2012-a Nap ötödik korszakának utolsó éve

1958

Állandó Tag
Állandó Tag
Bihar!

:)
"Így nem téphetünk le és haraphatunk azonnal valamilyen zöld gazba."

Nem azt mondom hogy menjunk legelni:)Hanem hogy tudatosodjunk.
Hisz minden megvan a termeszetben mivel a reszei vagyunk mi is.Minden alkoto elem ami nekunk kell korulottunk van.Rengeteg szakkonyv van hogy mi mire jo.Sot meg videken is elnek hagyomany orzo oreg nenik es bacsik halaistennek!Ne reikit tanuljunk meg jogazzunk hanem a regi osi magyar hagyomanyokat kell ujra feleleveniteni es megorizni.
Szia Tamás!

Itt most jobbnál jobb gondolatokat olvastam. Igen az erő abban van ha az emberek összefognak és megosztják egymással javaikat. Persze ez az ego kiiktatásával működik. Egymást feltétel nélkül segítve van nagy erő bennünk és akkor minden akadály elhárul előlünk. Ez minden téren igaz. Amíg az emberek látva a másik küzdését elfordulnak és annak örülnek, hogy nekik könnyebb addig nincs miről beszélni. Bármi jöhet ha egységbe vagyunk magunkkal és az UNIVERZUMMAL ebben az esetben nincs lehetetlen. Valamelyik éjszaka közgazdaságtan vizsgára kellett készüljek és tudtam, hogy rövid idő alatt föl tudok készülni. De ehhez a józan paraszti eszünk is elegendő!!!!! Mindannyiunknak szeretetteljes ébredést és változást kívánok!!!!

Fénnyel teli áldott szép napot kívánok.:Kati
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Sokan foglalkoznak 2012-vel. Ki azért, hogy próbálja valamilyen irányban, formában misztifikálni a nevezetes dátumot, ki azért, hogy "bizonyítsa", ő a "valóság" talaján áll, és tudja, meggyőződése, hogy itt semmi sem fog történni.

Igazából talán mindenki azt szeretné, hogy ne történjen semmi, folyjon továbbra is úgy a Világunk menete, ahogyan azt már eddig megszoktuk. Így vagyok ezzel én is.

Azért ami a nevezetes dátummal kapcsolatos, azokat az írásokat elolvasom. Legalább is, ami magyarul van írva.

Ezekben lehet sok egybehangzó dolgot olvasni, ami azért egy kicsit elgondolkodtató. És van olyan is, melyet a hivatalos tudomány szakemberei is megerősítenek. Legalább is néhány vonatkozásban.

Persze már az is furcsa nekem, hogy hogyan tudtak a régi időkben olyan pontos számításokat eszközölni az általunk sok esetben "fejletlennek" minősített népcsoportok.

Most egy dologra szeretnék rámutatni, amely több "irányból" visszaköszön. Kommentár nélkül.

Egy japán hercegnő látomása: 2012-ben a Föld felemelkedik az 5. dimenzióba

"........Kaoru Nakamaru, japán hercegnő arról számolt, hogy 1976-ban egy fantasztikus spirituális élményben volt része, amelynek hatására megnyílt a harmadik szeme, melynek segítségével idegen lényekkel tud kommunikálni, továbbá a Föld belső világában élő, magasan fejlett civilizáció tagjaival. Tőlük szerezte azt az információt, hogy 2012 december 22-től számított három napon át fog tartani egy úgynevezett átmeneti (nuru) időszak, amelynek során a Föld felemelkedik az ötödik dimenzióba.

A királyi méltóság szerint a dimenzióváltás nem kevesebb, mint három napon és három éjjen át fog tartani. Megszűnik majd minden elektromosság és minden sötétbe borul. Minden égi fény a Napot és a csillagokat is beleértve eltűnik majd a szemünk elől és teljes lesz a fénytelenség három álló napon át. Nem fog működni a megszokott információáramlás a médián keresztül....."

Egy másik írás:

"......A műholdak 1961-ben fedezték fel a Plejádok nevű csillagkép körüli energiafelhőt. Eddig nem sikerült minden kétséget kizáróan meghatározni, hogy mi is ez az övezet, valamint hogy milyen fizikai és spirituális hatásokkal lesz ez az emberiségre. Ez az energiafelhő azonban már olyannyira közel van hozzánk, hogy gyakorlatilag egész Naprendszerünk maholnap teljesen belép a Foton övbe és kb. 2000 évig benne is fog tartózkodni.

A maják tisztában voltak ezekkel a bonyolult csillagmozgásokkal és képesek voltak előre kiszámítani a kisebb és a kozmikus léptékű ciklusokat. A modern kor tudósainak egy része is esélylatolgatásokba kezdett és azt állítja, hogy a változásokat a bőrünkön fogjuk tapasztalni egyre nyilvánvalóbb módon. Földrengések, tektonikai mozgások, vulkánok aktivitása a Földön és egyre kiszámíthatatlanabb és erőteljesebb tevékenység a Napban – ezek együttes hatásai várhatóak.
Az ezoterikusok egy része hozzáteszi, hogy amint egész naprendszerünk teljesen belép a Foton övbe, néhány napra teljesen kialudhat az égbolt összes fénye és teljes sötétség borulhat ránk. Ez drámai lehűlést eredményezhet minden földrészen átmenetileg. Azután pedig a Fény veszi át a főszerepet, amely a Föld rezgésének megemelkedésével jár majd együtt......."

Végül néhány sor - az általam tisztelt és csodált - Pió atya jóslataiból. Igaz, hogy ő nem említ évszámot, de.....

Utolsó idők - Próféciák, melyeket Pió atya kapott

1. "Fiam, fiam, már nagyon vártam ezt az órát, amelyben szívem nagy szeretetét feltárhatom neked.... Imádkozz hozzám és a többieket is figyelmeztesd erre, mert közel van az idő, amikor meglátogatom a hitetleneket, akik a kegyelemi időt nem használták ki. Tarts ki az imában, hogy ellenségeidnek ne legyen hatalma feletted. Mondd meg az enyéimnek, hogy mindig legyenek készenlétben, mert ítéletem hirtelen fog elérkezni és senki sem futhat el előlem, mindenkit megtalálok! Az igazakat meg fogom védeni. Figyeld a Nap, a Hold és a csillagok állását. Ha nyugtalannak tűnnek, és szokatlan módon mozognak, akkor tudni fogod, hogy már nincs messze a nap. Maradjatok erősek az imában és virrasszatok, amíg a pusztítás angyala elvonul az ajtótok előtt. Imádkozzatok, hogy ezek a napok lerövidüljenek........"

9. "..........Ez a katasztrófa úgy fog elérkezni a földre, mint egy villám. Abban a pillanatban a reggeli nap fényét szurok- sötét váltja fel! Senki se hagyja el a házat és ne nézzen ki az ablakon ettől a pillanattól kezdve. Én magam jövök el a villámban és a mennydörgésben. A gonoszak megpillantják isteni szívemet. Nagy lesz a zűrzavar a teljes sötétség miatt, ami az egész földet beborítja, és sokan meghalnak félelmükben, vagy elkeseredettségükben."

10. "A sötétség ezen napjaiban senki ne hagyja el a házat és ne nézzen ki az ablakon. A sötétség egy nap és egy éjszaka fog tartani, amit egy további nap és éjszaka követ, majd még egy nap, de a következő éjszakán a csillagok ismét világítani fognak és, reggel újra felkel a nap és TAVASZ lesz! '• A sötétség napjaiban a választottak ne aludjanak. Szakadatlanul imádkozzanak és ne botránkozzanak meg bennem. Össze fogom gyűjteni a választottakat. A pokol azt gondolja majd, hogy az egész földet birtokába vette, de én megfékezem."

Megjegyzem, hogy igen sok jóslatot tulajdonítanak Pió atyának, amely bekövetkezett.
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
Köszi, Csillagözön, jó kis összefoglalás. Azt írod, hogy nem szeretnél változást? Én igen és úgy látom magam körül, hogy nagyon sokan vagyunk így ezzel. Jöjjön már valami új! kiss
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Csillagözön!

Kérlek, ne vedd személyes támadásnak alábbi soraimat. Csak kételyeim megnyilvánulásai.


...Ezekben lehet sok egybehangzó dolgot olvasni, ami azért egy kicsit elgondolkodtató. És van olyan is, melyet a hivatalos tudomány szakemberei is megerősítenek. Legalább is néhány vonatkozásban.
Két apró észrevétel.
  1. Hogy többen hasonlót állitanak, nagyon sok esetben, különösen a mai médiapénzlázas korban, annak a következménye, hogy sokan újra publikálják mások korábban már kiadott gondolatait. Saját, eredeti kutatásként. Természetesen szerzői juttatásért. Persze ettől még lehet igaz valami. Csak arra kell vigyázni, hogy az igazságnak nem az a mércéje, hány könyvben jelenik meg vagy hogy a Google elsőként hozza fel az interneten.
  2. 2012-vel kapcsolatban elég kevés, amit a "hivatalos tudomány szakemberei is megerősítenek". Általában csak annyi, hogy valóban volt a majáknak ciklikus kalendáriuma, amelyben a nevezetes 2012. dec. 21. dátum (téli napforduló) egy természetes ciklushatár, valamint az, hogy a Föld egy bizonyos, rendszersen előforduló együttállásban lesz. Ez sem jelenti, hogy egyáltalán semmi különleges nem fog történni a megjelölt napon. Amit viszont szintén mond a tudomány az, hogy a maja kalendárium korrelelációja a mi gergelynaptárunkhoz nem teljesen tuti. A GMT korreláció, bár sokak által elfogadott, mások által kétségbevont. A dec. 21. dátum adott esetben akár +/- 2 hónappal is pontatlan lehet. Ez esetben viszont az egész világvége-felépitmény összedől.
...Persze már az is furcsa nekem, hogy hogyan tudtak a régi időkben olyan pontos számításokat eszközölni az általunk sok esetben "fejletlennek" minősített népcsoportok.
A fejletlenség mindig is relativ és környezetfüggő dolog volt. Bármilyen feljett is ez a mai civillizáció, a legtöbb "feljett" ember éhen-szomjan halna, ragadozók martalékává válna ha egy picit is kimoccantanánk kényelmes párnái közül és akárcsak 2 hétre is sivatagba, sarkvidékre, őserdőbe pottyantanánk őket. Az Amazonasz indiói sem tudnának valami könnyű megélhetést találni egy metropolisz dzsungelében.

...Egy japán hercegnő látomása: 2012-ben a Föld felemelkedik az 5. dimenzióba

"........Kaoru Nakamaru....három napon át fog tartani egy úgynevezett átmeneti (nuru) időszak, amelynek során a Föld felemelkedik az ötödik dimenzióba.
Engem speciel érdekelne, nyilatkozott-e a "japán hercegnő" arról, mit is kellene azon a bizonyos 5. dimenzión érteni? Azért teszem idézőjelbe a japán hercegnő kifejezést, mert a japán császári családhoz nem tartozik a hölgy. Mivel közemberhez ment férjhez, hercegnői cimét automatikusan elvesztette, ha valaha is volt neki. Ettől persze még lehetne igaz az 5. dimenzió dolog. De ugyan mi az ördögöt jelent?

Azt, hogy mit is jelent a "három napon és három éjjen át fog tartani" kijelentés olyan összefüggésben, amely azt hirdeti, felemelkedünk az ötödik dimenzióba, egyelőre nem firtatom.

