Élete végéig ásni fog a rab lelkész

Egyedüli fogoly egy börtönben, és reggeltől estig gyümölcsfákat ültet az Észak-Koreában felforgatás vádjával életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt kanadai lelkész.

A dél-koreai születésű Hyeon Soo Limet (60), aki a presbiteriánus egyház lelkésze volt Torontóban, december közepén ítélték el államellenes bűncselekmények vádjával. A lelkész rendszeresen segítette egy phenjani árvaház munkáját.

Korábban már több mint százszor járt a külvilágtól szinte teljesen elzárt kommunista országban. Tavaly februárban fogták el.



A CNN hírcsatornának sikerült elérnie, hogy interjút készíthessen a lelkésszel, aki most elmondta: feltehetőleg azért ítélték el, mert nyíltan bírálta az Észak-Koreát vezető Kim-dinasztia tagjai és a most hatalmon lévő Kim Dzsongunt.

pap.jpg
 
Azért valljuk be ez azért erősen "ask for trouble", Észak-Koreánál demokratikusabb országokban is börtönbe lehet kerülni ilyen miatt.
Talán majd valami egyezkedés során kiadják valamiért cserébe néhány év múlva.
 
Sajnos tudta hogy hova fog menni, mit lehet most tenni?

Majd imádkozom érte. :(
-
Eletfogytiglani börtönbüntetés az egy kicsit sok, miért nem tudták egyszerüen megtagadni a további beutazását. Egyébbként nem 60 év alatt volt több mind 100-szor Eszak-Koreában hanem az utobbii években, tehát gyakran.
-
Biztos fapados repülövel ment különben miböl tellett neki?
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

¡Hola! Estoy buscando estos patrones. Pertenecen a una diseñadora mexicana llamada Alejandra Betancur. Su Instagram es @corazondemelocoton
B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen ! The Osmonds-Down by the lazy river-mp3
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
Horváth Csilla Judit wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta!
Szeretnék hozzáférést a Legális E-bookok fórumhoz!
Előre is köszönöm: Judit

Statisztikák

Témák
38,156
Üzenet
4,808,640
Tagok
616,091
Legújabb tagunk
alienteavend
Oldal tetejére