A magyar 'sztárok' el vannak szállva a külföldiekhez képet. :SSS

jantar témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2009 Október 7.

 1. jusztin1968

  jusztin1968 Állandó Tag

  ezek csak majmolnak
   
 2. maresz1975

  maresz1975 Állandó Tag

  Karamellt én is kedvelem..
   
 3. mrjones

  mrjones Állandó Tag

  Egyetértek. Mi tartjuk életben ezeket a szutykokat azzal, hogy nézzük, szavazunk és egyáltalán: beszélünk róla. Persze ha nem volna olyan nézettségük, amilyen, biztos vagyok benne, hogy sürgősen változtatnának a műsorszerkezeten, a celebjeink meg elmennének végre oda, ahová valók.

  "-Mit lehet ez ellen tenni? Ne nézd a tévét. Ha nem tetszik a műsor, mindössze annyit kell tenned, hogy fogod a távirányítót, és kiveszed belőle: ezt." (Vektor)
   
 4. Tsubi

  Tsubi Állandó Tag

  Szerintem még az egyébként tehetséges emberek (akik tehetségük miatt lehetnének akár sztárok is) ott rontják el a dolgot, hogy túl nagy belátást engednek a magánéletükbe. Elhiszem, hogy a bulvárra nagyobb igény van és többen olvassák, mint a színvonalas lapokat, de aki igazán tehetséges, annak nincs szüksége ilyenfajta ismertségre. Csak magamból tudok kiindulni, de engem kifejezetten taszít, ha a jó hangú énekes vigyorog rám az újság címlapjáról, de nem azt közlik benne, hogy mikor lesz a következő koncertje, hanem azt, hogy ismét halálosan szerelmes, majd 1 év múlva ismét "életre szóló" kapcsolatot alakít valaki mással, később pedig megismerte élete párját, aki persze ismét más. Miért kell nekem ezt tudnom? Miért kellene, hogy érdekeljen, ha egy színész alkoholista, vagy a legyet is röptében típus, esetleg meleg, ha egyébként kiváló a filmben vagy színpadon? Miért nem a lényeges dolgokkal akarnak kitűnni? Erről a marketingszakembereket kellene megkérdezni, de szerintem a pocsék reklám nem reklám.
   
 5. jantar

  jantar Vendég

   

Megosztás