..."......A műholdak 1961-ben fedezték fel a Plejádok nevű csillagkép körüli energiafelhőt. Eddig nem sikerült minden kétséget kizáróan meghatározni, hogy mi is ez az övezet, valamint hogy milyen fizikai és spirituális hatásokkal lesz ez az emberiségre. Ez az energiafelhő azonban már olyannyira közel van hozzánk, hogy gyakorlatilag egész Naprendszerünk maholnap teljesen belép a Foton övbe és kb. 2000 évig benne is fog tartózkodni...
Érdekelne, a szerző pontosan milyen műholdas felfedezésre utal? Az "energiafelhőt" a Plejádok körül Paul Otto Hesse "posztulálta" 1950-ben a Der Jüngste Tag cimű new age könyvében. Ennek hivei aztán továbbfejlesztették a gondolatot, mint pl. Víctor Manuel Gómez Rodríguez (irói álnevén Samael Aun Weor) Az Alcyon gyűrűi-ben. Ilyen fotonövezetről a csillagászok nem tudnak. Természetesen itt sem állitom, hogy valami nem létezhet, amiről a csillagászok nem tudnak. Csak hát fura, hogy valaki olyan műholdas felfedezésről ir, amiről a tudomány nem tud (lásd Paul Alex LaViolette - Morphogenic Resonance or a Plethora of Galactic Center Disinformation, amelyben egyértelműen kimutatja e fotonövre vonatkozó állitások téves voltát). Hacsak, és ez az egyik gyakori válasz, azt is el nem hallgatja a világ tudósainak összehangolt világméretű titkos társasága. Mint mondom, lehet, hogy igy van. Csak nem hiszem. Különösen, amikor a fotonövbe való belépés időpontja folyamatosan módosul, ahogy múlik az idő és semmi sem történik (1992, 1997, 2011 és most természetesen 2012).

Mindazonáltal óriási örömmel fogom fogadni, amikor az új tudatra való emelkedés valóban ránk köszönt. Bár már sokszor hallottam, hogy a nem elég nyitott elme ebből semmit sem fog észlelni... :rolleyes:

...Földrengések, tektonikai mozgások, vulkánok aktivitása a Földön és egyre kiszámíthatatlanabb és erőteljesebb tevékenység a Napban – ezek együttes hatásai várhatóak.
A földrengések és vulkánkitörések mindig is kiszámithatatlanok voltak. Sem ma, sem évezredekkel előttünk nem voltak ezek kiszámithatók, hisz rengeteg (önmagában ismert) tényező kölcsönhatása váltja ki őket.

...Végül néhány sor - az általam tisztelt és csodált - Pió atya jóslataiból. Igaz, hogy ő nem említ évszámot, de.....
Osztom csodálatodat Pio atya kapcsán, de a próféciákkal kapcsolatban sajnos nem egyezik nézetünk. Tudtommal Pio atya nem irt ilyen próféciákat és egyetlen pamflet sem közöl forrásokat, amely e "próféciákat" közli. Ezekről egyetlen Pio atyáról szóló életrajz sem számol be. Az internet viszont tudni véli, hogy márpedig igy volt.

Hadd idézzek ezügyben Desmond Birch Trial, Tribulation, & Triumph c. könyvéből (magyarul nem jelent meg):

1. Padre Pio Did Not Predict Three Days of Darkness

". . . There are printed materials containing prophecy of three days of darkness which attribute such a prophecy to Padre Pio. But the author has in his possession sworn documents from the Capuchin Order stating that no such prophecy ever emanated from Padre Pio. All the author's attempts to track down an authentic source from Padre Pio have led to the conclusion that; some person(s) either accidentally or willfully created these attributions of such a prophecy to Padre Pio" (Trial, Tribulation, & Triumph, p. 283).

Az idézet lényege, hogy a szerző kutatásai során soha ilyen jóslat nyomára nem bukkant, sőt, a kapucinusok által adott kijelentésre hivatkozik, amely egyértelműen azt állitja, hogy Pio atya ilyen jóslatot soha nem tett.
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Csillagözön!

Kérlek, ne vedd személyes támadásnak alábbi soraimat. Csak kételyeim megnyilvánulásai.


Két apró észrevétel.
  1. Hogy többen hasonlót állitanak, nagyon sok esetben, különösen a mai médiapénzlázas korban, annak a következménye, hogy sokan újra publikálják mások korábban már kiadott gondolatait. Saját, eredeti kutatásként. Természetesen szerzői juttatásért. Persze ettől még lehet igaz valami. Csak arra kell vigyázni, hogy az igazságnak nem az a mércéje, hány könyvben jelenik meg vagy hogy a Google elsőként hozza fel az interneten.
  2. 2012-vel kapcsolatban elég kevés, amit a "hivatalos tudomány szakemberei is megerősítenek". Általában csak annyi, hogy valóban volt a majáknak ciklikus kalendáriuma, amelyben a nevezetes 2012. dec. 21. dátum (téli napforduló) egy természetes ciklushatár, valamint az, hogy a Föld egy bizonyos, rendszersen előforduló együttállásban lesz. Ez sem jelenti, hogy egyáltalán semmi különleges nem fog történni a megjelölt napon. Amit viszont szintén mond a tudomány az, hogy a maja kalendárium korrelelációja a mi gergelynaptárunkhoz nem teljesen tuti. A GMT korreláció, bár sokak által elfogadott, mások által kétségbevont. A dec. 21. dátum adott esetben akár +/- 2 hónappal is pontatlan lehet. Ez esetben viszont az egész világvége-felépitmény összedől.
A fejletlenség mindig is relativ és környezetfüggő dolog volt. Bármilyen feljett is ez a mai civillizáció, a legtöbb "feljett" ember éhen-szomjan halna, ragadozók martalékává válna ha egy picit is kimoccantanánk kényelmes párnái közül és akárcsak 2 hétre is sivatagba, sarkvidékre, őserdőbe pottyantanánk őket. Az Amazonasz indiói sem tudnának valami könnyű megélhetést találni egy metropolisz dzsungelében.

Engem speciel érdekelne, nyilatkozott-e a "japán hercegnő" arról, mit is kellene azon a bizonyos 5. dimenzión érteni? Azért teszem idézőjelbe a japán hercegnő kifejezést, mert a japán császári családhoz nem tartozik a hölgy. Mivel közemberhez ment férjhez, hercegnői cimét automatikusan elvesztette, ha valaha is volt neki. Ettől persze még lehetne igaz az 5. dimenzió dolog. De ugyan mi az ördögöt jelent?

Azt, hogy mit is jelent a "három napon és három éjjen át fog tartani" kijelentés olyan összefüggésben, amely azt hirdeti, felemelkedünk az ötödik dimenzióba, egyelőre nem firtatom.

