“A rák a lehető legjobb módja a halálnak”

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
A rákkutatásra költött milliárdok szerintem is ablakon kidobott pénznek tekinthetők. Az a véleményem, hogy a legtöbb betegség valamilyen lelki eredetű problémára vezethető vissza. Ennél fogva nem a rákot kéne kutatni, hanem a betegség kialakulását elősegítő tényezőket megszüntetni. A rák nem egyik napról a másikra jelenik meg, hanem hosszú hónapok vagy évek kellenek hozzá. A stressz és félelem olyan mértékben gátolja a sejtek újratermelését, hogy egy idő után a szervezet felmondja a szolgálatot. Ennek visszafordítására, megelőzésére inkább tudatossá kéne válni. Annak, akit rákkal diagnosztizáltak, legalább van ideje, esélye változtatni a gondolkodásán, hozzáállásán, életmódján - ellentétben azokkal, akik hirtelen bekövetkezett halállal távoznak. Úgy is mondhatnám, hogy ez egy "Wake up call" - vagyis ébresztő. Így jelez a test, hogy segíts agy, mert nem bírom egyedül!

A tudomány már sokadszor igazolja azt, amiről az ezotériában hallunk először, mint tapasztalat. Ilyenkor a szkeptikusok általában lenézően legyintenek, majd amikor a tudomány bizonyít, akkor évtizedekig nem vesznek róla tudomást, aztán keresgélnek valamiféle dehonesztáló jellemzést a tudósról, azt végül úgy fél évszázad múlva leesik náluk is... :rohog:

Íme egy példa arról, amit te is állítasz és amit a tudomány is igazolt:

 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Csodálom, hogy a magát professzornak nevezö csodadoktor csak a televizio nézöi számára ismerös nem pedig tudományos körökben. Ha a gyogyitás olyan egyszerü lenne mind ahogy ö állitja akkor mindenkit felelössé lehetne tenni a saját betegsége miatt, söt meglehetne büntetni mind egy öncsonkitot. :)
-
"Oma de marha vagy, hogy meghaltál rákba! Miért nem hallgattál a professzorra!" :) A "professzor" (egyetem ismeretlen) állitolag már több száz szervet teljes mértékben regenerált. :(
-
Egyszer valoban fellépett a "professor" Berlinben is egy Grigorij Grabowoj nevü "akademikussal", akit 18 évre itélt el egy biroság mert halottak hozzátartozoinak "némi készpénzért" megigérte, hogy a szeretteit visszahozza az életbe. Félre sikerült.
 

Marcsi_67

Állandó Tag
Állandó Tag
Erre én azt mondom, hogy a puding próbája az evés. Saját tapasztalat, hogy mióta azt mondom, hogy a szúnyogcsípés nem látszik meg rajtam, azóta se nem piros, se nem huplis, amikor megcsíp a szúnyog.......lehet, hogy alien vagyok? Vagy a véremben van valami? :rohog:
 

Ernoe

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Marcsi_67
-
Bizonyos fiziologiai elváltozás (egy holyag a kezünkön, elpirulás, egy erösebb szivverés) mögött valoban néha csak emotionális reaktio van. Ezzel a plauzibilitással él vissza a csodadoktor. Az esetek nagy részében akár menyire iparkodunk nem segit az akaraterö. Jézus sem tudott meggyogyitani amputáltakat, infektios betegségben szenvedöket.
-
Ahol az éttermek tisztasága kétséges nagyon kell erölködjek, hogy ne kapjak egy kiütést, az esetek többségében sikerül, de azért nem dobnám el a széntablettát, nem hagynám ki a védöoltást ha messze utazom.
-
Ha valakivel beszélek és az arcán egy pikkely van megeshet, hogy rajtam is kiüt, ez "együttérzés". Ezért fordulunk el ha valaki szenved, sokan nem tudják nézni ha valakit operálnak, vérzik, vagy injektioval megszurnak. Ugyanakkor semmi probléma ha velük történik mert akkor nemtulozzák el a reaktiot. Enyi és csak enyi van amögött amit a pasas mod.
-
Ugy látszik bagatellel is jo pénzt lehet keresni. :)
 
Oldal tetejére