Auto verseny F1

klaucica03

Állandó Tag
Állandó Tag
már bocs hogy közbe kotyogok de én úgy hallottam hogy a Campos és az USF1 társul és közösen indulnak, egy csapatként!
 

capitany

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok.
szeretem sőt egyenesen imádom a F1-et.
Sajnos az idei szabály módosítások nem nagyon tetszenek nem tudom ki hogy van vele, de szerintem unalmasabb lesz a verseny. De már várom az új idényt. S kiváncsi vagyok az új csapatok mennyire tudnak beilleszkedni.
 

cicamica1988

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindem a Forma 1. Eddig a ferrari - schumacher páros volt nálam a nyerő. mikor sumi elment kiminek szurkoltam, de most hogy kimi is elment a ferrariból nincs kinek szurokoljak. alonsot annyira nem csípem! szerintem a ferrari felnőtt arra feladatra hogy idén versenben legyenek az 1helyen.
Schumit nem tudom mire lesz képes, bár mellette szól hogy rutinos, ismeri a pályákat, csak nem biztos hogy elég gyors is. De azért hajrá Schumi!
 

btc197406

Állandó Tag
Állandó Tag
Valóban érdekes szezon előtt állunk (állhatunk). Már rég volt, úgy a 80-as években, amikor nem egy vagy kettő csapat fog dominálni, hanem 3-4-5 csapat is ott lesz. persze ez csak most egy megérzés, illetve a tavalyi szezon és a év eleji tesztek mondatják velem, de remélem így lesz.
MSC visszatérése már magában is pikantériát ad az idénynek, de a Red Bull, Mercedes, Ferrari, McLaren, 4 csapat 8 pilóta kemény csaták lesznek.
Remélem bejön .
Forza Ferrari!
 

furrier75

Kitiltott (BANned)
Várható volt, hogy Schumi a Mercinél visszatér!
Hiszen az Ő nevelésük.
Soha nem voltam Schumi rajongó, viszont a tudását mindig is elismertem,
és nem hiszem, hogy ez megkopott volna.
Majd meglátjuk mi lesz. Már alig várom.
 

btc197406

Állandó Tag
Állandó Tag
A várható volt kifejezés azért kicsit furcsán hangzik:
általánosságban nem volt benne a levegőben,
amikor persze nyilvánvalóvá vált, hogy a Mercedes újra "létrejött" kell neki pilóta és MSC is visszatért volna tavaly a Ferrarihoz, akkor talán erre is lehetett következtetni.
Alapjában véve úgy gondolom, ha Ferrarihoz lehett volna, MSC oda jött volna vissza, csak hát ALO már rég leszerződött így azt már nem lehetett visszacsinálni. Na nem mintha az olaszok nem jártak volna jól a spanyollal.
 

furrier75

Kitiltott (BANned)
Mivel volt közöttük egy szerződés miszerint ha a Merci füttyent Schumi ugrik.
Ezért írtam: várható volt.
A Mercinek most szüksége volt Schumi szaktudására. Új autó új csapat.
Ha nekem lett volna vele aláírt dokument, én is füttyentek, hogy S.O.S.
 

cicamica1988

Állandó Tag
Állandó Tag
én nem hiszem hogy az Alonso Ferrari páros olyan nyerő lenne! Bár én eddig mindig a ferrarinak szurkoltam, de amióta ALO betette oda a lábát már nem fogok! Inkább a Massa mint az Alo. Amúgy sem fognak jól egymással kijönni mert Massa is hasonló Hamiltonhoz, és hát tudjuk mi lett a vége a Hamiltom-Alonso féle párharcnak!
 

Noci87

Állandó Tag
Állandó Tag
Schuminak szurkolok, de ô is elismerte, hogy az elsô futamokon nem lehetnek az élen...ha valaki úgy elhúz az elején, mint tavaly Button, az behozhatatlan elônyre tehet szert! :)
 

cicamica1988

Állandó Tag
Állandó Tag
Massának és Schuminak fogok szorítani, szép lenne Massa visszatérése egy dobogóval!
Szép lenne mint régen Schumi - Massa a dobogón csak sajna most már vetélytársak!!!!
Barichello kihez szerződött?
 
T

TH6777

Vendég
Massának és Schuminak fogok szorítani, szép lenne Massa visszatérése egy dobogóval!
Szép lenne mint régen Schumi - Massa a dobogón csak sajna most már vetélytársak!!!!
Barichello kihez szerződött?

A Villiams istálóval van szerződése.

Off: tudatom Veled,hogy a Kielce-MKB.Veszprém ffi kézilabda meccset a Viasat 3 közvetiti szombaton 15.50-kor.
 
T

TH6777

Vendég
2010. március 05. 17:12
A FIA is vizsgálja a Mclaren hátsó szárnyát

Na kezdődik a "cirkusz"....?

A wokingi istállót a Red Bull "jelentette fel".

"A McLaren meghívta a Nemzetközi Automobil Szövetség képviselőjét, hogy vizsgálja meg az istálló idei versenyautójának hátsó szárnyát, mivel a lehető leggyorsabban szeretné tisztázni az MP4-25 jelzésű jármű szabályosságát.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke három napja emelt szót amiatt, hogy a McLaren idei versenyautójának hátsó szárnya esetleg szabálytalan. A wokingi istállónál bíznak abban, hogy az autóval minden rendben van, ennek tisztázására pedig péntekre meg is hívták az FIA Forma-1-es főmegbízottját, Charlie Whitingot, hogy vizsgálja meg a kifogásolt elemet. A szövetség szóvivője kijelentette: nem voltak kétségeik, de "a McLaren meghívta Charlie-t, hogy személyesen ellenőrizze a dolgot".

Martin Whitmarsh, a McLaren csapatfőnöke elismerte, hogy az ominózus szárny valóban más, "újító", de az elmúlt hónapokban már ők is többször ellenőriztették a főmegbízottal, aki biztosította őket arról, hogy szabályos!

Akkor most "szárnyalhat" a McLaren?!

Majd az új Sefticar "terelget elől-hátul....Bár nekelljen!
 
Mivel abszolút Massa-drukker vagyok, minden reményem abban van, hogy a kis brazil tarolni fog. Bár nem elhanyagolható, hogy Alonso nagyon jól megy a Ferrarival. Tehát kettőjükre voksolok.
 
T

TH6777

Vendég
Liftaknájába esett Stirling Moss, súlyosan megsérült
2010. 03. 08. 15.37 <RIGHT>
forma1.jpg

Beleesett saját házának liftaknájába, és súlyos sérüléseket szenvedett a hétvégén Stirling Moss, a Forma-1 élő legendája.
A 80 éves brit sportember nem vette észre, hogy a meghibásodott felvonó a felső szinten áll, és három emeletet zuhant. A balesetben mindkét bokája, továbbá több lábcsontja is eltörött, ezenkívül a gerince is megsérült.

Moss a műtét után jól érzi magát, és már panaszkodott a kórházi reggeli mennyiségére és minőségére is. ( Na ez egy igazi sport ember)
A 16 F1-es futamon diadalmaskodott pilóta négyszer második, háromszor pedig harmadik lett a vb-pontversenyben, ám a világbajnoki címet nem tudta megszerezni. Egy súlyos bukás miatt - amely után hat hónapig kómában volt -, 1962-ben hagyta ott az autósport elitkategóriáját.
 
T

TH6777

Vendég
F1: meglepetést okozhat a Renault?

A Renault új főnöke, Eric Boullier állítja, hogy a csapat a teszteken egyszer sem villantotta meg a végső sebességét, és bízik benne, hogy a szezonnyitón a négy nagy közelébe érhetnek.



<!-- eTarget ContextAd Start -->Három éve a Renault még friss kétszeres világbajnokként vághatott neki az idénynek, de 2006 óta nagyot fordult a világ: két gyenge év után tavaly egy igazán pocsék következett, a csapat a középmezőny második felébe tartozott.
<!-- MEMCACHED2 f/fn9_cikk_banner/fn9_cikk_banner_298_3168_7_0_245009_0__x__hf__x 2010-03-09 04:51:08 --><!-- gen params f/fn9_cikk_banner/fn9_cikk_banner_298_3168_7_0_245009_0__x__hf__x D 04:42:24 0.89171900 1268149344 (3168,7) --><!-- D 04:42:24 0.89173800 1268149344 (3168,7) --><!-- gen render f/fn9_cikk_banner/fn9_cikk_banner_298_3168_7_0_245009_0__x__hf__x 04:42:24 0.89176000 1268149344 (3168,7) --><!-- HIRDETES fn9_cikk_banner -->

Azóta újabb változásokon esett át az istálló: a francia gyártó 25 százalékos kisebbségi tulajdonossá vált, Robert Kubica és Vitalij Petrov személyében két új pilótát szerződtettek, a bundabotrányban kompromittálódott Flavio Briatore helyét a fiatal Eric Boullier vette át. A csapatfőnök a szezonnyitó előtt abban reménykedik, hogy az alakulat idén már felfelé indul.

"A rossz időt leszámítva jól sikerült a felkészülés. Volt néhány hiba, de ez természetes a téli teszten, egészében azonban jól ment és megbízható volt az autó. A 15-ből hat napot érintett az eső, így is sikerült a legtöbbet kihozni a lehetőségekből" - magyarázta a francia.

A főnök szerint egyébként nem állnak rosszul az idénykezdet előtt:
"Nehéz felmérni a téli tesztek eredményeit, hogy hol állunk másokhoz képest, mert nem tudjuk, ők milyen hozzáállással dolgoztak. Mi úgy döntöttünk, hogy végig jól megtankolva megyünk, mert úgy gondoltuk, hogy így ismerhetjük ki és fejleszthetjük az autót. Nyers tempó szempontjából reményeim szerint a négy nagy csapat közelében lehetünk" - utalt az esetleges meglepetésre Boullier, azt is hozzátéve, hogy a hétvégi szezonnyitóra egy nagy aerodinamikai frissítést is visznek.

"Nem könnyű célt kitűzni a hétvégére. Természetesen van egy álomeredményem, de összhangba kell hozni a valósággal. Ha mindkét autó az első tíz közé kvalifikál és ott ér célba, az nagyszerű kezdés lenne!"

;)


<!-- .article_body --><!-- eTarget ContextAd End -->
 
Oldal tetejére