Érdekelne, a szerző pontosan milyen műholdas felfedezésre utal? Az "energiafelhőt" a Plejádok körül Paul Otto Hesse "posztulálta" 1950-ben a Der Jüngste Tag cimű new age könyvében. Ennek hivei aztán továbbfejlesztették a gondolatot, mint pl. Víctor Manuel Gómez Rodríguez (irói álnevén Samael Aun Weor) Az Alcyon gyűrűi-ben. Ilyen fotonövezetről a csillagászok nem tudnak. Természetesen itt sem állitom, hogy valami nem létezhet, amiről a csillagászok nem tudnak. Csak hát fura, hogy valaki olyan műholdas felfedezésről ir, amiről a tudomány nem tud (lásd Paul Alex LaViolette - Morphogenic Resonance or a Plethora of Galactic Center Disinformation, amelyben egyértelműen kimutatja e fotonövre vonatkozó állitások téves voltát). Hacsak, és ez az egyik gyakori válasz, azt is el nem hallgatja a világ tudósainak összehangolt világméretű titkos társasága. Mint mondom, lehet, hogy igy van. Csak nem hiszem. Különösen, amikor a fotonövbe való belépés időpontja folyamatosan módosul, ahogy múlik az idő és semmi sem történik (1992, 1997, 2011 és most természetesen 2012).

Mindazonáltal óriási örömmel fogom fogadni, amikor az új tudatra való emelkedés valóban ránk köszönt. Bár már sokszor hallottam, hogy a nem elég nyitott elme ebből semmit sem fog észlelni... :rolleyes:

A földrengések és vulkánkitörések mindig is kiszámithatatlanok voltak. Sem ma, sem évezredekkel előttünk nem voltak ezek kiszámithatók, hisz rengeteg (önmagában ismert) tényező kölcsönhatása váltja ki őket.

Osztom csodálatodat Pio atya kapcsán, de a próféciákkal kapcsolatban sajnos nem egyezik nézetünk. Tudtommal Pio atya nem irt ilyen próféciákat és egyetlen pamflet sem közöl forrásokat, amely e "próféciákat" közli. Ezekről egyetlen Pio atyáról szóló életrajz sem számol be. Az internet viszont tudni véli, hogy márpedig igy volt.

Hadd idézzek ezügyben Desmond Birch Trial, Tribulation, & Triumph c. könyvéből (magyarul nem jelent meg):

1. Padre Pio Did Not Predict Three Days of Darkness

". . . There are printed materials containing prophecy of three days of darkness which attribute such a prophecy to Padre Pio. But the author has in his possession sworn documents from the Capuchin Order stating that no such prophecy ever emanated from Padre Pio. All the author's attempts to track down an authentic source from Padre Pio have led to the conclusion that; some person(s) either accidentally or willfully created these attributions of such a prophecy to Padre Pio" (Trial, Tribulation, & Triumph, p. 283).

Az idézet lényege, hogy a szerző kutatásai során soha ilyen jóslat nyomára nem bukkant, sőt, a kapucinusok által adott kijelentésre hivatkozik, amely egyértelműen azt állitja, hogy Pio atya ilyen jóslatot soha nem tett.

Kedves FagyisSzent!

Ezzel kezdtem az előző hsz-emet:" Sokan foglalkoznak 2012-vel. Ki azért, hogy próbálja valamilyen irányban, formában misztifikálni a nevezetes dátumot, ki azért, hogy "bizonyítsa", ő a "valóság" talaján áll, és tudja, meggyőződése, hogy itt semmi sem fog történni...."

Nem kívántam misztifikálni a jeles dátumot, te viszont igyekszel a valóság talaján állni. Ami dícséretes. Csak aza baj, hogy nehéz eldönteni, hogy mi is a valóság talaja. Vagy, hogy hol is van. Megpróbálom kifejteni, hogy miért.

A japán hercegnőt nem ismerem. Sok helyen meg lehetett nézni a videóját, ill. elolvasni, amit a videon elmondott. Hogy mi a valóságtartama, nem tudom. Az is igaz, hogy sokan mondják ugyan azt, de mi van, ha véletlenül úgy történt, ahogyan a "hercegnő" elmondja?

A tudományról. Azt azért eddig nem feltételeztem, hogy minél "primitívebb" körülmények között él egy nép, annál okosabb és annál többet tud az univerzumról. De tegyük fel, hogy így van.

Akkor is érdekesnek tartom, hogy a maják tudták, - többek között - hogy a Tejútrendszer közepén egy nagy fekete hasadék van. A modern tudomány is megállapította néhány éve, hogy a Tejútrendszer közepén egy nagy fekete lyuk van....

Meg ilyeneket állapítottak meg:

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

"......A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni....."


Pió Atyával kapcsolatban annyit, hogy más nyelveken is hivatkoznak a próféciájára. Természetesen nem biztos, hogy úgy van, ahogy írják, de az sem biztos, hogy ha egy ember azt írja, hogy nem igaz, akkor annak van igaza. Találtam egy oldalt, - web fordítással - ahol megmondják, hogy ki jegyezte le. http://translate.google.hu/translate?hl=hu&langpair=en|hu&u=http://www.3daysofdarkness.com/

Még annyit, hogy a NASA óvatosan ugyan, de bejelentette, hogy 2012-ben kicsit megerősödnek azok a bizonyos Nap-folt tevékenységek. Ami óvatosságra int a napozásunkkal kapcsolatosan......

Szóval vannak, amik egy kicsit elgondolkodtatóak lehetnek.

És azért, mert az ember elolvas ezt-azt, nem azt jelenti, hogy várja a Világ végét......
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi a célja...?

Fogalmam sincs, hogy összefügg e 2012-vel az alábbi video.

Nincs is semmi hozzáfűzni valóm. De ha van olyan, aki esetleg még nem látta, érdemes megnéznie......

Minden esetre nem kitaláció, ez valóság.
<a href="%3Ciframe%20width=" 560"="" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/2pW0pkBnwZ4" frameborder="0" allowfullscreen="">"><a href="%3Ciframe%20width=" 560"="" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/2pW0pkBnwZ4" frameborder="0" allowfullscreen=""><iframe src="http://www.youtube.com/embed/2pW0pkBnwZ4" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Csillagözön!

Köszönöm válaszodat. Nincs szándékomban kötözködni, így nem soronként, szakaszonként válaszolok hozzászólásodra.

Utolsó előtti mondatodban írod, "vannak, amik egy kicsit elgondolkodtatóak lehetnek". Én itt kezdem, mert mélyen egyetértek ezzel. Világunk, mind a látható, mind a láthatatlan (értsd a fizika műszereivel nem érzékelhető) tele van csodálatos dolgokkal, amelyek a kiváncsi és gondolkodni hajlandó elmét gondolatokra ihleti, felfedezni hívja, ámulatba ejti. Akit nem nyűgöz le a világ csodálatos volta, talán meg sem érdemli, hogy megismerje.

Hanem minden gondolkodó elme a világot más és más szemszögből vizsgálja. Más alapismeretekkel áll neki, hogy igazságait feltárja, más hozzáállással fogadja a felfedezett adatokat. Tisztelem, hogy látod, felismered, hogy a világ jóval több, mint amennyit mérőszalaggal megismerhetünk. Sejted, hogy a fizikai valóság mögött egy másik valóság leledzik. Ezt én is osztom.

Különbség megközelítésünk között talán annyi, hogy én szeretem a mások által közölt állításokat előbb a tények, az eddig megismert valóság fényében megvizsgálni, és amennyire tudásom engedi, az állításokat leellenőrizni, mielőtt tudatomban azokat tényként elraktároznám. Természetesen én vagyok az első, aki egyúttal azt is felfogom és elismerem, hogy ez a megközelítés, ha szigorúan követem, erősen korlátozza a világ megismerését.

Világképem része az is, hogy elfogadom, a fizikai, a mérhető világ nem a teljes valóság. Nem tagadom olyan létezők, jelenségek lehetőségét, amelyek az eddigi természetfelfogásunk által áthághatatlannak ismert törvényeket átléphetik. Nem tagadom, mert nincs okom, sem alapom tagadni, hogy léteznek olyan energiajelenségek, amelyek adott esetben olyan módon hatnak, hogy a Föld minden embere sötétséget tapasztal. Hogy van-e ilyen, nem tudom. Létezését egyelőre nulla megfigyelés támasztja alá.

Azt viszont tudom, megfigyelések alapján, hogy naprendszerünk nem kering az Alcyone körül. Ennek fizikai okaival nem untatlak, de legyen elég annyi, hogy az Alcyone és a Nap távolsága, és a feltételezett 26 ezer évnyi keringési idő olyan pályára állítaná naprendszerünket, amely minden méréssel ütközik. Képtelenség az állítás. Az sem felel meg az ismereteknek, hogy látezne egy akkora fotonöv, amely olyan távolságban venné körül a Plejádokat, hogy Földönket érintené. Lehet, hogy van mégis igaz, amit forrásod ír? Lehet. Csak rettenetesen nem valószínű és az eddigi ismert tényeknek ellentmond. Én ezért nem hiszem el.

Elfogadom, hogy vannak olyan emberek, akik olyan képességgel megáldottak, hogy valami módon képesek másoktól, közvetlenül meg nem tapasztalható forrásokból információt szerezni. Ehehz nem kell hercegnőnek lenni. Viszont nem árt, ha olyasmit mond az illető, ami legalább egy kicsit plauzibilis.

A napfolttevékenységek minden kb. 11 évben megerőrödnek. Évmilliók, -milliárdok óta. A NASA kijelentés nem állít semmi mást, mint amit már Galilei és kortársai is meg tudtak figyelni, ha füstös üveggel védett szemüket a távcsővel a Napra irányították. A napozással meg napfoltoktól függetlenül is észnél kell lenni.

Összességében azt gondolom, a sajtó és a szerzők, a szenzációra éhes publikum igényeinek megfelelően szenzációt gyártanak. Mert ebből lehet megélni. A feltálalt szenzáció soha nem érdekes, ha nincs benne olyan, ami valamiképpen az emberek félelmeire játszik. 2012 egy ilyen hálás téma. A tálalók pedig szorgosan keverik a lényegtelen tényeket a kitalált, félelmet keltő fél- vagy álvalóságokkal.

Lehet, hogy valóban igazuk lesz a mindenféle hercegnőknek meg félelemkeltőknek, és valóban sötét nap lesz 2012 december 21. Én mindenesetre bízom benne, hogy ellenkezőleg. Remek nap lesz az is és az utána következő, meg az az után következő is. Sőt, 2013 is! És társalgásunkat kellemes körülmények között tudjuk majd folytatni!
 

Csillagözön

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Csillagözön!

Köszönöm válaszodat. Nincs szándékomban kötözködni, így nem soronként, szakaszonként válaszolok hozzászólásodra.

Utolsó előtti mondatodban írod, "vannak, amik egy kicsit elgondolkodtatóak lehetnek". Én itt kezdem, mert mélyen egyetértek ezzel. Világunk, mind a látható, mind a láthatatlan (értsd a fizika műszereivel nem érzékelhető) tele van csodálatos dolgokkal, amelyek a kiváncsi és gondolkodni hajlandó elmét gondolatokra ihleti, felfedezni hívja, ámulatba ejti. Akit nem nyűgöz le a világ csodálatos volta, talán meg sem érdemli, hogy megismerje.

Hanem minden gondolkodó elme a világot más és más szemszögből vizsgálja. Más alapismeretekkel áll neki, hogy igazságait feltárja, más hozzáállással fogadja a felfedezett adatokat. Tisztelem, hogy látod, felismered, hogy a világ jóval több, mint amennyit mérőszalaggal megismerhetünk. Sejted, hogy a fizikai valóság mögött egy másik valóság leledzik. Ezt én is osztom.

Különbség megközelítésünk között talán annyi, hogy én szeretem a mások által közölt állításokat előbb a tények, az eddig megismert valóság fényében megvizsgálni, és amennyire tudásom engedi, az állításokat leellenőrizni, mielőtt tudatomban azokat tényként elraktároznám.

Kedves FagyisSzent!

Tul.képpen azzal indult a hsz-em a témában, hogy milyen érdekes, hogy ez a három napos sötétség több helyen szerepel.Amit a legérdekesebbnek találtam, az az, hogy Pió atya dátum megjelölés nélkül ugyan úgy említi a három napos sötétséget. Ezt az előző hsz-edben vitattad, ill. cáfoltad.

Mégis úgy néz ki, hogy azt a próféciát kapta Pió atya. Még annyit, hogy a stigmáit is tagadta a katólikus egyházzal az élen mindenki, nagyon sokáig,. Sokan ma is tagadják.

Nemes tulajdonságra vall, hogy igyekszel mindennek utána nézni, mielőtt tényként rögzíted az információkat. Minden él nélkül: próbáld elképzelni, hogy ezzel a tulajdonsággal nem vagy egyedül....Persze nekem pl. hátrányom, hogy anyanyelvi szinten csak az anyanyelvemet beszélem és olvasom.....

/:remélem, ez nem tűnik nagyképűségnek:)) :/

A Nap-folt tevékenységről: igen, hallottam már a 11 éves ciklusokról.....és én sem, illetve azok sem arra a 11 éves dologra gondoltak, akik azt jövendölik, hogy bizony, lehetnek gondok az elkövetkező egy-két esztendőben.

Pl.:"....„A nap mély álomból ébred” – mondta Richard Fisher, a NASA napfizikai részlegének vezetője az idén júniusban tartott Space Weather Enterprise Forum 2010 nevű rendezvény előtt. „Az elkövetkező években jelentősen növekszik majd a napfoltok aktivitása, mindeközben pedig a technológiai fejlődés miatt rendkívül érzékenyekké váltunk a napviharokkal szemben.....

......„Tény, hogy 2012-2014 között a naptevékenység egyik legintenzívebb ciklusát fogjuk átélni” – magyarázta a szakember. „Az egyik probléma ott rejlik, hogy egyelőre nem tudjuk pontosan előre jelezni, mikor várhatóak olyan napkitörések, amelyek komoly hatással lehetnek a bolygónkra.”

Azt pedig, hogy a tudósok leírják e, hogy létezik foton - öv, nincs túl nagy jelentősége. Hiszen tagadni sem tagadják.

Az alapvető dolgokban a tudomány mindig az úgynevezett áltudomány után kullog. Ezzel nem bántani akarom, csak jelezni, hogy óvatos a tudomány...

Egyébként mi a véleményed arról, hogy egy olyan esetben, ha valakivel történik, mondjuk egy UFO által közreműködött esemény, az egyetlen hivatalos hely az országunkban a "zárt osztály" ahová fordulhatsz?

Akkor mit is lehet hinni a tudománynak?

Világképem része az is, hogy elfogadom, a fizikai, a mérhető világ nem a teljes valóság. Nem tagadom olyan létezők, jelenségek lehetőségét, amelyek az eddigi természetfelfogásunk által áthághatatlannak ismert törvényeket átléphetik.

Hogy mi a valóság, mi a Világ, azt ember még elképzelni sem tudja.... Hogy hogy működik a Világ, azt szintén nem....Hogy mi az emberi élet célja, azt szintén nem.....nem is tudom, van e valami, amit tudunk....

Azt látjuk, hogy volt már néhány civilizáció, amely több esetben különb dolgokat produkált, mint amit a mai modern kor tud, de úgy tüntek el, hogy távozásuk oka: ismeretlen....

Találtak ugye olyan mamutokat, melyek szájában az eleség még ott volt....tehát hirtelen, valami borzalmas kataklizma történt...

És, ha valaki az ilyen dolgokon elgondolkodik, akkor nem a japán "királykisasszonyban" hisz, csupán megfordul a fejében, hogy mennyire kiszolgáltatott az ember.......a nem is tudom mivel, vagy kivel szemben. De nem is írtam volna, ha nem olvasom Pió atya által lejegyzett próféciákat....

És ez nem azonos a világ vége várással. Várja a fene.


<a href="%3Ciframe%20width=" 420"="" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ChmPUgkqSoY" frameborder="0" allowfullscreen="">"><a href="%3Ciframe%20width=" 420"="" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ChmPUgkqSoY" frameborder="0" allowfullscreen=""><iframe src="http://www.youtube.com/embed/ChmPUgkqSoY" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
A legutóbbi napfolttevékenység is hogy fel volt hypeolva, aztán nem lett igazából semmi hatása.

Igazából nem tudhatod volt-e vagy sem hatása, mert csak találgathatjuk még, hogy mi a hatása. Az egy dolog, hogy nem potyogtak le a műholdak és nem volt északi fény ott, ahol te laksz és működnek a transzformátorok. Reméljük így lesz ezután is, bár egy kis aurora borealist el tudnék viselni. Sok minden történt a természetben, ez idő alatt, a tudomány elképesztő dolgokra képes, de azért még nem tud mindent és soha nem is fog mindent tudni. (Nagyon helyesen ír erről Csillagözön).

Lehet, hogy ránk emberekre lesz vagy van hatása ezeknek a részecskéknek, talán bennünk emberekben hoz létre valamilyen változást. Olvasd el ennek a topiknak a címét. Nem "siriusB" találta ki, hanem a maják nevezték el ezeket a korszakokat elődeik/tanítóik hatására így. Ők megtapasztalták, hogy a Nappal 5000 éves ciklikusokban történik valami. Feltételezhetően azért, mert nincs egyedül a Tejúton, rá is hatnak a nálánál hatalmasabb rendszerek, úgy mint ránk a Nap.

Gondolj arra, hogy a világtörténelemben mi is volt 5000 évvel ezelőtt. Milyen érdekes, hogy szinte mindenütt ez az az időpont, amikor valami elkezdődött, amiről még tudunk valami biztosat, ami nem csak mítosz és hipotézis. Ennek pedig az az oka, hogy olyan változások indultak meg, amire meg kellett emlékezni az embereknek, amit érdemes volt kőbe vésni.
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
<IFRAME height=315 src="http://www.youtube.com/embed/shJMv0KPRVo" frameBorder=0 width=560 allowfullscreen></IFRAME>



Különbség megközelítésünk között talán annyi, hogy én szeretem a mások által közölt állításokat előbb a tények, az eddig megismert valóság fényében megvizsgálni, és amennyire tudásom engedi, az állításokat leellenőrizni, mielőtt tudatomban azokat tényként elraktároznám.


Szia Fagyis!

Mindig szeretem olvasni a hsz-eidet mert jozan gondolkodas es a targyilagosag tukrozodik bennuk.De azert a mayak "profeciaik" mar tobb izben beigazolodtak.Persze elismerem hogy ok valahonnan kaptak az infokat vagy elore lattak a jovoben vagy olyan fejlettsegi szinten voltak amit mi a mai tudasunkkal felfogni sem tudunk.Persze rengeteg korulottuk a misztikus dolgok.De arrol mint gondolsz hogy - ami engem igen csak megerintett es egy kicsit elgondolkodtatott - marcius 12.-en a youtube-on megosztottak tobb izben hogy a Napon egy rejtelyes fekete haromszog lathato.Ami engem kicsit ledobbentett az az hogy ezeket a videokat nagyon de nagyon keves ember nezte meg eddig.Kabe 4000-10000 a nezettsegi mutato ellenben egy tinisztar vagy egy divatos ezo linket pedig millios ez a mutato.Azert ez is elgondolkodtato hogy hol is tartunk es mi all az emberiseg erdeklodesi koreben.Azt a videot amit belinkeltem kivancsi vagyok a velemenyedre.Mivel ez a feltoltes tavaly decemberben tortent es az egyik mexikoi piramisban talaltak egy kamrat es abban eleg erdekes kis talizmanok, jovendolesek voltak.Egy talizman reszletesen elmondja hogy a Napunkon egy fekete haromszog lesz es mesel UFOk eljovetelerol stb...Erdekes nagyon hogy ezt is eltalaltak.Honnan tudtak?
Es meg valami errol a Napos dologrol.Sok olyan video is fent van ahhol kulonbozo objektumok jonnek ki a Napbol es korulotte keringenek/mozgolodnak.Latni lehet oket ketseg nem fer hozza.Mint egy fajta dimenzio kapu vagy egy atjaro lenne a Galaxisok/dimenziok kozott.

http://www.youtube.com/watch?v=LngsxULZvEM itt talalod az erdetit:)Marmint a decemberi feltoltest.
 

FagyisSzent

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Csillagözön!

Köszönöm válaszod!
<wbr>Tul.képpen azzal indult a hsz-em a témában, hogy milyen érdekes, hogy ez a három napos sötétség több helyen szerepel.Amit a legérdekesebbnek találtam, az az, hogy Pió atya dátum megjelölés nélkül ugyan úgy említi a három napos sötétséget. Ezt az előző hsz-edben vitattad, ill. cáfoltad.

Mégis úgy néz ki, hogy azt a próféciát kapta Pió atya. Még annyit, hogy a stigmáit is tagadta a katólikus egyházzal az élen mindenki, nagyon sokáig,. Sokan ma is tagadják.
Pio atyával kapcsolatos gondolataim egy részét már megosztottam. Továbbra sem gondolom, hogy azokat a jóslatokat, amelyeket neki tulajdonitanak, ő közvetitte volna. Van olyan elbeszélés, amely szerint Karol Wojtyłának, a későbbi II. János Pálnak megjósolta volna, hogy ő lesz a pápa. Ezt egyetlen életrajzirója sem erősiti meg. Egyetlen életrajzirója sem emliti az általad hivatkozott három napos sítétséggel kapcsolatos jóslatokat sem (egyáltalán semmilyen jóslatokról nem szólnak). Olyanok irnak Pio atya jóslatairól, akik soha nem találkoztak vele, soha nem ismerték, legfeljebb fényképről. Mennyi hitele van akkor az ilyen sztorinak?

Stigmáit (Jézuséhoz hasonlatos sebeit) nem az egyház, hanem ő titkolta. Erről viszont lehet olvasni tőle és őt közvetlenül ismerő forrásokból.

...<wbr>Persze nekem pl. hátrányom, hogy anyanyelvi szinten csak az anyanyelvemet beszélem és olvasom.....

/:remélem, ez nem tűnik nagyképűségnek
mail
) :/
Miért tűnne nagyképűségnek?
mail


...<wbr>Pl.:"....„A nap mély álomból ébred” – mondta Richard Fisher, a NASA napfizikai részlegének vezetője az idén júniusban tartott Space Weather Enterprise Forum 2010 nevű rendezvény előtt. „Az elkövetkező években jelentősen növekszik majd a napfoltok aktivitása, mindeközben pedig a technológiai fejlődés miatt rendkívül érzékenyekké váltunk a napviharokkal szemben.....
Fisher és sokan mások nagyon jól ismerik a napfoltciklusok általános jellemvonásait. A mostani (24.) ciklus sajátossága, hogy a szokásos minimum után a napfoltok késlekedve jelentek meg 2008 után. Ez a napkutatókat arra az egyik lehetséges következtetésre vezette, hogy a mostani ciklus maximuma (2013 elejére várható) több és intenzivebb hatással járhat Földünkre. Ebben az ég egy világon nincs semmi meglepő. Valószinű, hogy néhány műhold zárlatos lesz és működésképtelenné válik. Ez mindig rizikó napfáklyák (flare) esetén. Elképzelhető, hogy számitógépek itt-ott bemondják az unalmast. Ez is sokszor előfordul. Akár egy komolyabb nyári vihar esetén is. Kell-e emiatt aggódni? Szerintem nem érdemes, mivel ilyen amúgy is bármikor bekövetkezhet.

...<wbr>Azt pedig, hogy a tudósok leírják e, hogy létezik foton - öv, nincs túl nagy jelentősége. Hiszen tagadni sem tagadják.
De tagadják, mert tudományos képtelenség.

...<wbr>Az alapvető dolgokban a tudomány mindig az úgynevezett áltudomány után kullog. Ezzel nem bántani akarom, csak jelezni, hogy óvatos a tudomány...
Abban teljesen igazad van, hogy van, amikor a természettudomány nem rendelkezik megfelelő eszközökkel, hogy bizonyos jelenségekkel foglalkozni tudjon. Hogy ez mennyire jellemző az "alapevtő dolgokban"? Nehéz lenne ezt megválaszolni. Mik az alapvető dolgok? Mi az élet? Mi a halál? Mi a szeretet? Van-e Isten? Mi a célunk e világban? Vagy, ahogy Te is írod: "...<wbr>Hogy mi a valóság, mi a Világ, azt ember még elképzelni sem tudja..." Ezekre valóban a tudomány csak tapogatózik, vagy egyenesen inkompetens. De ezekre a kérdésekre az u.n. áltudományok sem adnak nagyon választ. A hit igen. De a hitet én nem nevezem áltudománynak.

Neked mit jelentenek az alapvető dolgok?

...<wbr>Egyébként mi a véleményed arról, hogy egy olyan esetben, ha valakivel történik, mondjuk egy UFO által közreműködött esemény, az egyetlen hivatalos hely az országunkban a "zárt osztály" ahová fordulhatsz?

Akkor mit is lehet hinni a tudománynak?
Nagyon sok más lehetősége van a kérdezőnek, mint a zárt osztály. Én ismerek olyanokat, akiknek volt UFO-élményük. Nem találták szükségét a zárt osztálynak. Ismerek olyat is, akit csak azóta rabolnak el az ufók, amióta látta a Taken című sorozatot.

...<wbr>És, ha valaki az ilyen dolgokon elgondolkodik, akkor nem a japán "királykisasszonyban" hisz, csupán megfordul a fejében, hogy mennyire kiszolgáltatott az ember.......a nem is tudom mivel, vagy kivel szemben. De nem is írtam volna, ha nem olvasom Pió atya által lejegyzett próféciákat....
Igen. "Mennyire kiszolgáltatott az ember..." De lehet a világ nagyszerűségén elámulni, és lehet attól megijedni. Én mindenesetre egyelőre még nem teltem be az ámulattal, így nem jut még időm arra, hogy féljek tőle. :)

...<wbr>És ez nem azonos a világ vége várással. Várja a fene.
:p
 

Jeluanyus

Állandó Tag
Állandó Tag
aranykor

Nemrég valaki azt mondta nekem, hogy még nem az Aranykor fog eljönni, a Vízöntő korát éljük, Aranykor csak az Oroszlán korában lesz. Egy kicsit még várnunk kell rá... Most még a mélypont felé tartunk, a felemelkedés még pár 100 év múlva lesz.... Tudtok erre válaszolni?:confused:
 

Kyra2

Kitiltott (BANned)
[h=1]Mikor lesz világvége?[/h]A napokban ismét elmaradt egy világvége. Érdemes lenne már egy külön kalendáriumot készíteni, amelyben feltüntetnénk, melyik csoport mikorra várja az aktuális világvégét. Szinte minden hétre jutna egy-egy elmaradt armageddon. Meghirdetői általában kissé csalódottak, hogy a világ mégsem omlott össze, és él a szomszéd. De utána megrázzák magukat és várják a következő világvégét.

Azonban egy aprócska tény valahogy elkerüli a világvége várók figyelmét: maga a konkrét dátum. Mindenki feltételezi, hogy a világvége napja az ő általa használt naptár szerint értendő. Pedig arra semmilyen bizonyíték nincs, hogy az isten(ek) a keresztény naptár szerint rendeli el a harsonák megfúvását. Hiszen több időszámítás is használatban van a földön

A keresztény naptár szerint most a 2010. van. A római naptár szerint, amely Róma alapítása óta számolja az eltelt időt, idén a 2764. évet írjuk. Az Iszlám hidzsra szerint most 1431. van.
Isten kiválasztott népe, a zsidó naptár szerinti 5770. évet mulatja. A kínaiak most ünnepelték a 4707. újévet, de a budhisták szerint is 2554 év telt el a naptár kezdete óta. Még a tibetiek is előttünk járnak, náluk már a 2134. év járja.

Ha valaki nagyon tart a világ végétől, van egy biztos módszer: nézze meg az interneten az Ausztrál, az Új-Zélandi, vagy bármelyik japán csatorna műsorát. Ha még van adás, akkor minden rendben van, mert az időzónák miatt ott már holnap van. És ha ott holnap van, akkor a világvége ma is elmarad.


Forrás:
HTML:
http://toochee.postr.hu/mikor-lesz-vilagvege/

;)
 
O

oliyboty

Vendég
Nemrég valaki azt mondta nekem, hogy még nem az Aranykor fog eljönni, a Vízöntő korát éljük, Aranykor csak az Oroszlán korában lesz. Egy kicsit még várnunk kell rá... Most még a mélypont felé tartunk, a felemelkedés még pár 100 év múlva lesz.... Tudtok erre válaszolni?:confused:

Tök jó amúgy..., mert jelenleg is azt figyeltem meg az életemmel, létezésemmel kapcsolatosan, hogy az Aranykorban élek még mindig (néhány hónapa tudom, mi az aranykor, ilyesmi dolgokkal nem foglalkoztam eddig még), pedig most még csak a Vaskor van... :rolleyes: Nem tudok "beilleszkedni" egyszerűen a Vaskorszakba, nem megy..., s ebből kifolyólag "hátrányban" is vagyok azokkal szemben, akik a kő kemény vaskorban élnek és azt sem tudják mi az az aranykor... Akkor most nagy "bajban" vagyok? Vagy ez rám nézve milyen "hatással" van/lesz?:confused: Bár nálam most is aranykor van és ha csak pár 100 év múlva jön el, akkor megszívtam :D
 
O

oliyboty

Vendég
Gyerekek nézzétek meg ezt a kis videót...
Most akkor mi is van a 2012-vel ?

http://www.youtube.com/watch?v=elOQY_qUAr4

Azért nem tartom hitelesnek az ilyen jellegű videokat, mert ez egy olyan dolog, hogy ezt előre SENKI nem tudja megmondani, hogy mi lesz és mi nem... Majd ha eljön 2012. december 21-e és éjfélt üt az óra, majd meglátjuk, hogy történik-e valami vagy nem..., felelőtlen dolognak tartom olyan kijelentések megtételét, melyek egyértelmű dolgokat állítanak, mivel ezt a büdös életben senki nem fogja tudni előre megmondani, csak a Teremtő.
 
O

oliyboty

Vendég
Villás Béla - Diemnzió váltás, pólusváltás, világvége (Spirituális és tudományos szinten is) Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy nézzétek meg. ;)
HTML:
http://www.youtube.com/watch?v=P4lqeP3R3Cw&feature=related
 
Oldal tetejére