Új vagyok, bemutatkozom.

andika témája a 'A változások' fórumban , 2005 Október 7.

 1. algoresalmon

  algoresalmon Állandó Tag

  semmi

  szeavsztok. boldog új évet.
   
 2. lothlory

  lothlory Állandó Tag

  Sziasztok!

  Úgy tudom itt szokás bemutatkozni.
  Szeretnék egyszercsak Kanadában letelepedni, ezért keveredtem erre a honlapra. Sok fórumon voltam már, de ez olyan otthonosnak tűnik.
  Gyermekeimet egyedül nevelem, van egy 7 éves fiú és egy 8ésfél éves lány, aki versenytáncos :). És van egy 23 éves fiam is, de ő már inkább a barátnőjével van, nem kell (lehet) nevelni.
  Informatikusként dolgozom már jó rég óta. Suliba járok: ami késik, nem múlik.
  Nem utolsó sorban, a hobbim az üvegfestészet. Szívesen alkotok, ha a gyerekek, a suli, a munkám és az építkezés közben időm adódik.

  Református vagyok, Jézus megváltottja. Ez a legfontosabb számomra.

  Pici gyermekként is már ki akartam vándorolni, ez folyamatosan kitartott sok évig, míg sikerült lebeszéljenek róla. Pedig, mikor még fiatal voltam, lett volna csak igazán rá esélyem! Hát most már mindegy. Gondoltam, az utolsó másodpercekben megpróbálnám, de ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, nem túl egyszerű.
  Hát ennyit magamról.

  Egyúttal Egészségben Gazdag Áldott Új Esztendőt Kívánok.
   
 3. BeatGirl

  BeatGirl Állandó Tag

  B.ú.é.k.!!
   
 4. AniTomi

  AniTomi Új tag

  Sziasztok, mi is szeretnénk bemutatkozni.
  Tamás és Anita vagyunk,33 évesek vagyunk Kecskemétről. Van egy 6,5 éves fiunk Dániel, és egy 5 éves lányunk Judit. Én autószerelő vagyok immár kb 15 éves gyakorlattal a hátam mögött, a párom tanár, biológia, földrajz, angol és általános iskolai tanító, ebből inkább az első kettő a szíve csücske. Nekem már volt egy lehetőségem kimenni dolgozni az USA-ba, de kb 15 évvel ezelőőtt, meghívólevélellel (tudom az már nem most volt), 50 angol nyelvű önéletrajzot szétküldtünk usa-ba és egy betalált, akkor is azt mondták nem vagyok normális. Aztán mégsem mentem ki, mert közben megismertem a volt mennyasszonyomat :), akihez angoltanulás miatt mentem, így itthon ragadtam. Viszont így egy nagyszerű család lettünk, amit egyáltalán nem bánok. De most újra előjött a kivándorlás témaköre, és úgy gondoljuk, hogy talán épp megfelelő időben vagyunk, a gyerekek szempontjából is. Nagyjából ennyi.. Azt viszont tudjuk, hogy a vonzás törvénye működik, és amit nagyon akarunk, azt előbb-utóbb úgyis elérjük..
   
 5. menczel

  menczel Állandó Tag

  Sziasztok! Én nem vagyok új kb 2 éve tag vagyok eddigi ismert nevem a pockok volt, csak nem tudom miért , de nem enged be vele...Így ujra regeltem.
   
 6. kisskynga

  kisskynga Állandó Tag

  Sziasztok uj vagzok,szeretettel koszontok mindenkit!
   
 7. fokati

  fokati Állandó Tag

  szia attila vagyok
   
 8. zergeboglar

  zergeboglar Állandó Tag

  sziasztok!

  új vagyok ezen a lapon, Magyarországon élek, de érdekelnek az itt felvetett témák.

  sziasztok
  zergebogi
   
 9. Ili7

  Ili7 Állandó Tag

  Ili vagyok ,6 éve (1 éves megszakítással) Kanadában élek.Elsö idöben Quebec tartományban,de jelenleg már Niagara Falls-nál,bár sajnos a bussnise még mindig sürün Quebecbe szólit,így most is itt ülök a meleg lakásban és csak nézem a sok havat és szinte érzem az iszonyú hideget ami oda kinnt van :(.
  Kezdödö depressiomból kifolyolag kezdtem el Magyar dalokat keresni és ,így találtam rá erre az oldalra,ahol 2 napja éjjel-nappal kalandozom és fantasztikus dolgokra leltem,ezek között is a legfontosabbra az agykontrollra :)
   
 10. abryzoli

  abryzoli Új tag

  Sziasztok! Uj tag vagyok. Budapesten élek. Dolgozom. A hobbim a retrózene gyűjtése.
   
 11. Bftzls

  Bftzls Állandó Tag

  Hello!
  Üdvözlök mindenkit Magyarországról, Szegedről! Igen, én is új vagyok... de annyira hogy most társalgok előszőr egy fórumon, ezért elnézést ha a stílus még nem oly kiforrt. Magamról egyenlőre ennyit: 38 éves vagyok nős és van egy gyönyörű "édes ötéves" kislányom. Miért pont canadahun? Megfogott az ide beírók természetes kedvessége, és önzetlen egymsnak segíteni akarása, remélem idővel éni is hozzájárulok valamivel ehhez a szellemiséghez!
   
 12. benmar2

  benmar2 Állandó Tag

  Sziasztok! Nem vagyok igaz új, de elfelejtettem korábban bemutatkozni. Most, hogy kicsit rendbeszedtem a weboldalamat, bemutatkoznék:

  http://www.benmar.gylcomp.hu/

  További szép napot!
   
 13. gelence

  gelence Állandó Tag

  sziaosztok ujak kellemes idotoltest es sok baratot kivanok nektek es mindenkinek boldog uj evet
   
 14. l-petra

  l-petra Állandó Tag

  Igen szerintem is csak a sajat hibainkbol tudunk ugy tanulni hogy azt meg is jegyezzuk :)
   
 15. Betti1117

  Betti1117 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Pillanatnyilag én vagyok a legújabb új tag:D. Ezt az oldalt már régebben felfedeztem, bár akkoriban másként nézett ki. Hosszú idő után véletlenül tévedtem vissza hozzátok, de nagyon sok izgalmas témát találtam, így gyakrabban idelátogatok.
  Magamról: 34 éves vagyok, férjezett és két kislány nagyon büszke anyukája.
  Munkahelyemen is gyerekekkel foglalkozom, tanár vagyok.
  Üdv mindenkinek!
   
 16. francseszka1

  francseszka1 Új tag

  Sziasztok szép napot mindenkinek!

  Új vagyok ezen a fórumon bemutatkozok!

  Üdvözlök midenkit Bajáról. Jelenleg 39-éves vagyok férjezett a szépségiparban dolgozom, van egy 21-éves lányom és egy16-éves fiam. Minden érdekell ami a szépséggel kapcsolatos, na persze egyébb témák is érdekelnek ám!
  Egyenlőre ennyit magamról,most megyek dokgozni később vissza nézek: Szépnapot mindenkinek!
   
 17. BobRoby

  BobRoby Új tag

  hali mindekni!
  én Roby vagyok Esztergomból 19éves. Pázmány Péter Katolikus Egyetemre járok Szociálpedagógus szakra! Nagyon szeretem az embereket és a rászorulókon szeretnék segíteni, ezért választottam ezt a szakot. Jelenleg az iskola mellezz a Máltai Szeretetszolgálatnál dolgozom az iskola mellett!
  Kérek mindenkit aki elolvassa h ha eseleg van feleslegessé vált ruhátok v játék v akármi akk keresssétek fel a máltát:) hidjétek el h jó helyre kerülnek:)
   
 18. katalinka74

  katalinka74 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Én is csak nemrég regisztráltam, 34 éves vagyok, két kislány édesanyja, és egy erdélyi kisvárosban, Székelyudvarhelyen élek.
   
 19. Ditte50

  Ditte50 Állandó Tag

  B.ú.é.k.!

  Sziasztok!
  Bár nem vagyok új, beköszöntem, hogy elmondjam, regisztrálásom óta sikerült pár barátomat elcsábítani az oldalra. Nekik is nagyon tetszik!:)
   
 20. szolinacica

  szolinacica Állandó Tag

  Sziasztok én is most regisztráltam!
  Hát jobb később mint soha ;)
  Magamról nem mesélek, mert nem akarok untatni senkit :D
  De az oldal nagyon jó!

  Szolina
   

Megosztás