Óvodai élet

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kacsa67

Állandó Tag
Állandó Tag
Segítség kérés!

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. Bővítik az óvodánkat és hamarosan átadják. Ehhez szeretnék kérni műsortervet vagy ötleteket.

Előre is köszönöm!!
 

Jutt

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
Szeretnék egy kis segítséget kérni, idősek napi szereplésre kérték fel
a csoportunkat egy hetünk van rá. Ajándékot is kell készíteni az időseknek, ha valakinek van valami jó ötlete szívesen fogadom.

Mi is voltunk tavaly köszönteni a helyi nyugdíjasklubba. Eljátszották a gyerekek a Répa mesét. Ajándékként sóliszt gyurmából készítettünk mécsestartót. Volt egy kör alakú alapja, melyre kiszúrt sziveket raktunk körbe, a közepébe tettük a mécsest. Kiégetve nagyon szép és mutatós lett.
 

danaja

Új tag
Szia!
A mi ovinkat is bővítették, szeptember 15-én volt a hivatalos csoportátadás, amit egybekötöttünk a szüreti mulatsággal. Néhány (10)ügyesebb gyermek) szüreti műsort adott elő, ezután a polgármester beszédet mondott, majd kezdődött az élőzenés táncház. Nálunk a szüret amúgy is nagy ünnep: bográcsban főzünk az óvoda udvarán szülők bevonásával.
 

saikati

Állandó Tag
Állandó Tag
ősz szele zümmög
aluszik a nyár már
aluhatnál falevél, ha leszállnál

Aluhatsz falevél
betakar a tél
reggel a kacagás
az egekig ér
 

danaja

Új tag
Mi év végén voltunk, így könnyebb dolgunk volt, mivel az évzáró műsorból csipegettünk. Ajándékba pedig (nem bonyolítottunk túl, de kedves és szép volt)
fektetett A/4-es papírból szíveket vágtunk, és erre rajzoltak a gyerekek mintákat, virágokat stb. zsírkrétával, majd lefestették jó minőségű vízfestékkel. Minden gyerkőc adott egy szívet valakinek, egy kicsit beszélgettek. Nagyon helyesek voltak. A szíveket többen kitették az ágyuk fölé a falra. Megható...
 

l.kata

Állandó Tag
Állandó Tag
Kivágnak egy veszélyes fát az ovink udvarán.Mi dönthetjük el,milyen magasságban.....van ötleteket mire használhatjuk a törzset?
 

Napsugár19

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyermekdalok

Sziasztok Koleginák,

Letöltöttem itt egy megzenésitett mondókát mint a ,,Dióbél bácsi,, A törpök nagyon szerették és gondoltam utána járok. Ki tudja megmondani, hogy milyen gyermekkórus énekli illetve be szeretném szerezni a további dalokat is. Aki ismeri és tudja kikről van szó, az kérem segitsen.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére