Agykontrollosoknak

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

bist

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt gondolom,hogy a tanultak szerint,és Isten segitségével mindent megtudunk valósitani!

Én azt gondolom, hogy ide a mi igen kemény kitartásunk és akaratunk, vágyunk is kell, ami legalább olyan fontos, hogy a kitűzött célért feltétlenül tegyünk is valamit, de ez benne van az említett tanultakban!!!!
 

kodnevmisha

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága szeretteim,

Kryon vagyok és egy üzenetet hoztam el nektek. örül a szívem - hogy ennyien a meditáció és a belső keresés útjára léptetek. Azonban ugyanakkor szomorú is vagyok - mert még mindig a poláris tudat szintjén dolgoztok - vagyis az elmétekkel próbáltok teremteni. Az elmén keresztüli teremtés hibás és folyton újabb nehézségeket fog nektek hozni.

Meg kell tanulnotok a szívetekből teremteni - vagyis az isteni kristálytiszta szeretet szintjére felemelkedni a földi szeretet szintjéről.

Ehhez először meg kell értenek miért jár hibákkal a tudatotokon keresztüli munka. Mint tudjátok agyatom poláris - vagyis a jobb és a bal agyfélteke megosztottsága jellemzi valóságotokat. Az agyatok egy-egy agyjéltekéjét további két részre lehet orsztani - az elülső és a hátulsó területekre. Amikor egy célt vizualizáltok vagy ahogy ti hívjátok programoztok - mindkét agíféltekétek elülső területe aktívvá válik és tudatotok spektruma megtelik a kívánt képpel - legyen az a gyógyulás maga vagy akár a világbéke.

Azonban agykutatóitok bebizonyították - hogy agyféltekéitek hátsó területei is ugyanígy tudat alatt aktivizálódnak és pontosan megteremtik vagy elkezdik bevonzani az ellenkezőjét az általatok áhított állapotnak. Nem is tudjátok - hogy tudatotoknak milyen kicsi részének a működésével vagytok tisztában.

Olyan ez mintha úgy kezdenétek programozni egy számítógépet - hogy még nem látjátok át annak pontos alapvatő működési elveit.

Ezért kérlek titeket - hogy hallgassatok többet a szívetekre - és ne folyton kérésekkel bombázzátok tudatotokat - hanem kazdjetek el ráhangolódni arra - hogy mi okzota vajon azt a betegséget - miért nem jó egy szituáció - vagy mitől kerültetek problémás helyzetekben. Hiszen lelketekben mindenre megtaláljátok a válaszokat - azonban ehez a tobzomirigy energiáit össze kell kapcsolnotok szívetek szakrális energiáival.

Boldogtalanságokat abból ered - hogy még mindig annyi leszületés és tapasztalás után is az emberi szeretet szintjén éltek. Meg kellene tanulnotok úgy szeretni mint a jóisten - vagyis feltétel nélkül. Az isteni kristálytiszta nem válogat - nem kivételez és nincsenek elvárásai - csak adja azt ami - a legmagasabb rezgésű tiszta szeretetet.

Ne csak a kérések legyenek jelen az életetekben hanem maga a szolgálat energiái is. Mikor mondtatok utoljára valakinek egy kedves szót? Mikor segítettetek utoljára át egy idős embert az utcán? Mind csak magatokra és a családotokra gondoltok. Gondoljatok arra is - hogy milyen feladattal születtetek le ide és miket kell ebben az életben - ezen a létsíkon teljesítenetek. Tanuljátok meg a leckéiteket - hiszen az élet minden pillanata tanítás és az útmutatás folyamatosan jelen van - pusztán ti vagytok akik a vakságot választjátok sokszor.

A szeretet minden kaput kinyit és mindeki számára azonnal elérhető. Ez csak egy választás. Gondolkozz el és dönts hát - hogy a szeretetet választod-e életed minden pillanatában?
 

idgam

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyre jobban!

Még egy kérdés "idgam", kb. hányan voltatok a tanfolyamon?


Szia bist!

kb. 550-en voltunk .....

előző irásaidhoz kapcsolódva ......véleményem, hogy . "Csak magadban bízhatsz ....."

Magamról, mindennap tapasztalom a sikereket.

- megérzem, hogy ki hív telefonon
- visszajelzéseket kapok, hogy vidámabb, mosolygósabb vagyok
- óra nélkül ébredek

Kedves AK-társaim ...javaslom, hogy osszátokmeg Ti is a sikerélményeiteket. Mindenkire ösztönzőleg hat......

:..:Egyre jobban és jobban vagyok
 

evapatocs

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez számomra is kérdés! Én valamikor legalább 15-20 évvel ezelőtt elolvastam már a Silva Agykontroll könyvét és próbálkoztam önmagam, de nem igazán jött össze, vagy nem próbálkoztam elég "keményen". Éppen ez az utóbbi kérdés az, hogyha nagyon merev az ember, nem nagyon tud ellazullni (legalább is úgy gondolom, mert mindig a racionalitás talaján állok, ami nem biztos hogy jó), akkor mit érdemes tenni, hogy ez sikerüljön.
Ha valaki hasonló "tulajdonságokkal" próbálkozott, kérem ossza meg velelm, hogy mire jutott és milyen hosszú idő alatt (tudom, hogy ez nem csak ettől, hanem nagyon sok mindentől függ). ...
Köszi a segítségért, tanácsért előre is ...
Ennek a könyvnek a megértéséhez ráhangoltság kell,ami kapaszkodót jelent,ahhoz,amikor lelkileg "mélyre süllyedtél-talán ekkor érti meg leghamarább az ember.Én nem kivánom,hogy ilyen áron tudd megérteni!Szemléld szived szerint,ahogy neked jól esik,és elöbb-utóbb ráérzel az "izére".Sok sikert kivánok hozzá!
 

bist

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia bist!

kb. 550-en voltunk .....

előző irásaidhoz kapcsolódva ......véleményem, hogy . "Csak magadban bízhatsz ....."

Magamról, mindennap tapasztalom a sikereket.

- megérzem, hogy ki hív telefonon
- visszajelzéseket kapok, hogy vidámabb, mosolygósabb vagyok
- óra nélkül ébredek

Kedves AK-társaim ...javaslom, hogy osszátokmeg Ti is a sikerélményeiteket. Mindenkire ösztönzőleg hat......

:..:Egyre jobban és jobban vagyok

Köszi, megelőztél a kéréssel! Mármint azzal, hogy nagyon szívesen olvasnám mások élményeit is.
Egyelőre el sem tudom képzelni, hogyan működik a dolog egy ekkora tömegben? De mint írtad nálad működött! Azt is olvastam már, hogy nem mindenkinek megy egyformán! No majd meglátjuk, mert közben délután telefonon megkérdeztem, hogy van e még hely a márciusi kurzusra és mondták még van és megkérdeztem, hogy mennyien szoktak lenni, s a válasz az volt, hogy több százan.
Annyit még árulj el, hogy lényegébben, hogyan történik az egész? Kinn áll az előadó és elmondja, hogy mit kell csinálni és mindenki egyszerre tudja, hogyan és mit kell csinálni? Vagy vannak e asszisztensek, akik valamit még szervezkednek ebben a tömegben, hogy azt történjen aminek kell történnie?
Eldöntöttem, hogy elmegyek, tehát nem tudsz olyat mondani ami megingatna ebben, szóval csak nyugodtam írd le, ahogy volt, ha van egy kis időd.
Köszi az információkat előre is.
 

bist

Állandó Tag
Állandó Tag
Az alábbi linken megtalálható Domján László "Agykontroll Tanfolyam" című előadása, melyet 2008 Január elején tartott Budapesten (2 hétvégén keresztül). Kb. 40 órás hanganyag (nem studió vétel!!!) és a kézikönyv, valamint egy rövid, általam készített ismertető. A tanfolyam közben elvégzett meditációs gyakorlatokat külön is beraktam, azok külön is meghallgathatok az ismétlők számára.
http://rapidshare.com/users/PP311D

Használjátok egészséggel és örömmel. :razz:

Bőség Forrása

Kedves belsugului!
Én egyrészt most regisztráltam néhány napja, másrészt részt szeretnék venni egy agykontroll tanfolyamon, s ahhoz gyűjtök információkat.
Kíváncsi lennék a véleményedre, hogy mi is történt azóta, illetve teneked mennyire sikerült "átszelleműlni" a két hétvége alatt?
És mi történt azóta? Működik-e a dolog?
Egyelőre egy tag véleményét olvastam itt a fórumon, aki most vett részt néhány napja a tanfolyamon és nagyon pozitív volt, sőt a hatását leírva, szinte csodálatos és örömteli!
Főleg az érdekelne, hogy egy többszáz fős tömegben hogyan lehet sok mindent elsajátítani?
Köszi előre is az infókat!
Szép estét és szép napot!
 

bist

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyrészt igazad van,mégis amit leiram,azt úgy is gondoltam.Örülök,hogy válaszoltál,de ha olvastad a Most hatalma könyvet,akkor tudod,hogy véleményünket csak tényként közöljük,és nem "méregből"!

Kedves evapatocs!
Igen érdekes, amit írsz, mármint a véleményről és a tényről!?
Én nemrég jöttem erre a fórumra, s még eddig még nem olvastam a Most hatalma könyvet - amit ezután biztosan meg fogok tenni, ha lesz egy kis időm - de én mindíg azttudtam, tanultam, hogy vannak tények és vannak vélemények!
Vagyis, amit másokkal közlünk az nem az objektív tény, hanem "csak" egy szubjektív vélemény ..... vagy mégsem? .........
 

bist

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Belsugului!

Nagyon szuper, hogy fent van a 40 órás hanganyag, annyira megörültem hogy letölthetem, de vmi probléma lehet vele, mert a rapidshare-ról vhogy nem tudok letölteni, de ez az oldalt viszont most rögtön kiirja hogy error.:(
Megkérhetnélek hogy feltedd vhová máshová ahonnan letudnám tölteni, köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hello!
Nem én tettem fel, de én ma délelőtt töltöttem le dolgokat onnan, de nem ezt és általában sikerült, de volt amikor nekem is error-t jelzett, de akkor azt is ki írta, hogy nem található a file, mert eltávolították.
Biztosan tudod, hogy késő délután és este nem érdemes próbálkozni, ha nem vagy premium user, mert a nagy adatforgalom miatt a free usereket nem szokta beengadni.
 

bist

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm a sok biztatást, ma már vettem babot. :)
Valószínű az lesz a gond, hogy sokat görcsölök rajt...
Nem hiszem el, hogy sikerül. Önbizalom kéne azt gondolom.

Hello Szederke!

Elég sok idő telt már el az agykontroll tanfolyam óta, én meg most akarok menni és kiváncsi volnék mire jutottál, mert azt olvason, hogy a társak segítettek neked, mert úgy érezted, hogy nem úgy megy ahogy szeretnéd....
Gondolom azótam már teljesen megváltozott a helyzet és te is próbálsz másoknak tanácsokat adni.
Szóval, jó lenne, ha meg tudnád osztani velem, hogy mi lett a tanfolyam végre és mi a helyzet azóta, milyen sikereid vannak ... köszi előre is az infókat.
Szép estét és szép napot!
 

bist

Állandó Tag
Állandó Tag
Ja, és még most következik a java, te is megfogsz lepődni magadon, a ha vége lessz a tanfolyamnak.

