Új vagyok, bemutatkozom.

linda11

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok
Melinda vagyok, már ideje tagja vagyok az oldalnak még egyszer köszönet a készítőknek, nagyon jónak találom
imádok olvasni és zenét hallgatni és a hobby-m a hastánc
 

Wynie

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Karolina vagyok 20 éves. Közgazdaságtant tanulok Budapesten. Szeretek olvasni, fényképezni elsősorban természetfotókat, lelkesedem a filmekért és az elektronika valamennyi formájáért:) A google irányított ide, nem is emlékszem pontosan hogyan, de ahogy szétnéztem esélyes, hogy függő leszek:)
 

saca22

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdv mindenkinek Saca (sándor) vagyok közgázt tanulok végzősen:) szeretem a focit a netet és a kutyákat és imádom a sorozatokat és szeretek táncolni:) aki úgy érzi van valami közös érdeklődésünk keressen bátran :)szép napot
 

Panther78

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Rozi vagyok! Elsősorban keresztszemes mintákat kerestem, és a google mutatott az oldalra! 32 éves leszek. Nemrég született meg a kisfiam, neki szeretnék szépeket hímezni (pl.magasságmérőt).
 

zamat

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Néhány napja találtam rá a CanadaHun-ra. Amit kerestem (hogy milyen sorrendben tanítsam a betűket a 3 éves lányom számára ha kéri, hogy ne legyen diszlexiás) azt nem találtam, ellenben lenyűgözött az a rengeteg anyag ami itt megtalálható (főként angol nyelvoktató hanganyagok és könyvek kicsiknek és nagyoknak)
Úgyhogy még egy ideig fogom itt lopni a napot...
 

mammut

Állandó Tag
Állandó Tag
Reméljük azokon kívül is találsz majd rengeteg érdekességet és aktívan részt veszel fórumunk életében.

kiss
 

Anett800203

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Anett vagyok 30 éves Székesfehérváron lakom. Van két kisfiam 2 és 4 évesek. Keresztszemes mintákat kerestem a neten és találtam ezt az oldalt. Remélem itt találok sok szép mintát.
 

Rubio

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én is véletlenül tévedtem erre az oldalra, ugyanis egy könyvet kerestem (Tom Clancy - Executive Orders), amit végülis itt megtaláltram, csakhogy nem igazán sikerült megnyitnom. Ennek okát viszont a szabályzatban találtam meg, így van 2 napom, hogy írjak 20 üzenetet, hogy hozzáférhessek az anyaghoz. Addig is ismerkedem az oldallal és ha érdekes témára találok, akkor majd gyüjtögetem őket. Erre látok némi esélyt, mert amit eddig láttam az tetszik, szóval, lehet, hogy én is függő leszek? Még nem tudom, majd az idő megmodja.

Most magamról is kellene írnom pár szót? (Vagy lehet, hogy ezzel kellett volna kezdenem? Na mindegy.)

Jelenleg tartós párkapcsolatban élek Abonyban, ahol együtt neveljük 6 hónapos gyermekünket. (Első házasságomból, van még rajta kívül 3.) Szeretünk utazni, kirándulni, amit most egy darabig hanyagolnunk kell, mert a kis csöppség minden időnket leköti és még korai is lenne neki az utazgatás, de ami késik az nem múlik.
 

LaSolitudine

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok. nóri vagyok. és új :) ha minden jól megy, sopronban fogok óvodapedagógusnak tanulni. gratula az oldalhoz! örülök, hogy vannak még segítőkész emberek :) megpróbálok én is minél többet. szép napot :)
 

mammut

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok szeretettel üdvözlünk minden újonnan belépőt!

Mindenki vegyen egy nagy lélegzetet és bátran kapcsolódjon bele az általa érdekesnek vélt témákba.

Érezzétek jól magatokat közöttünk.
<!-- / message --> <!-- sig -->
 

h67

Állandó Tag
Állandó Tag
én

Sziasztok!!!!
Laci vagyok. Érdi lakos. Nős. Elmúltam már 40. Van 2 nagy lányom 17 és 13 évesek. Érdekelnek a spirituális tanítások, az ilyen anyagok. Továbbá film és -zene rajongó vagyok (azthiszem). Azthiszem ennyi jut eszembe elsőre ide magamról.
Nagyon tetszik az egész CH. Szerteágazó és hatalmas mennyiségű info gyűlt már fel itt. Szegányebb lenne a világ a CH nélkül.
 

Filippa

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok Judit vagyok!42 éves édesanya!Két lányom van 22 és 19 évesek!Rengeteg minden érdekel,csak egy a fontos keltse fel az érdeklődésemet!Tetszik a lap és az hogy sok emberrel lehet megismerkedni....szeretek beszélgetni!!:) Hát egyenlőre ennyi!!!Mindenkit üdvözlök aki elolvassa e pár sort és aki itt fenn található!
 

mammut

Állandó Tag
Állandó Tag
Sok szeretettel köszöntünk benneteket!

Reméljük találtok minél több az érdeklődési körötöknek megfelelő témakört és aktív résztvevői lesztek fórumunknak, ezzel is tartalmasabbá téve azt.
 

ircsi58

Új tag
kérés

A -20 fok (Celsiusban!) körüli hidegek után ma először mentünk ki a tavaly elhunyt anyósom után maradt nagy kertbe a feleségemmel. A zöldség egy részét szándékosan a földben hagytuk ősszel, anyósom nélkül nekünk már egyébként is túl sok minden terem. Kellemes meglepetéssel tapasztaltuk, hogy a fagyok egyáltalán nem tettek kárt, a sárgarépa, a petrezselyem és a zeller frisebb volt, mint valaha. És persze minden bio. De a csúcs a csicsóka, amit amerikaiul valamiért jeruzsálemi articsókának hívnak, holott igen messze áll az articsókától. Garmadával hever a földben a sok gumó a kert végében, finom nyersen is, és a krumplihoz hasonló módokon feldolgozva is. A cukorbetegeknek valóságos kincs, mert készen tartalmazza az inulint. Tele van nyomelemekkel is, úgyhogy szinte gyógyszer. Érdekes, hogy az emberek nemigen értékelik, többnyire nem is ismerik. Pedig igénytelen, gondoskodást nem kíván, se kapálni, se permetezni nem kell, kártevője nincs, önmagától újraterem és szaporodik. A háborúk idején nagy haszna volt, sok éhezőt megmentett. Talán az újjáépítéshez is a csicsókából szerezték az erőt, egészséget a túlélők!?
:444:

Örülök, hogy ráakadtam üzenetedre, ugyanis nagyon régóta keresek csicsókát, de nem lehet kapni nálunk, sőt nem is igen ismerik.

Köszönettel
Szép estét kívánok: ircsi
 
Oldal tetejére