.(Hacsak nem ügyvéd - rengeteg pénzért.)
Van egy hivatalos oldal:http://www.cic.gc.ca/english/index.asp
Itt Minden kivándorolni kívánó ember megtalálhatja a választ a legfontosabb kérdéseire.
(Csak épp számolgatni, elemezni kell).

Nagy általánosságban: menekültként Mo-ról kijutni semmi esély. (EU,NATO tagállam és legfőképp - Kanada szemében is - jogállam vagyunk.)
Angol vagy francia nyelvtudás nélkül kijutni szintén semmi esély.

Az elérendő pontszám ami a kijutáshoz kell több elemből áll (nyelvtudás, kor, végzettség...stb.). Ennek a részletezése szintén a fenti címen megtalálható.
A kivándorlási kérelem a bécsi (kanadai) nagykövetségen keresztül adható be és az átlagos átfutási idő 1-2 év.
A többit magad is kicsemegézheted a fenti szájtról, de a bevándorlási téma mintegy 8500 hozzászólásának átolvasása is sokat segíthet.


Az alábbi összefoglaló pedig segít az önértékelésben (bár Tl felhatalmazott, hogy a saját nevemben írjam, de így tisztességes):
Eredeti szerző TrafficLight

Az alábbi írás eredetijét itt találtam: canadaiswaiting.blogspot.com.
Disclaimer: Próbáltam lefordítani, de végül itt-ott bele- és átírogattam. Ha gondolod olvasd el az eredetit is. Ne felejtsd el, hogy ez egy magánember tanácsa, írása, véleménye. Nem vagyok szakértő - ebben hiába is kritizálnál. A saját sorsodért, döntéseidért te felelsz.

-----------------
A legális kanadai bevándorlás sok ember álma. A PR státuszért sokat áldoznak: erofeszítéseket, idot, és rengeteg pénzt, csak azért, hogy azt a leheto leghamarabb megszerezhessék azt. Hosszú hónapokba, és évekbe kerül, míg végül bejuthatnak Kanadába.De mi történik azután, hogy elérték a céljuk, és megpróbálhatják elkezdeni az új életet? A legtöbb új bevándorlónak ez igazán kellemetlen élmény. Minden bevándorló „azokban az években”-ként emlegeti, hiszen minden meglévo energiájuk és lelkesedésük eltunik már az ott töltött elso hetekkel kezdve.

Itt találhatóak a kudarc legnépszerubb okai.

1. Túl nagy elvárások:
Kanadát sokan „Álmaik földjeként” emlegetik, így természetesen az elvárások is az álmok szintjén léteznek: mindent azonnal! Azonban ne felejtsd el, hogy Kanada évente több, mint 300 000 új bevándorlót fogad, ami egy igen kemény versenyhelyzettel jelent egyet. Csak a legjobbak, legkitartóbbak, legszerencsésebbek maradnak meg.
Túlélési tanács: a kezdeti fázisban (hónapokban/években) ne várj sokat Kanadától.

2. Alkalmazkodóképesség hiánya:
Kanadába különbözo kultúrákból és nemzetekbol érkeznek bevándorlók. Jelenleg több mint 150 nemzet tagja él Kanadában. Nem kétséges, hogy ez egy multikulturális ország.Mint új bevándorló, néhány ember úgy érzi, hogy nem szívesen alkalmazkodik az új-, kanadai kultúrához és a társadalomhoz, így ez automatikusan elszigetelodést hoz számukra, kizárólag az alkalmazkodóképesség hiánya miatt.
Túlélési tanács: Légy nyitott. Légy felkészülve a változásra: hogy az otthonról hozott kultúrád, szokásaid nagy többségét idejétmúltnak tekintsd.

3. Pénzeszközök hiánya:
A pénz nem kizárólagos, de rendkívül fontos szerepet tölt be az új bevándorló túlélési esélyeiben. Egyes friss bevándorlók felesleges kiadásokkal terhelik magukat a letelepedés folyamatának korai szakaszaiban, és így pont a pénzhiány miatt veszítik el a folyamat befejezésének esélyét.
Túlélési tanács: Fogd vissza a kiadásaid amennyire csak lehet, amíg nem kapsz egy rendes munkát (és ezalatt ne olyan munkát érts, ami csak a létminimumhoz elegendo). Ne vásárolj se autót rögtön az elején, se lakást/házat az elso években.

4. Nyelvtudás hiánya:
Ha tagadod, ha nem, akkor is a nyelvtudás (angol vagy francia) az egyik legfontosabb tényezoje a letelepedésed sikerének. Nem lehet eléggé hangsúlyozni ezt. Neked kell kitunnöd (pozitív értelemben) a bevándorlók éves 300 000-es tömegébol.
Minden állásinterjú angol vagy francia nyelven zajlik. Ha még nem rendelkezel elég tudással, nyelvgyakorlattal, és folyékony beszédben nem tudod magad kifejezni, akkor hiába a munkatapasztalat, alkalmatlan maradsz a feladatra.
Nem számít semmilyen óhazai nyelvvizsga, papír vagy bizonyítvány.
Hiába beszélsz folyamatosan, ha minden szép, de a hangsúlyozásban hibát vétesz, akkor ezzel elbizonytalanítod a téged hallgatót. Komoly munkánál ez már kizáró ok lehet.
Túlélési tanács: folyamatosan tanulj és gyakorolj. Ha azt gondolod, hogy tudod, akkor kezdd elölrol. Ha azt gondolod, hogy nem tudod, akkor jó úton jársz. Ezt majd csak nyugdíjas korodban hagyhatod abba.

5. Életkor tényezo:
Hiába is tiltakozol, a korod is meghatározó szerepet játszik a letelepedés során. Egyszeru: az ideális helyzet az (lenne), ha életed korai szakaszában, úgy a 20-as éveid elején kezdenéd a letelepedést.
Ha mégis a 40+ éves korosztályba tarozva kezded, akkor igazán kemény feladat elé nézel. Elso munkát találni ebben a korcsoportban nagyon nehéz, különösen, ha nincs kanadai munkatapasztalatod. A már megszerzett tapasztalatod többnyire semmire sem használható, de ez persze a szakterülettol is függ.
Aztán a 40+ évesek jó eséllyel házasok és gyermekeik is vannak, így ez még nagyobb felelosséget jelent, és többet kiadást is.
Negyvenes új bevándorlóként a legtöbb esetben a fizikai jellegu munkakörök maradnak meg, mint utolsó szalmaszál a túléléshez. Itt 8-10$ órabéres igásmunka szembe állítva az óhazai karrierben elért keresettel kiábrándító lesz.
Túlélési tanács: nincs (készülj fel erre).

6. Elszigetelodés, kapcsolatok kiépítésének hiánya:
A „networking” fontosságának felismerése fontos. Ennek ellenére nagyon gyakori hiba az elszigetelodés. Eljössz egy ilyen messzi és új helyre, de nem kapcsolódsz össze a helyiekkel sem a kultúra, sem a társadalom tekintetében?! Ha nem ismerkedsz, az ismeretségi köröd beszukül, és nehéz lesz új lehetoségeket találnod.
Túlélési tanács: ismerkedj, légy nyitott. Végezz önkéntes munkát. Csatlakozz közösségekhez, klubokhoz, egyesületekhez, stb. – Ne erolködj a kapcsolatrendszered felhasználásakor. Elsoként te adj a közösségnek és ok viszont fognak segíteni.

7. Rossz helyválasztás:
A legtöbb bevándorló a nagyvárosokban köt ki, mint Toronto, Vancouver, Montreal. A nagyvárosokban valóban több lehetoséget lehet találni, mint más városokban Kanadában. Ha olyan városban próbálsz meg megtelepedni, ahol nincs óhazai közösség, akkor könnyen lehet, hogy ellehetetlenedik a letelepedési szándékod.
Túlélési tanács: Válassz olyan helyet, ahol van magyar közösség. Keress magyar közösségeket, templomi csoportokat, stb. Ha mégis kisvárosban szeretnél élni, akkor tájékozódj elore.

8. Rossz egészségi állapot:
Ez nem vicc. Ha az egészséged nem elég jó ahhoz, hogy szükség esetén képes legyél akár egy nehéz gyári munkára, akkor korlátozod a lehetoségeid, vagy ha mégis elvállalod, akkor legyengíted magad és elveszíted az egészséged. A kanadai hideg idojárás komoly hatással lehet az egészségedre. Nem azért jössz Kanadába, hogy rosszabb életed legyen és betegségbol betegségbe essél. ÉS Ne felejtsd el, hogy a rossz egészségi állapotnak komoly pénzügyi következményei vannak.
Túlélési tanács: figyelj oda az egészségedre, jobban, mint odahaza. Nem árt az érkezésedet megelozoen elvégezni egy teljes fogászati kezelést, szemészeti szurést még odahaza.

9. Csalás vagy buncselekmények elkövetése:
A kiszolgáltatottság, elkeseredés sok bevándorlóból kétségbeesett cselekedeteket is kihoz. Ne lépj erre az útra. Ne tervezz ügyeskedo megoldásokat. Az ismeretlen jogrendszer végzetes aknamezonek bizonyulhat számodra még egy egyszeru esetben is. Az otthon elismert „ügyesség” váratlan és szokatlanul durva következményekkel járhat. Az álmaid földje rácsokkal és szögesdróttal elkerített terület lenne?
A kanadai bunüldözés köszöni szépen jól van és épp elég eros ahhoz, hogy tiszteletben tartsd.
Túlélési tanács: Minden esetben és következetesen tartsd tiszteletben a jogszabályokat. Kétség esetén lépj kapcsolatba a hivatalos hatóságokkal. Kérdezz, kérdezz, kérdezz.

10. Kanadai tapasztalat hiánya:
Ez egy lehetetlen csapda. Minden egyes alkalommal, amikor megjelensz egy állásinterjún, kanadai munkatapasztalatot fognak kérni. Kezdoként honnan lenne ilyened? Nem véletlenül adnak olyan sok pontot a munkaajánlatra a kérelmed elbírálása során.
Túlélési tanács: nincs sok - vállalj el bármit elsoként, végezz önkéntes munkát.

Foképp ezek az okok vezetnek el oda, hogy rengeteg bevándorló ábrándul ki az álmai földjébol és tér vissza oda ahova eredetileg tartozott.
Túlélési tanács: Soha ne égesd fel az utat magad mögött.
 

Scot

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, Mindenkit Üdvözlök!
Teljesen új (36éves Nő) vagyok ezen a honlapon, egy ismerősöm ajánlotta. Szeretnék ki menni Canadába 10éves kislányommal. Élnek ott rokonok, de a nyelvet még nem igazán beszélem és a kislányom sem. Mit gondoltok nagyon nehéz lesz így eleintefőleg az iskolában a lányomnak?
A lányodnak lesz a legkevésbé megterhelő, hiszen a gyerekekre csak úgy ragad a nyelv.
A te helyzeted viszont nehéz lehet, ha nem tudod a nyelvet sőt nyelvtudás nélkül elég nehéz kijutni is bár ebben a rokonok tudnak segíteni.
 

bodibandi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Andras!
Az elso hozzaszolasod utan nagyon nem helyt allo a megallapitasod , mert a canadahun nem rasszista webportal, es nem is tur el semmilyen rasszista kirohanasokat.
Az informaciod sem helyt allo, meg azzal,hogy valaki kiutazik meg nem kap menekult statuszt, es bizony mi latjuk, kint nagyon sok ember csalodott es megkeseredett es komoly honvaggyal kuszkodik.
Mi informaciot probalunk adni ,es a kinti elettel megismertetni az erdeklodoket, de nem csalunk ki senkit , nem biztatunk senkit mert ez az ut nincs rozsakkal kirakva.NAgyon nehez beilleszkedni, nagyon nehez idegen kozegbe munkat talalni nyelv tudas nelkul,penz es minden alapveto eletfeltetel hianyaval.
Mint ertelmiseg, nagyon megkoszonenk ha segitenel, ebben a topicban bemutatni a roma tortenelmet a roma kulturat.
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=18497&highlight=roma+kultura

A legrondább fajtája a rsszizmusnak a burkolt rasszizmus és hidd el itt az igen csak jelen van. De ezen nem akarok vitatkozni. De nekem lenne egy kérdésem. Aki nyugdíjasként akar menekültstátuszt kérni annak ha megkapja milyen támogatás jár.
Köszönöm
Termszetesen segítek amiben tudok.
 

Taligan

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy látom ez az oldal a rasszizmusnak enged szabad teret, bár kitalálója nem erre szánta, legalábbis remélem. Én tanár vagyok, a feleségem az OM-nek dolgozik, van egy 180 m2-es házam saját hitelmentes autóm és mégis azon gondolkozok erőssen hogy kimegyek Kanadába, mert a 3 gyemekem életét féltem itthon. Bár ezt a pöffeszkedő, rasszista nem is tudom milyen nevű fórumozók el sem tudják képzelni, mert őket itthon mindenki fogadja mert magyarok. Találnak könnyen munkát mert MAGYAROK. Nem bántja őket senki, mert MAGYAROK. A boltba ha bemegy nem nézi ki őket senki, mert MAGYAROK. Az én fajtám csak magyar ÁLLAMPOLGÁR, és az nem jó. Ezért próbálunk a legkisebb lehetőséggel is élni, becsületes, rendes jövőt biztosítani a családunknak. És Roberto-nak mondom. Menj ki te is!
(EZ NETTO HAZUGSAG) A legnagyobb visszatartó erő a pénz. Kb. 130000 Ft a jegy, és kintre is kell két hétre, amíg nem kapod meg a menekült státuszt, és a segélyt kb 500-1000 dollár. Úgy néz ki aki cigány és menekültjogot kér az megkapja, hozzáteszem joggal.
(EZ NETTO HAZUGSAG)
Egyedül elég nehéz kint, de ha találsz munkát akkor jó. Az meg hogy kint munkanéálküliség van háát.....ha akarsz dolgozni tudsz is. Úgyhogy akinek lehetősége van rá az próbáljkozzon EGY SZEBB JÖVŐ REMÉNYÉBEN.

Tisztelettel: András

Ejnye Andi Bandi,

Erre van energiad, mas f@@val verni a csalanyt? felretajekoztatni az embereket? Esetleg teged kellene "probalkoztatni", meglatnank itt mit is tennel Kanadaban.

Kedves Moderator,

fel kellene hivni a forumtagok figyelmet hogy itt nem babra megy a jatek, embrek elete mehet tonktre rossz tanacsok, es hiszekenyseg miatt.
 

FLAMINGO

Ne kérj hozzáférést! Ha jár, a rendszer ADJA.
Fórumvezető
Kormányos
Off topic/tájékoztatás

...

Kedves Moderator,

fel kellene hivni a forumtagok figyelmet hogy itt nem babra megy a jatek, embrek elete mehet tonktre rossz tanacsok, es hiszekenyseg miatt.
Egyrészt Melitta már írt Neki, másrészt +/- 1 kakasjoci...
Amúgy meg
nagyon jól tudja minden tag, hogy nem vagyunk vevők a rasszizmusra semmilyen formában
Aki értelmes - látja, hogy magyar-honból ír, tehát a tanácsai is "magyarosak":rolleyes:-
 

foonix

Kitiltott (BANned)
kintre is kell két hétre, amíg nem kapod meg a menekült státuszt, és a segélyt kb 500-1000 dollár. Úgy néz ki aki cigány és menekültjogot kér az megkapja, hozzáteszem joggal.

1/ a menekult status elbiralasa evekbe /is/ beletelhet
DE FIX NEM KET HET

2/ a kutyat nem erdekli az hogy te roma vagy a vagy nem !!!
a birak NEM AZ ALAPJAN ALLAPITJAK MEG A JOGOSULTSAGODAT
ha te megfelelsz a konvencionalis 5az -az ot feltetelnek
MENEDEKJOGOT KAPSZ ha nem
KIDEPORTALNAK
jelenleg a romak a leirt storyjuk alapjan
/ami a mese szintjen marad mert bizonyitani
alig -alig tudjak /
NEM MERITI KI AZ OT KRITERIUMOT
EZERT ELUTASITASBAN LESZ RESZUK !!!!!






Aki nyugdíjasként akar menekültstátuszt kérni annak ha megkapja milyen támogatás jár.

nem kap menedekjogot
 
Oldal tetejére