Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusztok ,
Késszen lettem mármint lettünk a"ragadozok" etetésével , gondoltam hogy a hétföröl megmaradt Bolonyai szószt még mielött eltünne valamilyen sülyesztöbe oda adom a Házi Sáskáknak ! Igy csináltam élesztös tésztát aztán kinyujtás után rákentem a maradékot miközben sirógörcs kerülgetett , hogy nekem mekkora jó szivem van ! Persze mivel más munkám nincsen is , hiszen csak Facelity Manager vagyok vagy mi a szösz , igy hát amig Fönököm a hideg tálakat készitetette el addig szépen betoltam a sütöbe azt az magam fajta új pizzás rollnit ! A lényeg , hogy még fiatal koromban sem kaptam annyi puszit érte mint ma az ovisoktól mind elfogyott !!! De ez a lényeg , hogy izlet .
 

kágyula

Kitiltott (BANned)
Szervusztok ,
csak Chicken Wings lesz ma valamilyan sült krumplival és vegyes zöldséggel , majd tejben rizs lesz a desszert , de lehet megint fagyit fog fönököm szervirozni . De kényeztett , de kényeztett .
Mivel annyira tülekedtettek a frikassé recetjéért igy hát közé teszem mielött lelöttök ./röhej elmarad a piros pont miatt/
Tehát vesztek egy kissebb fajta olyan Brahma kokast mely lelekét kilehelte és több száz szüsz tyúk körében élvezi tulvilági életét , na az a pucér állatott felteszitek hideg vizben fedö alatt fözzni . Na már most fedö alatt csak azért mert a hús izét is szeretnének megtartani nem csak a levét . Ugy féluton , már mint nem Mekka irányába , csak ha már olyan félig puhulni kezd a kokasunk akkor bele lehet már tenni a Bukett Garnit is , de bele tehetjük a zöldségeket , ha akarjuk akkor a hagymát félbe vágjuk és a platnin megpiritjuk jó erössen a felvágott felületét , ez szép szint ad a lének , de ezt sárga répával is megtehetjük . Közben feltesszük a rántást , de szint nem kaphat , tehát kis lángon pirittani , inkább többször kevergetni , nem a szomszéd asszonnyal a világ dolgait megbeszélni . Ugy ca. 1 liternyi legyen majd a kész felöntött rántás . Ha a Kokasunk már puha szépen kivesszük a levesböl , lebörözzük , a húst a csontról megprobáljuk még melegen lefejteni mert igy könnyebben jönn majd le , közben szidjuk , átkozzuk azt is aki ilyen ételt kitalálat mivel ujaink csontig leforrázodtak . A lefejtett hús szépen apró darabokra vagdossuk , ugy mint ha a mostoha vagy a rossz szomszéd adná . A leszürt mártást kapri bogyóval , citrom lével izzesitjük , majd a tojás sárgáját és a tejszint hozzá adva be bolonditsuk és ezután tesszük bele azt a fránya húst . Azt mondjátok kissé sok ?? Akkor tessék a szomszédokat is meghivni ebédre !!
Szervusztok
kágyula
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére