A természet furcsa játékai

tekergo témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2007 December 28.

 1. redlion

  redlion Kitiltott (BANned)

  Ah, megböffent az Úr, Ludasman álbecses személyében!
  Leszolgázol mindenkit, aki dolgozik. Akkor biztos te vagy a palotádban ücsörgö pénzember, aki mindig pont 10 óra körül ér rá. Mi van? Akkor engednek ki a gumiszobádból egy pár percre hogy fröccsögj, he?
  Jesszus ma kiengedtek téged többször is!
  Tojok rá mit tartasz a müvészetemröl, és egyáltalán az életemröl, de...
  szeretem azt csinálni amit csinálok, és nem nyavalygok sohasem, hogy egy utolsó büdös cickány többet kap a csörgőnyi agyával, mint én sok-sok tanulás után. Vagy mint a tolvaj politikus, vagy zsidó bankár több pénzt szarik ki mint amennyit én valaha láttam.
  Iiiigen, imádom a dakotákat, különösen az olyanokat, akik Szögi Lajos féléket vernek agyon. Szórják kifele emelt pótlékért, segélyért és nyugdijért a kölykeiket százszámra, és természetes a pöttömke purdé-lakónak, hogy azok még életükben nem látták a mamit és a papit dógozni, csak lopni meg b*szni.

  Elmégy a büdös francba!
  Te a bankszféra seggét nyalod, Pszichoman, és piszok "jól eső" érzéssel tölt el azoknak a bankelemzőknek bizakodó álláspontja, miszerint a válság csupán egy átmeneti állapot, melyet kezelni tudnak, hiszen az USA kormánya 750 milliárd dollárral szállt be a pénzügyi válság rendezésébe.
  Érdekes. Mit jelent 750 milliárd dollár akkor, amikor a világ összes pénze 300 trillió dollár és ennek 90%-a a dinasztiák működtetésében van a Rotchildok, Rockefellerek Morganok és társaik kezében, tán közte van az az amcsi zsidó, aki megkönyörült ceginy lelkünkön. A TE rokonod tán?

  Mindenki tudja, ezek számára első lépésben genocid a cél, és tuttó, ez nem faj szerint szelektál, hanem a gazdag harca a szegénység ellen. Ugye mivel nem gazdaságos a szegénység rendezése, ergo sok pénzbe és áldozatba kerül, egyszerűbb, ha ettől a rétegtől megszabadulnak. Ez az ún. megtisztulási folyamat. Na ebbe a csoportba tartozunk mi, "nyöszörgö szolgák" függetlenül attól, hogy ki milyen faji, vagy vallási csoporthoz tartozik. Ezt nevezik apokalipszisnek, ez a Rotchild féle apokaliptikus messianizmus erősen tőkeorientált érdeke.
  A második lépést azonban még a hitehagyott Rotchild sem fogja tudni kivédeni. Ha mindenkit (ugye Ludasman? "nyöszörgö szolgát") kiirt, egyedül marad és nem lesz, aki kilapátolja a vagont, főz és mos számára. Remélem TE is beledöglesz!
  Hoppá, a választások!
  A politikai elit szorosan összefonódik a pénzoligarchia akaratával és érdekével. Leszarják mit gondolnak az „emberek”, vagy hogy mit szeretne a „nép”.
  És ugyanazok a szarkák villognak, csak négyévente más-más faágon. Mégis mi a fenéből válasszak, ha mindig ugyanaz a szar van, hozzád hasonló dilettáns pszichopata okostóbiás?
  Csatolás megtekintése 364781
   
 2. pitti

  pitti Állandó Tag

  Hihi. Itten kiborult a bili....:mrgreen:
   
 3. pitti

  pitti Állandó Tag

  Laura, imadom amikor vokalis vagy!! Folytasd!!:mrgreen:
   
 4. Aerensiniac

  Aerensiniac Kitiltott (BANned)

 5. FLAMINGO

  FLAMINGO büszke nagypapa Fórumvezető Kormányos

  Off topic/tájékoztatás

  Tisztelt Tagok!

  Habár ez egy mérsékelten moderált topic, de a CH általános szabályait akkor is illik szem előtt tartani.
  Ha valaki a vulgarizmus szintjén kommunikál is - a politikát kerülje, mert az CH idegen!
   
 6. Ludman Zsolti

  Ludman Zsolti Kitiltott (BANned)

  Most látom csak:

  "ugyanazok a szarkák villognak, csak négyévente más-más faágon"

  Ezt a képet kitől loptad? Úgy kiviláglik az általános ostobaságaid közül, hogy tuti valami pallérozott elme terméke. És mily istenkáromlás, egy effajta gyönyörű magot betonra szórni...

  (Áh, én hiába erőlködök. Egyszerűen képtelen vagyok.)
   
 7. redlion

  redlion Kitiltott (BANned)

  Neked adom sok szeretettel. A te formádra meg is gyurmázom.

  Már üldözési mániád is van? Annyit tudhatnál, aki felveszi a kesztyüt, az nem köp a hátad mögött, legföllebb szembeköp.

  “Egy bókból két hónapig is elélek.” (Mark Twain)
  Ha nem te irnád ezt, dicséretnek venném....És ne is erölködj, mert a végén még beszarsz, Ludman.

  Nem tudom hol élsz, nem is érdekel, de tutto hogy annyira nem lehetsz elzárva a hangtompitós gumihelyiségedben, hogy ne tudd miröl van itt szó nagyvonalakban. Egyet mondj, mik az általános ostobaságaim. Mutass mást, nem ugatni kell, nyögj már ki egy értelmes mondatot, vagy kérj segitséget.
   
 8. misslaura

  misslaura Kitiltott (BANned)

  óra! Gratulálok. És alighanem 90 millió németajkú nevében beszélek, amikor azt mondom, csak rád vártak, te vagy a fény, a bizonyíték, hogy nem minden magyar „Ungarische Problem”. Igen te, mint a germán-magyar igaz barátság szimbóluma, nyilván nemsoká lepetézel valamelyik über-barbárnak, aki majd megtiltja, hogy a kölkeidnek akár csak egy magyar szót is megtaníts, és ezt a gyereket majd csúfolni fogják az iskolában, és aki emiatt szégyellni fogja, hogy az anyja egy magyar. (Ez egy tüpisss germano-ungarisch vegyes házasság története.)
  <o>:razz:</o>:razz:
  <o>:razz:></o>:razz:>
  u.i.: Ja, és megkaptam a novemberi statisztikát. Gratulálok, 4 névtelen feljelentés – akarom mondani „lakossági bejelentés” – valamelyik illetékesnek vélt hatóságnál az írásaim miatt. A legutóbbi tetszik a legjobban, amelyik egyenesen a pécsi lövöldözővel állít párhuzamba, és „egy esetleges tragédia megakadályozása végett” hívja fel a rendőrség figyelmét, rám. Gratula.
  <o>:razz:</o>:razz:

  Kinek a nevébe beszélsz te ? és honnan ? ...... ez egy teljesen más generácio , honnan veszed ezt a sok baromságot ?
  Itt igenis szeretik a magyarokat , tudom már az a bajod ,hogy még mindég a multba szeretsz turkalni ! hál istennek kevesen
  vannak itt olyanok mint te !
  tüppiss germano-ungarisch házasság ? - ezt jol meg aszontad , baszdmeg !
  A Redlionnak meg nekem, volt bátorságunk hozzád szolni a provokálo irásaidra . A jelentgetök mindég gyávák nem tudtad ?

  ui . Tudod mi a legutálatosabb benned ? mindég a politika
  irányába akarsz vezetni , ( azt hiszed ravasz vagy mi ? )
  àtlátszo trükk !
  Valami kis segg dugacs lehetsz , tele komplexussal !
   
 9. pitti

  pitti Állandó Tag

  Gyerunk Laura huzzal bele mert ez a pasas nagyon el van kanaszodva!!:111:
   
 10. redlion

  redlion Kitiltott (BANned)

  Vihar az ovisbiliben[​IMG]
   
 11. FLAMINGO

  FLAMINGO büszke nagypapa Fórumvezető Kormányos

  Figyelmeztetés

  Tisztelt tagok!

  Újfent felkérek mindenkit, hogy maradjunk a témánál.
  Aki a másikat mindenáron anyázni kívánja - priviben tegye, különben élve bárdolatlanságommal - ezt a topic-ot is kénytelen leszek bezárni.
   
 12. misslaura

  misslaura Kitiltott (BANned)

  Kedves Flamingo , Mi a téma ?
  szoltak hozzám , és én válaszoltam a magam modján
  ( igaz , egy kicsit trágárul :) ) de nem a " gyüjcsünk együt lepkéket"
  cimü topikba hanem a Tomboloba !

  üdv: misslaura
   
 13. FLAMINGO

  FLAMINGO büszke nagypapa Fórumvezető Kormányos

  Tájékoztatás


  A fenti figyelmeztetésem MINDEN tag számára szólt.
  A téma pedig az első hszből fakad(ha jól értelmezem, az etnikumok és az intelligencia közötti kapcsolatot boncolgatná, amit itt az utolsó 30-40 hsz-ben nem nagyon látok).
   
 14. elke

  elke Vendég

   
 15. zsuzsanna03

  zsuzsanna03 Állandó Tag

  ****

  Nem egy rossz döntés lenne !:D
   
 16. elke

  elke Vendég

  off topic uff:)

  Hány topikot zárjanak még be? Kár lenne. Én mindegyik bezártat sajnálom. Nem az a megoldás, ha bezárják, hanem a téma és az indulatok mederben tartása....
   
 17. misslaura

  misslaura Kitiltott (BANned)

  Nem egy rossz döntés lenne !:grin:

  Kedves zsuzsannao3 , nem is tudtam, hogy olvasoja vagy ennek
  a topiknak , ugyanis sose szoltál hozzá egy szot sem ! akkor
  miért kéred a lezárását ? nem elég intellingens neked ? ......hümmm
  De ahogy igy utolag látom , a hozzászolásaid száma után, neked
  mindegy , föleg hogy mondj valamit !
   
 18. Gyongyi54

  Gyongyi54 Állandó Tag

  Talan ha lenne valami javaslatod a Zsolti fele “ki lesztek irtva” fele hszk-hoz. Valami kulturalis, szorakoztato valasz, mert ugy latszik tobbnyire a hagyomanyos valaszok ugranak be.
   
 19. Gyongyi54

  Gyongyi54 Állandó Tag

   
 20. Ludman Zsolti

  Ludman Zsolti Kitiltott (BANned)

  Ennek a kanalas gémnek, vagy minek igaza van. Tényleg nagyon elkanyarodtunk az eredeti témától.
  <O:p</O:p
  Ezért Redline soraira nem is reagálok – volt benne megint minden, szar, szappan, szalámi, mint mindig – Lóra állítására (miszerint: „Itt igenis szeretik a magyarokat”) meg csak annyit, hogy a magyarországi cigányok is többnyire csak a sajtóból értesülnek arról, hogy itt mennyien gyűlölik őket.
  <O:p</O:p
  És Pitti: „Gyerunk Laura huzzal bele mert ez a pasas nagyon el van kanaszodva!!” Erre csak ennyit:
  Te hülye nő.
  (Kedves kanalas gém, ez szalonképes. Margaret Thatchernek is mondták az Alsó Házban, 1990-ben a híres „No-No-No” vitában. Márpedig - mint tudjuk - az angolok nagyon kulturáltak.)
  <O:p</O:p
  Szóval az IQ dolog. Eltöprengvén a dolgokon egy kicsit jobban, és így, két évvel később – kedves kanalas gém, vegye észre, hogy a vitaindító írás is az én tollamból folyt ki. Csak figyelje meg, hogy ezt a nehéz témát is milyen könnyed, milyen olvasható stílusban írtam meg. Ez eredeti Ludman, semmi kétség – egyáltalán nincs olyan nagy különbség a cigányok és magyarok IQ-ja között, mint ahogy azt korábban állítottam, és ahogy azt mindenki hiszi. Azt hiszem, erre ez a fórum tökéletes bizonyíték.
  <O:p</O:p
  Én az Európai vérfrissítés híve vagyok. Mert felháborítónak tartom, hogy - az egyébként tarthatatlanul magas – életszínvonalat az európai csürhe úgy fogja fel, hogy ezt ő „megérdemli” mert ebben benne foglaltatik az is, hogy a kambodzsai kislány, meg a napi rendszerességgel zajló erőszakot érdemli meg - ami nyilvánvalóan nem igaz. És lóra, meg a hozzá hasonlók meg képesek arra az álszentségre, hogy némi alamizsnával szúrják ki szerencsétlen kislány szemét. (Mint ahogy azt korábban büszkén említette.)


  Lóra, annak a kislánynak nem a fillérjeid kellenek, hanem az életed. A munkád, a kényelmes életkörülményeid, a rengeteg gondtalan szabadidőd. Ő is ezer euróból akar élni havonta, és nem 200 dollárból – évente.
  <O:p</O:p
  IQ-bőrszín összefüggés kétségkívül van a fehér ember javára, de nem az intellektus az egyetlen összetevője a személyiségnek, amely minket emberré tesz. Ott van mellette például a jellem, amelyből az európai ember nap, mint nap megbukik. Álszentség, hazugság, képmutatás, pöffeszkedő zsarnokoskodás, lustaság, önimádat, restség – folytassam még?
  <O:p</O:p
  Mert azt nem mondhatjuk meg biztosan, hogy mi lenne a kambodzsai kislányból, ha lenne esélye tanulni, kormányozni az életét. De azt biztosan tudjuk, hogy az európai ember 95%-ának az iskola, a tanulmányok hatása annak lezárulása után 4 évig tart. És a tudás, évente feleződik… Ez biztos. És ez az, ami aláássa az önértékelésünket, és bebizonyítja, hogy egy hazugság.
   

Megosztás