Mi volt a mai menü?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma pizza nap volt! :hurra:Lányom csak sajtos; kisebbik fiam sonkás-kukoricás; nagyobbik fiam pepperonis; nekünk sonkás-kukoricás-olívás-gombás. De kértek még ananászosat is. Lányom volt a kis kukta; persze közbe le kellett tesztelnie a hozzávalókat :cool:. Tegnap elmentünk a lengyel boltba; átpakolták és bővült az árukínálat is. Találtunk valami konzerv krémet, amivel ostyalapokat lehet megtölteni. Amíg készült a pizzaszósz betöltöttem a lapokat. A krém kicsit sűrűbb állagú volt, mint a puding és nagyon édes (legalábbis nekem). Úgyhogy a desszert nápolyi volt.
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma sertéspörkölt volt szarvacska tésztával. Nekem a maradék pizza. Viszont most megszállták a denevérek a konyhát!
20161030_175847[1].jpg
Holnap Halloween, és a gyerekek már nagyon készülnek. Ezeket a drága denevéreket a pilóta keksz tésztájából készítettem, majd csokiba mártva a kiskuktám ráragasztotta a szemeket. Az elmúlt években bolti cukorka helyett ilyen sütit is kaptak a hozzánk bekopogó gyerekek. Nem tudtam eleget sütni, így korábban el kellett oltani a töklámpásunkat!
 

gumelig

Állandó Tag
Állandó Tag
Eztet en kernem megmagyarazni. Miert szensavmentes Szentkiralyi asvanyvizbol keszult a leves?:o
A pesti csapvíznek sem a szagát sem az ízét nem szeretem. Egyszer aztán kipróbáltam a Széchenyi fürdő 74 fokos gyógyvizét. Ha lehül, elmegy a kénhidrogén szaga és finom ártézi víz íze van. Finomabb a leves és a tea anyám szerint is.
Most, ha a ló nincs a szamár is jó szituácio ált be. Ásványvizet vettem. Az is jobb mint a csapvíz.
Próbáld ki.
 

daisy1m

Állandó Tag
Állandó Tag
Sütőzacskóban sült kacsacomb, vörösborban párolt vöröskáposztával és petrezselymes krumplival. Hozzá egy kis vörösbor, mert maradt bőven.

Azért dicsekszem, mert a párom csinálta. Nagyon nem szeret főzni, de látta, hogy kimerült vagyok, és felajanlotta, hogy most ő lesz a szakács. Ilyenkor ő is vásárol, sőt ő is mosogat. Olyan édes! Holnap is ezt esszük. Egyébként fenséges lett.
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Finom marhahúsból isteni babgulyás. Olyant csináltam, amit még nem: házi készítésű csipetkét tettem bele! Amikor főztem, arra gondoltam, hogy még az utcát is vendégül láthatjuk, mert elég sok lett. Ma párom dolgozik, de hazakerekezett enni, és a lányom is evett belőle. Így már nem is maradt olyan sok. A gyerekek nagy kedvence volt a második fogás: corn dog. Nagy részét el is tüntették. Desszert a tegnap készített denevérek.
 

Csatolások

  • 20161031_122145[1].jpg
    20161031_122145[1].jpg
    1 MB · Olvasás: 31

gumelig

Állandó Tag
Állandó Tag
Kösz! Te soha nem gondoltad, hogy jó lenne kivonulni, senkit nem látni, senkivel nem beszélni, csak úgy nézni ki a fejemből, jókat enni, stb. Hja, kösz a segítséget, mármint a lóbálást.
Charlykám,
Nem akarok felvágni, de nagy lóbálós vagyok. A karrieremre is hatással volt. ;)
IMG_4385.JPG
Miért nem dolgozik?
Nem láttam hogy jön.
 
Utoljára módosítva:

tornando

Őstag
Ezüst támogató
Állandó Tag
tojásleves
öreglebbencs

20120916-rantottleves3.jpg


866.jpg
 

rencsi007

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma brassói,rántott szelet és petrezselymes krumpli volt az ebéd .A Yamato koncert szuper volt !Egy színvonalas ,humoros,interaktív koncertet láttunk csak ajánlani tudom őket (fejfájással senkinek nem ajánlom) !Sajnos semmilyen felvételt nem lehetett készíteni így csak egy képem van kezdés előtt a színpadról.
 

Csatolások

  • P1010226.JPG
    P1010226.JPG
    1.1 MB · Olvasás: 17
  • PB010281.JPG
    PB010281.JPG
    1.1 MB · Olvasás: 17
  • WP_20161030_13_39_49_Pro.jpg
    WP_20161030_13_39_49_Pro.jpg
    2.3 MB · Olvasás: 19
Utoljára módosítva:
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére