Legutóbbi tartalom: szintmérő

 1. S

  KÉRÉSEK, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12

  Sziasztok! Keresek egy könyvet, Szabó Árpád: A trójai háború cimmel, ha valaki tudja, hogyan szerezghetném meg, írja már meg legyenszíves. kötelező, de sehol sem lelem, Köszönettel!
 2. S

  Asztrologia

  Hét éve tanulom az asztrológiát, remek dolognak tartom. Sok honlapot találhattok az interneten, ahol tanfolyamokat is hirdetnek, érdemes ott szétnézni. Baktayban, kérdőben, középkori asztrológiában is tájékozódhattok ezeken a helyeken.
 3. S

  Pránanadi

  A pránanadiról hallatni, nem káros magának a pránanadinak sem, annyit, hogy létezik, hogy oktatják, hogy mire való, szerintem terjesztendő a megismerés lehetősége, semmi olyan nem hangzott el, amivel ártott volna moria.
 4. S

  Hüség....

  A légy hű önmagadhoz, ez a legigzabb.
 5. S

  Egészségügyis topick (storyk és mások)

  Én emlékszem, gyerekkoromban permetezett édesapám, én megfogtam a permtszeres dobozt, amin rajta volt egy halálfej. Azt hittem most már én is úgy fogok kinézni. Rohantm tükörért, és nézegettem magam, hasonlítok-e már rá. Jól be voltam rezelve egész nap. Nem tudták, mit nézem magam. Azóta sem...
 6. S

  Szenvedélybetegségek

  A szenvedélybetegek a környezetüknek legalább annyit ártanak, mint önmaguknak, és gyakran tehetetlenek velük szemben akik elszenvedik őket. Érdemes lenne azokkal foglalkozni, mit tehetnek, hogyan tudnak segíteni. Erről mi a véleményetek? Vagy csak tűrni lehet?
 7. S

  Fűben fában orvosság

  A homeopátia is ebből építkezik, szívesen venném, ha hozzáértők erről tudnának gyakorlati útmutatót adni. Könyvekből a használatra kevés az infó, hogy mely potenciál mennyi ideig használható, hogyan lehet tovább lépni.
 8. S

  Önbizalom,lelkiegészség,önismeret,konfliktuskezelé s

  Szóval, már nincs szükség önbizalomra, hogy leállt a sorozat? Én amiben jó vagyok, az próbálom minél intenzívebben megélni, ami nem megy azon meg nem görcsölök. EZ EGY ÉLEETSZEMLÉLET, DE HATÁSOS
 9. S

  Egeszsegetekre!Egészségedért mit tettél/tennél?Szklerozis multiplex

  Nálam a testsúly optimalizálása megoldotta a szív, térd problámáimat, csak az ideális testsúly elérése más sokat segíthet. Nem diétával, csak a szükséges energiabevitellel értem el. Nem eszem többet a szükségesnél. Nem addig eszem amíg bírok, hanem amennyit meghatározok, hogy elég kell legyen.
 10. S

  Sóbarlang, stb... :) Asztmával kapcsolatban "segitség" kérés

  Én a hálószobában, éjszaka az ágyam mellett tartoma s sólámpát, több a levegőm éjszaka azóta. Anélkül, hogy betegség miatt használnám, is kellemes.
 11. S

  Allergia, testi higiénia, testszag, szájszag, futószemölcs......stb

  Én egy "quantum" medállal próbálkozom, csak most éppen nincs allergén macskám, hogy lehesen. Olvashattok utána, valahol biztosan kapható -vagy lesz kapható. Ígéret szerint hatásos.
 12. S

  Önbizalom,lelkiegészség,önismeret,konfliktuskezelé s

  De mit mondjak gyerekemnek, ha valaki rászállt? Ő meg akarja védeni magát. Ne tegye? A gyerekek a legkellemeetlenebbek egymással.Még őszinték. Őszintén kegyetlenek.
 13. S

  Allergia, testi higiénia, testszag, szájszag, futószemölcs......stb

  Én májbetegség esetén éreztem májszagot szájszagként. Véletlen lehetett?
 14. S

  Mi is a szeretet....

  A lányom csak annyit mondott a minap, hogy" jó volt veled beszélni, mint mindig". Számomra ez a szeretet.
 15. S

  Reinkarnációs utazás

  A pránanadi mesterek tanítanak "utaztatást", érdemes megtanulni, de azzal másokat lehet elvinni előző életeikbe.
Oldal tetejére