Ahol szeretnél lenni

Marikam

Állandó Tag
Állandó Tag
Most eppen egy nagyon jo meleg tengerparton szeretnek lenni, ahol olyan kellemesen langyos meleg simogato a viz.
 

samu_canada

Állandó Tag
Állandó Tag
Jártam pár helyen. Arra jöttem rá, hogy mindegy hogy hol vagy csak akkor érzed különlegesnek a helyet, ha a helyzetet érzed jól = tehát lehet hogy csak a közeli rétre, erdőbe, hegyre/városba, faluba kell elmenni, hanyatt feküdni az illatos fűben/a templom, múzeum lépcsőjén és ha ki tudsz kapcsolni = el tudod felejteni a hétköznapi gondjaid, akkor élvezni tudod a PILLANATOT!
Jártunk Londonban, Salzburgban, nagyon készültünk rá, nagy álom teljesült mégsem volt olyan jó, mint amikor gondoltunk egyet szombat 11-kor, vettünk egy óriás pizzát, kimentünk a parkbeli dombtetőre (senki sem járt ott) hülyéskedtünk, falatoztunk, végül csak a lemenő nap miatti hűvös miatt mentünk haza. Az egyik legszebb nap volt az elmúlt években!
 

Edit9708

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit meg nem adnek,ha most Cannes-ban lehetnek....
Egy (vagy tobb)pohar Rizling,kandallo... Neznem,ahogy a cicak veszekszenek a kutyaval,gyertak egnenek es hozzabujnek ahhoz a vagyva-vagyott ferfihoz, akivel a csond is szimfonia.
 

burhán

Állandó Tag
Állandó Tag
Mongóliában dolgoztam hat évet (2*3) Fiatal házasként kerültünk ki, két gyermekünk is ezalatt született.Nagyon jó évek voltak, nyugalom, sok kaland, jó közösség. A Mongol Nagykövetség most szervezi a Mongóliában dolgozott emberek nagy találkozóját, amit nagyon nagy örömmel fogadtunk. Szívesen visszamennénk egy kirándulásra.
 

Joza

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt hiszem nagyon sok spirituálisan megerősítő hely létezik a világban, azon belül kis Hazánkban is, de ha az ember saját otthona nem tudja a legnagyobb lelki békét, feltöltődést nyújtani, akkor mindenhol csak addig érzi magát felhőtlenül az ember, amíg az új hely varázsa el nem múlik. Tehát mindenhol jó, de legjobb otthon.
 

kottabarat

Állandó Tag
Állandó Tag
Olyan helyen, ahol az otthon szó valóra válhat egy szerető család és barátok környezetében egy szép, természetes környezetben. :D
 

Tozsa

Állandó Tag
Állandó Tag
Tengerpart akár luxus nélkül.Csak jó kis pihenés az asszonypajtással.

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif
 
Oldal tetejére