Agykontroll sikerek

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Áldott,békés húsvéti ünnepeket kivánok mindenkinek!

Progressor,elküldenéd a linket a PÉNZMÁGNES-meditáció,vagy megadnád hol találom meg?
Segitségedet előre is köszönöm!
Éva

evapatocs!

[FONT=&quot]Pénzmágnes meditáció

[/FONT]
[FONT=&quot]21 napig minden este meditálj err[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]l, miel[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]tt aludni mész! Mindkét részt csináld [/FONT]
[FONT=&quot]végig, az els[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]t és másodikat egymás után. Ha valamelyik este nem tudnál [/FONT]
[FONT=&quot]meditálni, akkor kis szünet után ajánlatos újra kezdeni a 21 napos meditálást. [/FONT]
[FONT=&quot]Els[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot] rész: [/FONT]
[FONT=&quot]Menj le szintedre, és láss 10 arcot egyenként, egymás után. Ezek az arcok [/FONT]
[FONT=&quot]lehetnek olyanok, akiket ismersz, de lehetnek teljesen idegenek is. Lásd ezeket [/FONT]
[FONT=&quot]az arcokat úgy, hogy mindegyikük mosolyog. Ha egyik-másik arc nem [/FONT]
[FONT=&quot]mosolyog, küldj neki magadból pozitív energiát, hogy mosolyogjon, és gondolatban üzend meg neki, hogy hamarosan újra látni fogod. Minden este láss 10 új ismer[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]s arcot, ha mar nincs több ismer[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]s arc, akkor hagyd, hogy a képzeleted mutasson újabb mosolygó arcokat. (Ez a része a meditálásnak több embert vonz az életedbe... olyanokat, mint te vagy, olyanokat, akik meg szeretnének ismerkedni veled, vagy akik vev[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]id, ügyfeleid akarnak lenni, stb.). [/FONT]
[FONT=&quot]Második rész [/FONT]
[FONT=&quot]Képzeld el, hogy egy gyönyör[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot] erd[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]s, fás helyen sétálsz. Most vedd észre, hogy az egész tested körbe van véve nagyon finom arany szín[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot] porral. Az arany por mágnesezve van, és pénzt vonz magához. Figyeld, ahogy a szél fúj, a sok pénz, amit az arany por vonz, ragad hozzád az aranypor miatt. Lásd magad, hogy örömmel elfogadod ezt a pénzt, mert tudod, hogy a tied. Nem kell neked semmit tenni ezért a pénzért, mert igazán megérdemled: ez a pénz tied, és mindenkié! (Ez a rész hoz neked b[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]séget, gazdagságot, néha teljesen váratlanul, olyan helyekr[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]l, vagy olyan formában, amire nem is gondoltál). [/FONT]
[FONT=&quot]Ha 21 napig esténként meditálsz err[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]l, az segíteni fog, akár hiszel benne akár nem! A 21. nap után nem fontos folytatni. Kell, hogy tartsunk egy kis pihen[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]t. A saját intuíciód majd megmondja, hogy legközelebb mikor, vagy milyen gyakran csináld a 21 napos Pénzmágnes meditációt. [/FONT]
[FONT=&quot]Ezt a meditációt nem lehet elrontani, nem lehet rosszul csinálni, nem lehet [/FONT]
[FONT=&quot]senkinek semmi kárt okozni vele. [/FONT]
[FONT=&quot]Figyelj fel arra, hogy új lehet[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]ségek nyílnak meg majd el[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]tted, pontosan ott leszel és akkor a legjobb helyen, ahol találkozhatsz, vagy hallhatsz olyanokról, akikr[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]l régen hallottál, vagy akik valamilyen formában segítségedre lehetnek. Lehet, hogy pénzt találsz az utcán, vagy pénzt kapsz valakit[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]l, vagy valami jó dolog fog történni veled más formában – valaki segít, vagy talán csak mosolyog rád. [/FONT]
[FONT=&quot]Jegyezd fel az ilyen véletleneket, ez még jobban el[/FONT][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]segíti a gazdagságodat. Mindenek felett örülj a jó szerencsédnek! Minél több gazdagságot teremtünk meg, annál gazdagabb életünk lesz, és többet oszthatunk meg másokkal![/FONT]


Üdv.
 
Ez most nem a sajat sikerem.

A felesegem egy tobb-szazezer fos rendezvenyen megtalalta a baratainkat, az altalam "boszorkany szem" technikanak nevezett segitseggel. Ezt O fejlesztette ki maganak. Egy fekete foltot kepzel maga ele amelyik folyamatosan szukul. Atadja a helyet egy aranysavnak, amelyik megmutatja az utat. 10 probalkozasbol 10szer osszejon neki. En meg a telefonomat eroltettem, hogy megkerdezzem merre vannak, de nem hallottak hogy csorog.
A technika vegig vitelehez nem kell ellazulni. Csak engedni kell, hogy az intuicio vezessen. Kepzeld magad ele az ismeretlen embereket vagy teret, mint egy sotet felhot vagy foltot. Es folyamatosan engedd, hogy beszukuljon vagy eltunjon a folt. Amint az arany sav megjelenik a kepzeletedben, maris megtalatad az utat.
Egyenesen odavezettet a baratainkhoz. Ok persze mar lemondtak rolunk, mert eleg eselytelen lett volna megtalalni egymast. Amikor vegre az sms-t elolvastak, a valasz annyi volt, hogy valahol a tomegben vannak, de nem tudjak mihez viszonyitani. Ok feladtak, a felesegem nem.

:)
 

evcsúú

Állandó Tag
Állandó Tag
szia! nem tudom, aktuális-e..de gondoltam szólok, hogy 2 középfokú nyelvvizsgával csak 1 középfokú nyv. pontját kapod meg. 28-at. az emeltszintű biológia érettségi pedig nagyon nehéz.
 

hubega

Állandó Tag
Állandó Tag
9 éve 30 km-re dolgozom az otthonomtól és busszal járok. Amikor már éreztem, hogy majdne elalszom, azt mondogattam magamban, hogy a városon kívüli körforgalomnál ébredjek fel. Az elmúlt 2 hétvége alatt megtanultam (Agykontroll tanfolyam), hogy ennek ébredéskontroll a neve. Érdekes felfedezés volt. :)
 

hubega

Állandó Tag
Állandó Tag
Van itt a fórumozók között olyan aki a jobb agyféltekés rajzolást könyvből sajátította el?
 

hubega

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem a férjem dohányzásról való leszokásában van érdemem. Véleménye szerint sokat foglalkozott e témával fejben, és így tudott leszokni e káros szenvedélyéről. Most már hogy lassan fél éve nem dohányzik mondtam el neki, hogy éjszaka üzentem neki, mennyi sok-sok előnye származik abból, ha leszokik. És így lett. Azért én nagyon büszke vagyok rá, mert napi 2 dobozt szívott el, és végtére, egyik napról a másikra tette le. :)
 

Progressor

Állandó Tag
Állandó Tag
Van egy ismerősöm, aki világ életében nem hallott még az Agykontroll-ról, de amilyen saját meditációs módszereket alkalmazott eddig az életében, azok pontosan megegyeznek a Silva-féle technikákkal. Például.: Elme Tükre, és Ébredéskontroll.
 

mfg92

Állandó Tag
Állandó Tag
A tegnap éjszakai sikeremről: nálunk aludt a keresztfiam. Napok óta meg van fázva. Lefekvés után elkezdett köhögni, úgy hogy zavarta az elalvásban. Vagy fél óra múlva még mindig köhögött. Ekkor én szubjektív üzenettel és egy kis vizualízációval kezeltem. Vizualizációval: egy vasalóval (ne nevess!!!) kivasaltam a tüdejét, hogy kisimuljon, eltűnjön belőle a görcs ami a köhögést okozza. Szubjektív k: arra kértem, hogy lazuljon el, hogy el tudjon aludni. Természetesen egy utolsó köhögés után elaludt és reggelig aludt.
 

lenczi

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia

:..:
Sziasztok!!!
Indítottam egy új témát, Agykontroll sikerek néven. Itt megírhatjátok, eddig milyen agykontroll sikereket értetek el.
Azért indítottam el ezt a témát, hogy azok, akiknek még kevésbé volt eddig agykontroll sikerük, a siker írások láttán, nekik is megjöjjön az önbizalmuk.


Remélem ezután lesz sikerem, ha majd olvashatom a jó leveleket.
 

Paulaphu

Állandó Tag
Állandó Tag
2000ben mellrakkal mutottek, nyirok attettel; fuszerezve. meg Gyorben voltam, epp akkor volt egy tanfolyam mikor kijottem a korhazbol (nem veletlen), mentem ismetlore. Hasznaltam a programmozott viz technikat, es minden ebredeskor, elalvaskor 21x a szintemen elmondtam,hogy minden nap egyre jobban es jobban erzem magam es egyre egeszsegesebb vagyok. lattam magam gyogyultan. persze meg mast is csinanltam. 11 ev utan meg mindig aktivan dolgozok, es hala jok a kontroleredmenyeim. Mindig korigalom a dokit, hogy nem tunetmentes hanem egeszseges vagyok.
 

mfg92

Állandó Tag
Állandó Tag
A múlt heti sikerem: sógornőmék házában nyaraltunk Pest mellett , míg ők Görögországban nyaraltak. Vigyáztunk a házra, de elsősorban a kutyát, a tengeri malacokat, a pókot és a halat etettük. Szerdai nap reggelén a férjem a kukát húzta ki a ház elé és még belépett a házba a szelektív gyüjtőzsákért és a kutya elment a kapun keresztül. Volt nagy riadalom, hogy hogyan keressük meg. Az első riadtság után bezárkóztam a hálószobába és szubjektív kommunikációval üzenetet küldtem a kutyának, hogy mindenképp jó jár ha hazajön azonnal, mert kap friss vizet, kaját és egy nagy adag szeretést, ölelést. 10 perc múlva hallottam, hogy a férjem mondja a gyermeknek, hogy megjött a kutya. Erre volt nagy megkönnyebbülés és természetesen az ígért jutalmakat is megkapta a kutya. Ezt az elszökős dolgot még 1X eljátszottuk 3 nap múlva és akkor is a sz. kommunikációval hívtam haza a kutyát.
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Tényleg működik a dolog, bár szerintem ez csak a kezdet. Idővel talál az ember olyat, ami tényleg az ő technikája. Legalábbis nálam így volt.
 
Oldal tetejére