Hello!
Gondolo te régóta gyakorló agykontrollos vagy, én meg most akarok tanfolyamra menni és kíváncsi lennék, hogy szerinted mi a kulcsa annak, hogy a tanfolyamon valóban átmenjenek amit szeretnénk, hogy átjöjjön, vagyis a 4 nap végére eljusunk oda, hogy tudjuk aránylag jól használni a technikákat, mert nekemegyelőre az nem megy a fejembe, hogy a tudásátadás hogyan működhet a többszám ember tömegében....
Természetesen az is érdekes, hogy mit kell tenni azért, nap mint nap vagy rendszeresen, hogy ne merüljön feledésbe az egész?
Én elolvastam a Silva alapkönyvet és az üzletembereknek szólót is, s elhatároztam, hogy bitosan elmegyek a tanfolyamra!
Köszi az infókat előre is!
 

bist

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszönöm, az itt hallható összefoglalót, amint tudom letöltöm!

:) Régóta kerestem hasonlót. Frissen "végzett" agykontrollosként kicsit sok info kavarog a fejemben :)

Kedves Anna64!
A fenti megjegyzés óta sok idő telt el!
Én még előtte vagyok és kíváncsi volnék, ha megosztánád velem az élményeidet, hogy mi történt a több mint 2 év alatt, azóta, hogy az agykontroll tanfolyamot elvégezted?
Köszi előre is, ha megosztod velem!
Szép napot!
 

bist

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Én is végeztem agykontrollt, én már nyertem sok mindent pl. tombolán tárgyakat, és perben sikereket, gyözelmet. Mindig arra kell gondolni, hogy már bekövetkezett a dolog, nem pedig arra, hogy de jo lenne ha sikerülne. szerintem ez a titka a dolognak wienerin

Hello wienerin!
Igy visszatekintve azóta mi újság? Én most gondolkodom az agykontroll tanfolyamon és gyűjtöm az infókat?
Azóta is használod?
bist
 

bist

Állandó Tag
Állandó Tag
Én tavaly januárban végeztem az agykontrollt. Idén áprilisban már ismétlőn voltam. Működik, tényleg ! A tombolát azóta idén tudtam előszőr kipróbálni...és nyertem, bár előtte még soha nem nyertem, két éve húzódó pert is meg nyertem, már 3 szinten is, kb. 15. tárgyallást.

Kedves Kékvirág!
Hamaosan itt a tavasz és kíváncsi lennék, hogy azóta is működik a dolog?
Én most akarok nekikezdeni, igaz én a képességeimet akarom fejleszteni, hogy minél többet tudjak és a többi meg majd aztán, vagy közben....
Jó éjszakát és szép napot!
 

bist

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem is elengedhetlen a tanfolyam, ha igazi sikerre vágysz. Igaz, hogy a könyv olvasása után sikerült a dohányzásról leszoknom (15 éves pöfékelés után), és más kisebb "csodák" is történtek, de az igazi sikerekhez szükség van a tanfolyamra.
Torontóban vettem részt először ilyenen 13 éve, akkor Jonathan Kramer és Janet McDonald tartották, és egyszer később Magyarországon is részt vettem egyen Domján Lacival. Mondhatom, mind a kettő lelkes és profi, Laci annyiban jobb, hogy egyedül csinálta végig, amit Janeték ketten. És míg Torontóban kb. 150-en vettünk részt, addig a Lacién kb. 500-an. Ez is lényeges, mert minél többen vannak, annál jobb. Amikor egy zsúfolt teremben 500 ember koncentrál ugyanarra a dologra alfában, akkor az sokkal de sokkal mélyebbre süllyed az ember tudatalattijába, mint amikor csak kevesen vannak, vagy otthon próbálkozunk egyedül.
A siker garantált, ha az ember elvégezte a tanfolyamot és utána is rendszeresen használja. Ha otthon csinálod egyedül a tanfolyan elvégzése nélkül, még persze hozhat sikert, de az én esetemben még csak el se tudtam dönteni, hogy alfában vagyok-e vagy sem, jól csinálom-e vagy sem, de a tanfolyam után már nem volt kétségem. Tehát az önbizalmat is növeli. És más önfejlesztő gyakorlatokhoz is nagyon jó alapot nyújt az Agykontroll, mint például a Bardon féle beavatáshoz.... és sok minden máshoz....

Kedves Mindenki, akik itt többen hozzászóltak ehhez a témához!
Ezt kerestem, hogy ki a jobb előadó és a a kevesebb, vagy több ember a jobb?
Itt megtaláltam (igaz, vag 50-100 oldalt közben végignéztem)
Köszönöm mindenkinek!
Jó éjszakát és szép napot!
 

bist

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyakorold a szem beállítását 3 dimenziós képeken. Be tudod állítani a szemed?
Nekem meg van a házi villámolvasás tanfolyam teljes anyaga.
Főiskolás vagyok, munka mellett kell tanulnom. Mióta agykontrollal tanulok elég néhány óra felkészülnöm. Előtte napi 16 órákat tanultam. Ezért is volt szükségem a villámolvasásra is.

Hello!
Én egy érdeklődő típus vagyok és természetesen érdekel, mert szeretnék nagyon sok mindent elolvasni és vagy nincs időm, vagy nem elég gyorsan olvasok!
Azóta is használod a villámolvasást és milyen eredménnyel?
Kb mennyi idő allatt lehet ráhangolódni, s valóban annnyira hatékony?
Egyelőre nehezen tudom venni, hogyan lehet megcsinálni, hogy 1-2 sec alatt fokuszáljon az ember és tisztán lássa az összes betűt?
Természetesen ez fontos, hiszen ha elmosódott a kép, akkor nem is lehet tudni, hogy mi is van ott!
Az említett tanfolyami anaygokat honnan lehet megszerezni?
Köszi előre is!
Remélem még most is látogatod ezt a fórumot?
Jó éjszakát és szép napot!
 

idgam

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyre jobban

Szia bist!

Tudod, az úgy van, hogy ha bemész egy szinházba ...figyeled az előadást ..és mindegy hogy hányan ülnek ott (viselkedni mindenki tud ) Amikor a meditációt gyakoroljuk ...először elmodják, hogy mit fogunk csinálni ..Utána igen,az előadó a szimpadon van ......És mikrofonba mondja, hogy mit csinálj.
...És utána mindenki csinálja .....Hiszen azért, ment mindenki, hogy megtanulja a gyakorlatokat.

Nagyon jó hangulatban telik az egész nap ...Közvetlen, családias hangulatban ....

Mivel, tudtam, hogy mit jelent az Agykontroll
- Hogy az élet minden területén tudom majd hasznát venni -.
.igy nagyon érdekelt, és figyeltem és csináltam a gyakorlatokat.. amiket már a második tanitási nap után próbálgattam ....mint fentebb irom is ....

Újabb sikereim, a megtanult módszereket alkalmazva.

- az 1 hetes bab csiráztatásom eredménye. A "dédelgetett" bab már kipattant ., látni a kicsi csirát ......A másik mégnem ....

- Játszadozok utazás közben, hogy pl. számolok és jön a busz .... 22.re - És jön

- nem vagyok fáradt

- a héten töbször volt, hogy -Megéreztem - amikor hivtam valakit ..."Mondta most értem haza pont"

- Egy hete - fele annyi cigit szívok - (elötte napi 3 doboz)

- 2 hete - nem nasizok - (fogyni szereték) És jóval kevesebbet eszem. Nem is érzek éhséget.
------------------
Ezt begyakorolni, mindenkinek sierül van akinek hamarabb, van akinek kicsit több idő kell amig megtapasztalja a sikereket.
____________

:..: Egyre jobban, és jobban!
 

bist

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon köszönöm az "útbaigazítást"!

A szinház igazán jó hasonlat!
Jó éjszakát és szép napot
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére