Ajuda67
Reakciók pontszáma
7,282
Adománya
HUF1,000.00

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Támogatások / Adományok Róla

  • Szia. Most kezdtem el a munkáidat olvasni és nagyon tetszenek. Köszönöm az eddigi munkádat.Nagyon jó hogy vannak olyan emberek mint te , hogy a többi olyan ember mint én, aki nem tud angolul, segít,hogy élvezhessük az ilyen szuper könyveket. Remélem még sokat olvashatok belőle.
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szia!
    Köszönöm a kedves szavakat, mindig jól esnek. :) Én is remélem, hogy még sok könyvnek örülhetünk. ;)
    Nagyon szépen köszönöm az Ösi fajok fordításodat, nagyon jó lett! Gyorsan a végére értem, olvastatta magát... A Bestiák fiai sorozatot is szerettem korábban, de ez a sorozat még jobban tetszik nekem!
    Kedves Ajuda67! Jó ideje ismerem a munkásságod és nagyon szeretem, jó pár fordításodat olvastam. Ezen a fórumon új vagyok, de láttam, hogy lehet a közösben ötletelni. Tudom, hogy most mással vagy elfoglalva, de nem tudsz véletlenül arról, hogy Ilona Andrews Hidden Legacy sorozatának fordítását esetleg valaki folytatná? Köszönöm válazod! :)
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szia!
    Köszönöm szépen. :)
    Utánakérdeztem. Annyit tudtam meg, hogy fordítják, de hogy ki, és mennyire fogja közkinccsé tenni, azt nem tudom.
    • Tetszik
    Reagált: szinti2
    Nagyon szépen köszönöm a fordításod és a kemény munkádat. Imádtam az első részét és nagyon vártam a folytatást, ezért most gyorsan el is kezdem olvasni ;) Még egyszer nagyon szépen köszönöm és kellemes nyarat kívánok.
    Puszi, Timi
    U.i: Mit fogsz most fordítani??? Tovább viszed a sorozatot???
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Ennek nagyon örülök. :)
    V
    V.Márti
    Köszi előre is, várom nagyon a halhatatlan őrzőket nagyon szeretem. Mivel most vagyok itt először, szeretném megkérdezni hogy hol lehet az általad lefordított könyvekhez hozzájutni?
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Márti, ha már megvan a húsz hozzászólásod, jobb felső sarok "keresés" mezőbe beírod Feehan, Duvall, vagy Joyce nevét.
    Köszönöm Ajuda a sok könyvet, nagyon élveztem, a következő fordításod mikorra várható.
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Mert kell húsz hozzászólás, hogy letölthess. Játékos topicokban szerezheted meg legegyszerűbben.
    Mamzyka
    Mamzyka
    Lehet, hogy béna vagyok, de míg Ajuda67-től bejelentkezési jogosultságot kér, tőlem meg belépést, holott már be vagyok jelentkezve.
    Ajuda67
    Ajuda67
    Próbáld meg újra.
    Kedves Ajuda!

    Elolvastam az összes Dianne Duvall könyvet, amit felraktál, nagyon szépen köszönöm. Szuper volt! :)
    Sajnos ma reggel értem a végére az utolsó könyvnek és ilyenkor van az, hogy csak ülök és gondolkozom, hogy most akkor mit olvassak :)
    Ajuda67
    Ajuda67
    Hát pedig tőlem még kicsit várnod kell olvasnivalóra, az "elsők" mindig a legnehezebbek egy félbehagyott sorozatnál, mert akklimatizálódnom kell az előzményhez, átvenni a kifejezéseket, stb. ez pedig időbe telik. :)
    LiliMatilda
    LiliMatilda
    Sebaj. Mindig találok olvasnivalót :)
    Viszont a Halhatatlan őrzők sorozatot nem igazán ismertem és a Te bejegyzésedre olvastam el, szóval köszönöm. Örülök, hogy nem hagytam ki :)
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Kedves Ajuda!

    Köszönet az eddigi fordításaidért, élvezem mindet. Most kezdtem el olvasni a Bestiák fiait és nagyon tetszik. Az lenne a kérdésem, hogy T. S. Joyce egyéb sorozatait is tervezed lefordítani? Nagyon jó az írónő stílusa és neked köszönhető, hogy egyáltalán megismertem. :) (És mivel utalás van Nox, Torren és Vyr közös múltjára érdekelne, miről is beszélnek ezek hárman. :) )
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Fairymysz
    Fairymysz
    Köszönöm a választ! Atyaég! Azt tudtam, hogy rengeteg sorozata van, de azért nem hittem, hogy mind összefügg :D Én speciel a Red Havoc Panthersre gondoltam, mert láttam, hogy abban szerepel Torren húga és ott történik meg ama sárkánytűz dolog :D :D Nagyon köszönöm a fordításod és bár szomorú vagyok, kíváncsian várom a többit is.
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Fairymysz
    Fairymysz
    Amúgy olvasom a Kárpátok vámpírjait is, de minden kötet után beiktatok valami mást, mert félek, hogy hamar elfogy - vagy megcsömörlök. Köszönet értük is. :) És azért egy kicsi részem reménykedik a Red Havocban :D
    Ajuda67
    Ajuda67
    A Red Havoc Panthers is öt könyves, és egészen biztosan lenne bennük olyan szereplő, akire ismét kíváncsiak lennénk. :)
    Kedves Ajuda67! Köszönöm a Bestiák fiai 3 részét is! Szeretném megkérdezni hogy esetleg Nalini Singh Archangel's Viper fordítását nem tervezed? Vagy véletlenül nem fordítja valaki? Köszönöm még egyszer fáradozásaidat!
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Igazán nincs mit. :)

    Az Angyali vadász sorozatot valaki fordította, csak nem tudom ki. Nem én, az biztos. Sajnálom, ebben nem tudok segíteni. :(
    Kedves Ajuda!
    Nagyon szépen köszönöm hogy fordítod, fordítjátok a jobbnál-jobb könyveket, időt és energiát szánva rá, csak hogy örömet szerezzetek nekünk, olvasóknak. :) Az Ősi fajoknak rettenetesen örülök, imádtam az első részét. :)))
    Köszönöm még egyszer! :)
    Üdv: Ági
    Kedves Ajuda67.

    Most olvastam el a Bestiák Fiai 3. részét. :) Szuper. Bár nem ismerem az Ősi Fajok-at, de nagyon várom.

    Millió+1 köszönettel:

    Eliza
    Szia Ajuda!

    Köszönöm a Bestiák fiai 3. részét, már nagyon vártam :) És persze annak is nagyon-nagyon örülök, hogy az Ősi fajok lesz a következő :) :D

    Üdv. Sziszi
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Remélem a többiek is így lesznek vele. ;)
    Kedves Ajuda!
    Nemrég fedeztem fel a fordításaidat, köszönöm a rengeteg, folyamatos munkát, amit rájuk szánsz. Nagyon jó olvasni, gördülékeny és visz magával a történet köszönhetően a tökéletes fordításnak is. Hálás köszönet még egyszer! Üdv, Csabosa
    Szia Ajuda67.

    Én is nagyon köszönöm a te és a téged segítő emberek munkáját.
    Mindig türelmetlenül várom a következő olvasnivalót, és nem túlzás, hogy hosszú idő óta minden alkalommal megfűszerezi, boldogabbá teszi a napomat :)
    Szeretnék érdeklődni arról, milyen terveid vannak fordítással kapcsolatosan? (pl. C.F. a Kárpátok vámpírjai sorozata mellett más sorozatokat, novellákat is írt.)

    üdv. Eliza
    • Tetszik
    Reagált: Ajuda67
    Ajuda67
    Ajuda67
    Szia! :)
    Ma lett készen T. S. Joyce-tól a Bestiák fiainak harmadik része, és a kis fanatikus bandám Thea Harrison Ősi fajok sorozatát szavazta meg folytatásképpen. Leginkább olyan sorozatokat szeretnék lefordítani, amikbe belekezdtek, könyvkiadók, rajongók, de valamiért félbe maradtak és sokan várják a folytatásukat.
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére