Ötletek, módszerek tanuláshoz, tanításhoz, neveléshez, alap,- közép-és felsőfokon 2015

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
Amikor a SEMMIBŐL - VALAMI lesz...

Mi kell ahhoz, hogy egy gyerek csapatot "összerázzunk"? Mi kell ahhoz, hogy egy gyerekcsapat - egy-egy székkel és két dobverővel közönség előtt fellépjen?
Olyan pedagógus, aki nemcsak a zenét, a ritmust - de a gyerekeket is szereti. Egy olyan pedagógus, aki a semmiből is valamit csinál. S, az a VALAMI - nem ám a semmi...
Meghajtom magam, öröm látni, amikor ilyen példát mutatnak nekem és másoknak is...
Gyerekek dobfelszerelés nélkül, két dobverővel és egy bárszék tetején leütött ritmusokkal lépnek fel. S, milyen sikeresen, utánozandó!

<iframe src="http://www.littlethings.com/video-embed.php?vid=ibh9jaTE&utm_source=share" width="820" height="460" frameborder="0" scrolling="auto" /></iframe>
 

rewolfied

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Csoporttagok,

Olyan konyveket keresnek, amik nekem szolnak mint szulo, es segitsegemre lennenek az elsos gyermekemmel kapcsolatban, aki bar tud, de oran nem jelentkezik.Valamilyen motivacios modszereket keresnek, olvasnek, hogyan tudnam fejleszteni, es segiteni a kislanyom, hogy jelentkezzen, legyen aktiv,es nem passziv.
KOszonom a segitseget.
Udvozlettel,
Rewolfied
 

dzsefff

Állandó Tag
Állandó Tag
Baloghné Hegedűs Magdolna, Béres Valéria - Számolás Firka manóval

1679807314670.png
Ez az oktatócsomag a 6-8 éves korosztály számára készült, s az egyik legfontosabb terület, a helyesírás megalapozására, fejlesztésére hivatott. Az elsősök esetében kitűnő tehetséggondozó, de később is remek fejlesztő eszköz. Hangkazettából, munkafüzetből és javítókulcsból áll. Játékos formában versekkel, mesékkel tanít. Önállóságra épít, hiszen a kazetta használatával a feladatok akár segítség nélkül is megoldhatók. Bármely olvasástanítási módszer mellett használható a betűtanítási időszak után. Egy mindig vidám, játékos manócska segíti a gyerekeket a tanulásban, a szórakoztató feladatmegoldásokban.
Sok-sok dicséret és pozitív megerősítés hallható a hangkazettán, melyek a kisiskolások motiválásában nélkülözhetetlenek. Így ez az oktatócsomag alkalmas arra is, hogy kedvet teremtsen a gyerekeknek a tanuláshoz. Sikeres feladatmegoldást, jó tanulást kívánunk!
2005
 

Csatolások

  • Baloghné Hegedűs Magdolna, Béres Valéria - Számolás Firka manóval.pdf
    12.4 MB · Olvasás: 54
Oldal tetejére