Agykontrollosoknak

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

hajnoca34

Állandó Tag
Állandó Tag
mesélni fogok ,bár várni kell rá egy-két hónapot addig olvasgatom a hozzászólásokat,minél hasznosabban tudjam majd alkalmazni a tanultakat.
 

nemeteszti1

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Olvastam néhány könyvet a pozitív gondolatokról, a vizualizációról.
Felkeltették ezek a dolgok az érdeklődésemet.
Szeretném alapjaian megváltoztatni a gondolkodásomat, és egy spirituálisan fejlődni.
Vajon érdemes lenne elmennem egy agykontroll tanfolyamra?
Nem igazán tudom, hogy mit várhatnék egy ilyen kúrzustól. Vajon elérhetném ezeket a célokat így?
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
ha van egy uj célod bárni is az akkor elkezded keresni a hozzá vezetö utakat és tudod h uton vagy .. nem foglakozol azzal h közelebb vagy vagy messzebb tudod... h uton vagy
 

zsanna55

Állandó Tag
Állandó Tag
Visszatérve, hogy az agykontroll átugorható-e vagy sem, lépcsőfok-e vagy sem. Jártam Autogám Tréningre is, elvégeztem a Táltos Iskolát is, és az Agykontrollt is, relaxálni is megtanultam. Mindegyik iskolában volt meditáció, mindenhol ugyan az a lényeg. Egy emelkedettebb állapotba kerülni, ahol "érzékeled" a "testnélküliséget", a nyugalmat a békét, a CSENDET. Maradhadsz
 

zsanna55

Állandó Tag
Állandó Tag
Visszatérve, hogy az agykontroll átugorható-e vagy sem, lépcsőfok-e vagy sem. Jártam Autogám Tréningre is, elvégeztem a Táltos Iskolát is, és az Agykontrollt is, relaxálni is megtanultam. Mindegyik iskolában volt meditáció, mindenhol ugyan az a lényeg. Egy emelkedettebb állapotba kerülni, ahol "érzékeled" a "testnélküliséget", a nyugalmat a békét, a CSENDET. Maradhadsz gondolat n
 

zsanna55

Állandó Tag
Állandó Tag
Folytatom, mert rossz gombot nyomtam meg. Maradhatsz ebben a gondolatnélküliségben, ami nagyon csodálatos, és egészséges, mivel pihen a test 25 %-kal több oxigént kap az agy, beindul a test természetes öngyógyító képessége, 25 % növekszik az immunod,stb.stb. Attól függ minden, hogy az ember ezt a meditálást milyen "célra" akarja használni. Magát akarja-e gyógyítani, másokat akar-e gyógytani, vagy a magasabb dimenziókban közelebb kerülni Istenhez, érezni a SZERETETET.
Azért kerülhető ki az Agykontroll, mert mindenhol ugyan az a CÉL. De nincs értelme kihagyni, mert "ilyen" útkeresőknek, meg ahogy az előttem szóló mondta, az ego nem hagyja, hogy ne menj tovább.A másik, minél több helyre elmegy az ember fia, annál jobban kupálódik, mindenhol összecsippentünk újabb és újabb információkat. A harmadik és nem utolsó sorban a Domján Lacit nem szabad kihagyni.
Csókollak benneteket
 

nemeteszti1

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm a válaszodat. Megpróbálom a tanácsaidat észben tartani.
Minden nap próbálok időt szakítani a meditálásra.
Arra már én is rájöttem, hogy valamiért jót tesz a lelkemnek.
 

zsanna55

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves klarababa!
Az iránt érdeklődsz, hogy mi a vélemémyünk a tudatalattira ható meditációról. És is Balogh Béla: a Tudatalatti Tízparancsolatát emíted.
Itt pont az a lényeg, hogy ne meditatív állapotban hallgasd, hanem bétában (éber állapotban) legalább naponta kétszer, de még jobb ha ott duruzsol a cd a nappaliban. Nem tudom, hogy hány éves vagy, én is mostanában jöttem rá a dolog lényegére. A tudatalatti lényege, hogy a szülők, a tanárok, a társadalom annyiszor elmondott valamit neked, nekünk, valamennyiünknek, hogy az szépen az éves során beépült a tudatalattiba, és ennek kapcsán a magunkénak, a mi hitünknek tekitünk dolgokat, pedig ez nem a sajátunk, hanem belénk nevelt. "öltözz fel, mert megfázol", ha pénzt fogdostál, "gyorsan mossál kezet", mert sok rajta a bacilus. Vagy pl. ha egy kisgyereknek sokáig mondogatják hülye vagy, az egy idő után el is hiszi, hogy az. Azért jó ezeket a pozítív állításokat sokat hallgatni, mert felülírja a régi rossz berögzötted. Ha pedig ezt meditatív állapotban teszed, gyorsabb lesz a hatás. Egyébként a Domján Lacinak is van, 101 pozitív állítás címmel.
 

zsanna55

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves nemeteszti1!
Igen mindenképpen érdemes elmenni az agykontrollra. Amikor én elvégeztem, azt fogalmaztam meg, hogy minden embernek el kéne végezni, sőt tanítani, beépíteni a tananyagba.
Annyi feszülés van bennünk a mindennapi életünkbe, és senki nem tanítja meg nekünk, hogy ezt egyáltalán hogyan oldjuk fel, vagy fel lehet-e oldani. Erről nem beszél senki. Bántanak a munkahelyen, gond van a parnerkapcsolatban, rossz neveltetésből kifolyólag, kisebbségi érzés, különböző félelmek. Az agykontroll megtanít, hogy a feszülséget, és különböző dolgokat, hogyan lehet megoldani, hogy egészséges legyél, és hogyan oldjál meg különböző problémákat. Sőt, ami talán a leglényegesebb, egészségedet megőrizheted, és másokon is segíthetsz.
A vizualizáció az egy nagyon érdekes és fantasztikus dolog. Ez valamikor a Nasa fejlesztette ki az űrhajósok részére, és fantasztikus eredményeket értek el. Láttam egy rövidfilmet és padlót fogtam. Sportolókra, fekvő helyzetben különféle elektródákat tettek az egész testükre és műszerekre kötötték ezeket. És arra kérték őket, hogy gondoltban fussák le a távot, vagy mindegy milyen sportágat veszünk, és hihetelen, hogy ugyanazok az izmok, izomcsoportok mozdultak meg, mintha valójában futna, távot ugran, vagy magasugrás, mindegy mit. Szóval az agynak mindegy hogy igazából teszünk valamit, vagy csak gondoljuk, bevizualizáljuk. Ezért teremtődik meg az, amire vizualizálsz. Böcs, hogy ennyit írtam, de ez egy fantasztikus dolog. És ha már megfordult a fejedben, hogy mit kéne tenni, ezek jelzések és meg kell lépni.
 

kamorka

Állandó Tag
Állandó Tag
agykontroll

Sziasztok!
Rengeteg a hozzászólás a témában, sajnos most nincs időm visszaolvasni, de majd megteszem.
Én a múlt hét végén kezdtem el az agykontroll tanfolyamot, most hétvégén lesz majd a befejező 2 nap. Szeretném ha valaki gyakorlott megerősítene, kicsit elbizonytalanodtam ugyanis kipróbáltam a különböző technikákat de semmi nem jött be, egyébként azt sem tudom, hogy alfában vagyok-e vagy sem. Tudom, hogy sokat kell gyakorolni, fogok is azonban szeretném a hitemet erősíteni.
 

lollipopp

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretném ha nekem is sikerülne használnom az agykontrollt de sajnos nagyon nehéz eset vagyok.Egyszerűen nem tudok kikapcsolni.....nem is értem másoknak hogyan sikerül.Anyám 30 évi dohányzás után tudott leszokni egyik napról a másikra az agykontrollal.
 

kamorka

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretném ha nekem is sikerülne használnom az agykontrollt de sajnos nagyon nehéz eset vagyok.Egyszerűen nem tudok kikapcsolni.....nem is értem másoknak hogyan sikerül.Anyám 30 évi dohányzás után tudott leszokni egyik napról a másikra az agykontrollal.

Nahát velem is hasonló a gond.
 

lollipopp

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem azt mondta egyszer valaki hogy ez azért van mert egyszerűen nem hiszek ebben a dologban azért nem sikerül.... de hogyan hihetnék valamiben amit még nem éltem át?
 

BlondieP

Új tag
Az agykontrollban is, mint egyébként minden másban, az a lényeg, hogy legyen hited. Mert ha igazán hiszel benne, akkor minden megvalósul, minden működik!!
Szóval, higyjetek erősen!!:)
 

kamorka

Állandó Tag
Állandó Tag
Valószínű nálam sem elég erős a hit, azért szeretném ha itt is igazolnák, hogy igenis működik. A tanfolyamon is rengeteg pozitív beszámoló volt.
 

lollipopp

Állandó Tag
Állandó Tag
Van benne valami hogy hinni kell....olvastam a Titok című könyvet és elkezdtem alkalmazni nagyon akartam valamit és bejött.De az számomra lényegesen egyszerűbb volt :-mármint hogy csak nagyon kell akarni és megkapod.Az agykontroll bonyolultabb dolog számomra és nem az agykontrollban nem hiszek hanem abban hogy én erre képes lennék....
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére