Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Vali54

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, én se nagyon találkozom a környezetemben, mert alapvetően egy nagyon racionális család vagyunk. Más volt a meggyőződésem és úgy neveltem a gyerekeimet, ezért ma ha akarok róla beszélni velük, már nem érdekli őket. Én megértem. Még a 79 éves Édesanyám is azt mondja, hogy inkább megnézi a sorozatát. Csak az interneten állok kapcsolatban ilyen érdeklődésű emberekkel. A férjemről már nem is beszélve. Mosolyog a bajusza alatt.
 

MusicTommy

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is hasonlóképpen vagyok ezzel hogy csak neten tudok kapcsolatba lépni ilyen emberekkel de legtöbb esetben ott sem könnyebb
 

Vali54

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is az interneten hallottam először ilyesmiről, csak brahiból mentünk el a barátnőmmel a Reiki 1 tanfolyamra és nem akartam hinni a szememnek. A kezem olyan hideg volt, mintha le fagyott volna és a tanfolyam vezetője azt mondta, hogy ha hiszünk, ha nem, a csakránkat megnyitja és meleg lesz a kezünk, és gyógyítani tudunk vele. Az Édesapámnak éppen fájt a lába és megpróbáltam gyógyítani. Mondta, hogy már nem fáj, és érezte, hogy meleg a kezem, de lehet, hogy a vizesruhától gyógyult meg.
 

MusicTommy

Állandó Tag
Állandó Tag
mi is elég racionálisak vagyunk kivétel én. Valahogy szeretném megtapasztalni hogy tényleg vannak léteznek ezek a megmagyarázhatatlan dolgok. Pl: szombaton egyik műsorban pont a kézrátételes gyógyítás volt a téma.
 

Vali54

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egy módszer. A lényege a pozitív gondolkodás és kisugárzás. Ha pozitívan gondolkodol, megnő a rezgésszámod és bevonzod a jót. Ha negatív a hozzáállásod, bevonzod a rosszat. Nem könnyű, mert majdnem az, mint
"Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel!" Ha bánt valaki, ne haragudj rá, csak legyél kedves vele és az illető meglepődik és zavarában eloldalog. Viszont, ha visszavágsz, bementél a csapdájába. Negatív hatások érnek és továbbra is bevonzod a rosszat. Ezt gyakorolni kell, nekem se megy még.
 

Vali54

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen, én is láttam a műsort. Ezért ezen az oldalon is azért regisztráltam, mert láttam, hogy sok ezzel kapcsolatos könyvet lehet letölteni. Őszintén szólva, a családom nem igen örülne, ha azt mondanám, hogy hétvégén nem főzök, mert megyek egy SZI kommunikációs tanfolyamra. Az viszont nem érdekli őket, hogy ilyen könyveket olvasok. Viszont ezek a könyvek se olcsók. Ha innen le tudom tölteni, akkor tiszta nyereség.
 

Vali54

Állandó Tag
Állandó Tag
Regisztrálj az Ezotéria oldalon és biztosan sokat fogsz tanulni. Bár én eredetileg azért regisztráltam, hogy megtaláljam az unokaöcsémet Kanadában, akivel még sosem találkoztam, de közben megláttam a kincseket érő letölthető anyagokat. Mivel 20 hozzászólás kell ahhoz, hogy hozzáférjek, ezért írkálok most mindenfélét.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére