2012-a Nap ötödik korszakának utolsó éve

Toth Bandi

Állandó Tag
Állandó Tag
A Nap folyamatosan növeli az átmérőjét. A Földön közelítenek egymáshoz a kontinensek. A Hold távolodik 4 cm/év sebességgel. A zodiákusokat egyre más szögből szemlélhetjük, alakjuk torzul. A Föld lakossága nő. ..ugyanakkor forgási sebessége csökken..mágneses pólusa váltani fog..A levegővel is több probléma adódik..
Mi lesz ebből? Érdemes még élni gyuszab? Mit tegyek, ha a Himalája az ablakomon beakar lépni?
Menjek a postára egy sárga csekkel?

Szia Bihar

Szerintem add fel azt a csekket biztos ami biztos.:D

Egyébbiránt én sokkal jobban aggódnék attól a folyamati következménytől, amit a ugynevezett civilizált világ tettei és életmódja vont és von maga után. Ezt szerintem mindenki ha nem is látja, érzi. Ez így sokáig nem mehet. Ha megfigyeljük az analógiákat a változásokat, akkor a változás természeti függvénye sem kerülhető el. Ezek az összefüggési láncolatok azok, amelyeket mi a "modern" tudásunkal nem veszünk már régen figyelem be. Pedig olvasni lehet belőle. És így jutottunk el IDE.
"Ahogy fent úgy lent."
Ezt a sokat vitatott mondatot már sokan félretámadták, de sajnos ha valaki a tudat és a valóság működését tanulmányozza akkor rájöhet az igazságtartalmára.

További szép napot.

ui. A csekett Én is feladom, csak mondja már meg valaki hová is címezzem?:D
 

Kristvan

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem a csekk a lényeg :) Tedd csoportos átutalásra :) A lényeg,hogy aki nem tud nyitott lélekkel és szellemmel élni ebben a világban, mely egyre gyorsabban változik,és egyre közelebb ér egy átfogó változáshoz,az megragadhat egy olyan szinten,mely számára nem hoz semmit,nem lesz képes kijutni a szintjéről. Most lehetőségek érkeznek naponta minden egyén számára. Különböző jelek formájában kapjuk ezeket a támpontokat, ahogy kissé rossz,de talán szemléletes példával élve a turistaút fákra festett jelzéseit figyelve haladhatsz végig. Aki nem fogékony, aki szkeptikus és ironikus szemmel látja a világot, az lemarad és megragad a maga rezgésszámán, egy régi elmaradt világban-persze sok millió ilyen egyén van, akik képtelenek kilépni a mostani,illetve a 10-20-50 évvel ezelőtti világ csapdájából. Nekik a "lent" a saját maguk által látott és felfogott világ nem változik, legfeljebb annyit,hogy már nem képcsöves TV-n nézik a focimeccseket, hanem HD led-en,de ennyi,és ők a "lent"-en keresztül nem érzékelik a "fent" kozmikus változásait,és nem lesznek képesek magasabb szintre lépni, az új rezgést átvenni,és itt ragadnak egy olyan világban, ahol nem biztonságos az utcára merészkedni, ahol a tudás és műveltség helyett a trágár szavak a menők, és nem kell tudni helyesen megfogalmazni még egy szimpla levelet sem, és csak a burgonya chipsek reklámjai jutnak el a tudatig, azon túl pedig a lesz...om a világot,és belekötök mindenkibe,aki nem így gondolkodik uralkodik. Már kén és ólommentes "környezetvédett" szmogot lélegezhetnek be. Kőolajból és egyéb alapanyagból gyártott "élelmiszereket" ehetnek. Tehát semmi sem kötelező :) A közeljövőben a változás mindenképpen bekövetkezik, és aki nyitott erre, és érzi, hogy hová szeretne, hová tud jutni ez által,az lehetőséget kap, aki nem érez, csak némi fanyar kötekedő hangulatot, beleröhögök a pofádba életérzést, az itt maradhat és gályázhat tovább, rabszolgája maradhat annak az emberiség 1%-nyi hányadának, akik a pénzvilág 99%-át tartják kezükben. Jó Mulatást :) Én nem kívánok ebben részt venni, inkább hiszékeny naívaként keresem a jeleimet és az utamat egy jobb világ felé. :)
picture.php
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
A Nap folyamatosan növeli az átmérőjét. A Földön közelítenek egymáshoz a kontinensek. A Hold távolodik 4 cm/év sebességgel. A zodiákusokat egyre más szögből szemlélhetjük, alakjuk torzul. A Föld lakossága nő. ..ugyanakkor forgási sebessége csökken..mágneses pólusa váltani fog..A levegővel is több probléma adódik..
Mi lesz ebből? Érdemes még élni gyuszab? Mit tegyek, ha a Himalája az ablakomon beakar lépni?
Menjek a postára egy sárga csekkel?
Amennyiben nekem küldenéd a manit, nyugodtan add fel! ;)
A kontinensek vándorlása miatt meg ne aggódj. Már évmilliárdok óta vándorolnak. Most éppen Afrika tolódik Európába, Amerika Ázsiába, stb. Nyugdíjunkat emiatt nem kell félteni. (Más miatt inkább.)
A pólusváltás, holdtávolodás, földlassulás is mind nagyon lassú folyamat. Igaz, hogy esedékes egy pólusváltás, de nem nagyon fog változni semmi életünk során ezügyben.
Szóval mi lesz ebből? Semmi különös. Érdemes élni! :D
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Inkább: ami fent van, ugyanaz van lent. Ezt szereti ismételgeni Hamvas is.
A beletörődés a nyavajás világ dolgaiba a legjobb taktika, ezen belűl pedig egy olyan lehetséges úton járni, ami számunkra még elfogadható.
Egy olyan országgal szemben pl mint Kína úgysem lehet ugrálni...hiába lennének ők okoskák (?) , ha szennyvíz tölti ki a folyómedreiket és szmog uralja a levegőjüket és minden gondolatukat a ma jellemzi. A távlattalanság. . Ezen pedig semmi látszatja annak, hogy eltünődnének. Ez a voluntáris szemlélet melynek a fogjai és maradnak is tisztelettel azok. A sztálini "fogjuk be a természetet" elvet tükrözi a Jangce erőmű is..ez -és a hasonló marhaságok- azonban még majd kataklizmákat fognak produkálni.
Nem számít a környezet, nem számítanak mások, sőt még saját népeik sem. A nyersanyagbeszerzés és a hajrá...a fontos mindenáron. Nem igaz, hogy nem látják még azt sem, már csak sivatagjaik vannak...és betegjeik. Félig száraz már a Hoangho is. Mi vezethet ide? Nagy szó, de ezt a módit önpusztításnak nevezik, úgy fent mint lent..
Náluk pedig ez már elkezdődött, nem is tegnap. De nem ússzuk meg mi sem kisugárzásukat, vagy a következő generáció biztosan nem. Ehhez képest az ókori pestisek kellemes kis exodusok voltak..a kolera pedig érdekes semmiség..
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Ezen a videón olyan régészeti leletről van szó, amely azt bizonyítja, hogy kb. 5200 évvel ezelőtt valóban megtörtént a maják által leírt "soros világvége"



[HIDE]<object height="385" width="480">


<embed src="http://www.youtube.com/v/myoc49bUND0?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="385" width="480"></object>[/HIDE]
 

Mrs Tanár

Állandó Tag
Állandó Tag
A maják időelmélete

"A maják nemcsak a múló napok számolásával, elméleti úton mérték az időt. Kiváló csillagászok is voltak. Ezt nemcsak a hosszú ideig megfejthetetlennek tűnt naptáruk, hanem az őserdő fogságából kiszabadított régészeti leletek is. Ismerték az őket körülvevő égboltot és a bolygók mozgását.
A klasszikus maja templomok bejáratait tetőzetét, a maja boltívet, és az úgynevezett „fésűdíszt” úgy tájolták, hogy láthassák bizonyos csillagok felkelését, delelését és lenyugvását. Különösen érdekelte őket a Plejádok csillaghalmaza (ez a Fiastyúk), valamint a Merkúr, a Vénusz, a Mars és a Jupiter mozgása.
Manapság a tudósok az algebrát hívják segítségül, de ők az eddigi feltárások szerint nem ezt tették. A csillagászati megfigyeléseket kombinálták referencia-táblázatok alkalmazásával, így következtettek a jövőbeli történésekre. Ezek a táblázatok nemcsak az égitestek várt fogyatkozásairól tájékoztatták a papokat, hanem összhangba is hozták azokat a nagy fontosságú 260 napos tzolkin ciklusokkal.
Az ehhez használt táblázataik tehát 11958 napot öleltek át, ami 46 tzolkin-nak felelt meg, és akkor újrakezdődött a ciklus. Ez pontosan 405 holdhónap, ami szintén 11960 nap. Valójában ez a táblázat annyira pontos volt, hogy még a holdhónap hosszát is pontosan, azaz hét másodperc(!) eltéréssel kiszámították. Egy másik adatrendszert is kidolgoztak, aminek segítségével 4500 éveként egyszer egynapos kiegészítéssel módosítani lehetett az első táblázatot, hogy a pontosságát helyreállítsák.
Bár a fogyatkozások előrejelzése igen nagy jelentőségű volt, legalább olyan nagy érdeklődéssel, ha nem nagyobbal figyelték a maják a Vénusz mozgását. Úgy tűnik, a majákat nem elsősorban a bolygó napi mozgása, hanem a hosszú periódusok átlagos ciklusai érdekelték. Míg a vénuszi év hossza 581 és 587 nap között változik, az átlag 584. A táblázatot összeállító papok ennek a számnak, illetve a többszöröseinek szenteltek különös figyelmet. Még ennél is érdekesebbnek bizonyult két dátumhoz való kötődésük – hívja fel a figyelmet Adrian G. Gilbert a Maja próféciák című könyvében. –. Ez az 1 millió 336 ezer 560 napot felölelő szám a jelenlegi kor kezdetéhez, Vénusz születéséhez vezet vissza. Ez azért roppant jelentőségű, mert fontos ciklusok egész sora kapcsolódik hozzá.

Valójában 1 366 560 =

260 x 5256 (a tzolkinok száma)
365 x 3744 (a „pontatlan évek” száma)
584 x 2340 (az általános Vénusz-periódusok száma)
780 x 1752 (az átlagos Mars-periódusok száma)
18980 x 72 (a naptári körök vagy „szték századok” száma).


Ez az 1 366 560-as vezérszám keltette fel először Maurice Cotterell érdeklődését a maják iránt. Amikor első alkalommal olvasott róla, azért tűnt fel neki, mert nagyon közel volt egy más módon kikövetkeztetett fontos számhoz. Ez az 1 366 040 napot jelölő szám a napfoltciklusok tanulmányozásából következik. Már régóta ismert tény, hogy a napfoltok nem teljesen véletlenszerű jelenségek. A 19. század végén a tudósok észrevették, hogy a napfoltok megjelenésének és eltűnésének ritmusa van, és hogy a ciklus hozzávetőleg 11,1 évenként ismétlődik. A csillagászok és fizikusok sokáig nem tudtak magyarázatot adni a napfoltok létezésére. S főleg nehezen ismerték el a földi életre gyakorolt hatását. Bolygócsaládunk nagyon is valóságos értelemben a Nap aurájában él. S nemcsak a látható fényt, de az elektromágneses sugárzás egész spektrumát bocsátja ki. Ma már bizonyított tény, hogy a földi életet, az elektromos és egyéb berendezéseket mennyire meg tudja zavarni egy-egy erősebb napkitörés. És ezt már a maják is észrevették, tudták, feljegyezték a csillagászati grafikonjaikon.
A naptárban öt periódus volt, melyben az utolsó épp 1 366 040 nap. Épp amennyi a Nap polaritás-váltásának periódusa. Lehet, hogy erre a bizonyos pólusváltásra utaltak, jelezve, hogy megint elektromos viharok pusztítanak majd a Földön, s rendezik át az életünket. Ezzel vége annak a periódusnak, (vége az előző világnak), és kezdődik egy újabb 1 366 560 napos ciklus."
Forrás: egy magazin
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
"A maják nemcsak a múló napok számolásával, elméleti úton mérték az időt. Kiváló csillagászok is voltak. Ezt nemcsak a hosszú ideig megfejthetetlennek tűnt naptáruk, hanem az őserdő fogságából kiszabadított régészeti leletek is. Ismerték az őket körülvevő égboltot és a bolygók mozgását.
A klasszikus maja templomok bejáratait tetőzetét, a maja boltívet, és az úgynevezett „fésűdíszt” úgy tájolták, hogy láthassák bizonyos csillagok felkelését, delelését és lenyugvását. Különösen érdekelte őket a Plejádok csillaghalmaza (ez a Fiastyúk), valamint a Merkúr, a Vénusz, a Mars és a Jupiter mozgása.
Manapság a tudósok az algebrát hívják segítségül, de ők az eddigi feltárások szerint nem ezt tették. A csillagászati megfigyeléseket kombinálták referencia-táblázatok alkalmazásával, így következtettek a jövőbeli történésekre. Ezek a táblázatok nemcsak az égitestek várt fogyatkozásairól tájékoztatták a papokat, hanem összhangba is hozták azokat a nagy fontosságú 260 napos tzolkin ciklusokkal.
Az ehhez használt táblázataik tehát 11958 napot öleltek át, ami 46 tzolkin-nak felelt meg, és akkor újrakezdődött a ciklus. Ez pontosan 405 holdhónap, ami szintén 11960 nap. Valójában ez a táblázat annyira pontos volt, hogy még a holdhónap hosszát is pontosan, azaz hét másodperc(!) eltéréssel kiszámították. Egy másik adatrendszert is kidolgoztak, aminek segítségével 4500 éveként egyszer egynapos kiegészítéssel módosítani lehetett az első táblázatot, hogy a pontosságát helyreállítsák.
Bár a fogyatkozások előrejelzése igen nagy jelentőségű volt, legalább olyan nagy érdeklődéssel, ha nem nagyobbal figyelték a maják a Vénusz mozgását. Úgy tűnik, a majákat nem elsősorban a bolygó napi mozgása, hanem a hosszú periódusok átlagos ciklusai érdekelték. Míg a vénuszi év hossza 581 és 587 nap között változik, az átlag 584. A táblázatot összeállító papok ennek a számnak, illetve a többszöröseinek szenteltek különös figyelmet. Még ennél is érdekesebbnek bizonyult két dátumhoz való kötődésük – hívja fel a figyelmet Adrian G. Gilbert a Maja próféciák című könyvében. –. Ez az 1 millió 336 ezer 560 napot felölelő szám a jelenlegi kor kezdetéhez, Vénusz születéséhez vezet vissza. Ez azért roppant jelentőségű, mert fontos ciklusok egész sora kapcsolódik hozzá.

Valójában 1 366 560 =

260 x 5256 (a tzolkinok száma)
365 x 3744 (a „pontatlan évek” száma)
584 x 2340 (az általános Vénusz-periódusok száma)
780 x 1752 (az átlagos Mars-periódusok száma)
18980 x 72 (a naptári körök vagy „szték századok” száma).


Ez az 1 366 560-as vezérszám keltette fel először Maurice Cotterell érdeklődését a maják iránt. Amikor első alkalommal olvasott róla, azért tűnt fel neki, mert nagyon közel volt egy más módon kikövetkeztetett fontos számhoz. Ez az 1 366 040 napot jelölő szám a napfoltciklusok tanulmányozásából következik. Már régóta ismert tény, hogy a napfoltok nem teljesen véletlenszerű jelenségek. A 19. század végén a tudósok észrevették, hogy a napfoltok megjelenésének és eltűnésének ritmusa van, és hogy a ciklus hozzávetőleg 11,1 évenként ismétlődik. A csillagászok és fizikusok sokáig nem tudtak magyarázatot adni a napfoltok létezésére. S főleg nehezen ismerték el a földi életre gyakorolt hatását. Bolygócsaládunk nagyon is valóságos értelemben a Nap aurájában él. S nemcsak a látható fényt, de az elektromágneses sugárzás egész spektrumát bocsátja ki. Ma már bizonyított tény, hogy a földi életet, az elektromos és egyéb berendezéseket mennyire meg tudja zavarni egy-egy erősebb napkitörés. És ezt már a maják is észrevették, tudták, feljegyezték a csillagászati grafikonjaikon.
A naptárban öt periódus volt, melyben az utolsó épp 1 366 040 nap. Épp amennyi a Nap polaritás-váltásának periódusa. Lehet, hogy erre a bizonyos pólusváltásra utaltak, jelezve, hogy megint elektromos viharok pusztítanak majd a Földön, s rendezik át az életünket. Ezzel vége annak a periódusnak, (vége az előző világnak), és kezdődik egy újabb 1 366 560 napos ciklus."
Forrás: egy magazin

Hihetetlenül pontosan tájolták a piramisaikat, tökéletesen, pontosan számolták ki a csillagok "járását", nem csak a maják, de más közép és dél-amerikai indiánok is (aztékok, inkák). Chichen Itza piramisának lépcsőjén minden évben a tavaszi és az őszi napéj-egyenlőségkor, végigkúszik a kígyó.Tavasszal le, télen fel...

548542936_f5569e5c2d.jpg


Gyanítom, hogy azoknak a kutatóknak lehet igaza, aki szerint ők csak átvették ezt a tudást valakiktől a régmúlt időkben. (Például Elképzelhetetlennek tartom, hogy az a nép aki olyan építészeti, matematikai és csillagászati tudással bírt, mint a maják, képes az emberek sokaságát legyilkolni és belökni abba a forrásba, amelynek a vízkészlete az életet jelentette számukra.

Egy kicsit megmosolyogtató az is, ahogy elképzelik a teremtést (persze ebben a kérdésben mi sem vagyunk sokkal jobbak... :p). Mítoszaikban minden "vilávége" után új emberiséget alkottak az istenek. Bennünket, most élő embereket - szerintük - kukoricából és vérből, az azt megelőzőt borostyánból... stb. :p

Kiváncsi lennék, ezekre a kreatív istenekre, hogy miből készítik majd el az újakat. :confused:
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)


Egy kicsit megmosolyogtató az is, ahogy elképzelik a teremtést (persze ebben a kérdésben mi sem vagyunk sokkal jobbak... :p). Mítoszaikban minden "vilávége" után új emberiséget alkottak az istenek. Bennünket, most élő embereket - szerintük - kukoricából és vérből, az azt megelőzőt borostyánból... stb. :p

Kiváncsi lennék, ezekre a kreatív istenekre, hogy miből készítik majd el az újakat. :confused:

Genetikailag módosított kukoricából :D
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Genetikailag módosított kukoricából :D


:p

Már tudom hogy csinálták! A vér az előző emberiségé volt (Atlantisz?) Azt használták fel a génmódosításhoz. Adtak néhány gént a kukoricából, hogy butábbak legyünk az atlantisziaknál. Ők ugye felismerték és felhasználták a természet összes titkát, ez lett aztán a végzetük.

Na, azt hiszem az elbutítás jól sikerült...:mrgreen:
 

istenajandeka9

Állandó Tag
Állandó Tag
Valaminek történnie kell végre, mert borzasztóan eltorzult a mai világ. Nincs egyensúly. Ma már csak az a nyomorult pénz számít, a lelkiek, az ember semmit.
Mint valami melómániás robotok, érzelmek nélkül dolgozzál, hajszold a pénzt, facsard ki a tested az utolsó firkanásig, míg 40 egynéhány éves korodban valóban már csak kifirkanni van energiád legjobb esetben infarktusban, hogy ne szenvedjél sokáig...
Én hiszek abban, hogy nagy változások előtt áll az egész Föld népe! Nem ok nélkül van a sok árvíz, földrengés, földcsuszamlás. Föld anyácska már nem bírja magán ezt a millió negatív rezgést, hát néha "megrázza magát", vagy éppen "kiönti a lelkéből a sok szennyet", amit mi emberek belerezgünk a negatív gondolatainkkal, és cselekedeteinkkel. Ő is egy érző lény! Neki is tisztulina kell néha!
Én várom, és hiszem, hogy változás áll be hamarosan, és az emberek felébrednek a pénz ördögi hatalmából!
Csak egyetlen példa: ha beteg vagy, vagy éppen haldokolsz. Mi az, amire szükséged van?
Arra, hogy egy kórházba, vagy elfekvő osztályra be legyél dugva, éjjeli szekrényeden egy köteg pénz, és "gondosan" rád húzva az ajtó, hogy egyedül lehess a pénzeddel, meg a fájdalmaddal?
Vagy netán arra van szükséged, hogy szeretteid körbeüljenek, bátorítsanak, szeretettel fogják a kezedet, és legyen egy kéz, mely ad egy pohár vizet? Melyikkel érsz többet? Számomra nem kérdés.
Én hiszek a változásban, hogy egyszer felébred az ember ebből a kreált álomvilágból!
A sámán tanárom azt tanította, hogy nekünk, magyaroknak, a Mag Urának a feladata az Isteni, feltétel nélküli szeretet terjesztése. Hiszek ebben.:D
 

banya146

Állandó Tag
Állandó Tag
Érdekes cikk részletei az origoról. :

Hihetetlen felfedezéssel állt elő Luc Montagnier francia tudós, aki a HIV-vírus felfedezéséért kapott Nobel-díjat 2008-ban. Állítása szerint a DNS képes önmagát egyik kémcsőből a másikba teleportálni, eddig ismeretelen elektromágneses hullámok segítségével. Ha ez igaz, akkor alapjaiban bolydulhat fel számos tudományterület, de sokak szerint csak a "Nobel-betegség" legújabb esetéről van szó.

Egy vízzel teli kémcsőbe apró, ismert szekvenciájú DNS-molekulákat juttatott, majd azt milliószorosára higította. Ezután a híg DNS-oldatot tartalmazó kémcső mellé egy tiszta vízzel teli (tehát DNS-mentes) csövet helyezett. A két kémcsövet ezután a Föld elektromágneses mezejét leárnyékoló fémdobozba tette, majd köréjük elektromágnest rakott, amelybe egy külső generátor segítségével áramot vezetett, állandó, gyenge, 7Hz-es oszcillációval. Az így létrehozott mágneses térben hagyta állni a két kémcsövet órákig.
A Montagnier által "szignalizációnak" nevezett folyamat végeztével a két kémcső tartalmát több szűrőn vezette keresztül, majd újabb többmilliószoros higításnak vetette alá. Ezután megmérte mindkét cső elektromágneses sugárzását. Állítása szerint mindkét mintában azonos jeleket mért. Mint írásában kifejtette, "a DNS-oldat speciális elektromágneses sugárzása a közös tárolás hatására a tiszta víznek is átadódott, és abban tárolódni volt képes".

Egy gyakran használt eljárásnak, az úgynevezett polimeráz láncreakciónak (PCR) vetette alá a két mintát. Ezt a technikát rutinszerűen alkalmazzák nagyon kis mennyiségű DNS kimutatására, például bűnügyi helyszíneléseknél vagy orvosi diagnosztikában. A módszer során enzimek szaporítják fel a mintában lévő DNS-t, míg végül kevésbé érzékeny módszerekkel is detektálható lesz.

Montagnier nem kevesebbet állít, mint hogy a tiszta vízből is stabilan kimutatta a szomszédos kémcsőbe helyezett DNS-t, azaz a molekula képes volt valamilyen módon átjutni a híg oldatból a tiszta vízbe.
</BEVEZETO>
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Érdekes cikk részletei az origoról. :

Hihetetlen felfedezéssel állt elő Luc Montagnier francia tudós, aki a HIV-vírus felfedezéséért kapott Nobel-díjat 2008-ban. Állítása szerint a DNS képes önmagát egyik kémcsőből a másikba teleportálni, eddig ismeretelen elektromágneses hullámok segítségével. Ha ez igaz, akkor alapjaiban bolydulhat fel számos tudományterület, de sokak szerint csak a "Nobel-betegség" legújabb esetéről van szó.

Egy vízzel teli kémcsőbe apró, ismert szekvenciájú DNS-molekulákat juttatott, majd azt milliószorosára higította. Ezután a híg DNS-oldatot tartalmazó kémcső mellé egy tiszta vízzel teli (tehát DNS-mentes) csövet helyezett. A két kémcsövet ezután a Föld elektromágneses mezejét leárnyékoló fémdobozba tette, majd köréjük elektromágnest rakott, amelybe egy külső generátor segítségével áramot vezetett, állandó, gyenge, 7Hz-es oszcillációval. Az így létrehozott mágneses térben hagyta állni a két kémcsövet órákig.
A Montagnier által "szignalizációnak" nevezett folyamat végeztével a két kémcső tartalmát több szűrőn vezette keresztül, majd újabb többmilliószoros higításnak vetette alá. Ezután megmérte mindkét cső elektromágneses sugárzását. Állítása szerint mindkét mintában azonos jeleket mért. Mint írásában kifejtette, "a DNS-oldat speciális elektromágneses sugárzása a közös tárolás hatására a tiszta víznek is átadódott, és abban tárolódni volt képes".

Egy gyakran használt eljárásnak, az úgynevezett polimeráz láncreakciónak (PCR) vetette alá a két mintát. Ezt a technikát rutinszerűen alkalmazzák nagyon kis mennyiségű DNS kimutatására, például bűnügyi helyszíneléseknél vagy orvosi diagnosztikában. A módszer során enzimek szaporítják fel a mintában lévő DNS-t, míg végül kevésbé érzékeny módszerekkel is detektálható lesz.

Montagnier nem kevesebbet állít, mint hogy a tiszta vízből is stabilan kimutatta a szomszédos kémcsőbe helyezett DNS-t, azaz a molekula képes volt valamilyen módon átjutni a híg oldatból a tiszta vízbe.

Egy másik internetes újság azt is megírta, hogy a kollégái hitetlenkednek. Pedig mostanság nagyon sok hihetetlen dolog derül ki a DNS-ről, amiről eddig úgy vélték, hogy csak 10 %-ának van feladata, a többi csak ballaszt...
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
2012 után Diana Cooper szerint

Diana Cooper, aki pszichoterapeuta, gyógyító és író ezt írja rólunk, magyarokról, ez vár ránk 2012 után. (Csak azért, hogy valami pozitív információt is a tudomásotokra hozzak. ;))





diana-cooper.jpg



Magyarország


A történelem előtti idők karmája támadást vonzott erre a körülzárt helyre. Ez, a háború és vereség által tönkretett, elnyomók által irányított ország tovább élt és megőrizte a bájos falvakat és a családi hagyományokat. Szürke aurája 2012 után hamarosan meggyógyul és a nép ismét biztonságban érzi magát. Magyarország a marseille-i kapuból (dimenzió-kapu) fog energiát vonzani, ami végül majd véget vet a régi időknek. 2022-re teljesen természetesen kialakulnak majd az ötödik dimenziós közösségek ezen a területen és béke és elégedettség uralkodik majd.


.... és hogy valami képetek legyen arról mi vár a világ többi részéről is, ezért bemásolom mit ír Izraelről, ami ugye földünk egyik kritikus pontja:




Izrael



Az itt szükséges hatalmas tisztulás – földrengés és más csapások által – kevesebb művelhető területet fog eredményezni. Azonban néhány dolog felismerhetetlenül megváltoztatja majd a helyzetet. A félelem és a sebezhetőség érzése, amely az itteni agresszió alapját képezi, szertefoszlik, amint kezdenek inkább spirituálissá, mintsem vallásossá válni. A régi dogmát békés szívek fogják felváltani és a konfliktuskeresés helyett előtérbe kerül a megoldáskeresés.

Mivel az Egyesült Államoknak is meg lesznek a maga problémái, nem tudják többé támogatni Izrael harciasságát, így az alázat új formája fejlődhet ki az itteni emberekben.

Amint a Közel-Kelet más országai is elszenvedik a maguk megtisztulási válságait, a szembenálló országokból segítőkész szomszédok lesznek, akik részvéttel tekintenek egymásra, nem pedig félelemmel. 2032-re Izrael békében fog élni.



respect-059.gif
 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Ark Project a Remistudio

A "Bárka-projekt" egy esetleges jövőbeli csapásra kívánja felkészíteni az emberiséget, a tervezők és építészek szerint válaszként született meg korunk egyre fenyegetőbb problémáira, a rendkívül gyors és extrém mértékű környezeti változásokra.

Néhány kép a jövőből:

ark-hotel-2.jpg


87ee2_SlinkyHotelCentralSpire.jpg




Flood-resistant-hotel2-thumb-450x310.jpg


remistudio-ark-4-500x345.jpg


slide_15654_218824_large.jpg

 

Kyra_

Kitiltott (BANned)
Állandó Tag
Elenin

<iframe title="YouTube video player" src="http://www.youtube.com/embed/CVs7glXfXzM" allowfullscreen="" frameborder="0" height="390" width="480"></iframe>

A Kék Csillag(2000 PN9):

2000pn9-450x238.jpg


[HIDE]http://www.infokriegernews.de/wordpress/2011/02/09/23187-2000-pn9-kometen-asteroiden-und-das-ausloeschungs-ereignis-maerz-2011/[/HIDE]

Hopik szerint, amikor a Kék Csillag (Kék Nap) újra megjelenik az égbolton, akkor kezdődik el a világ 5. korszaka.

...AZ UTOLSÓ JEL: A Kék csillag visszatérése


„Majd meghalljátok a Föld feletti, mennyei lakóhelyeteket, ahogy az, nagy robajjal leszáll.
ÚGY JELENIK MEG SZÁMOTOKRA, MINT EGY KÉK CSILLAG! Nagyon gyorsan eljön, eljön ez az idő, számotokra is..."


Kék csillag visszatérése (hopiknál) = NAN GA SOHU KATSINA
Kék csillag visszatérése (sumeroknál)=NIN.GIR.SU KAT.SI.NA - (hát nem érdekes? pedig nem állíthatjuk, hogy olyan közel élnek egymáshoz...:p)
Például a Plejádok neve a hopiknál: CHOOCHOOKAM (csucsukem)
suméroknál: SHU.SHU.KHEM ;)




 
Oldal tetejére