Belépés kizárolag Hölgyekneknek !

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Lacikam !! A kilogo vegtagokbol itelve ......hat hogyis mondjam ?? Elkepzelheto , hogy tojasokon dolgoznak :lol:
Kellemes unnepeket ! Kellemes tojaskodast ! Kellemes locsolkodast !
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Fiuk ! Ha veletlenul bequkkoltok ide ...ezt hozta az en nyuszim nektek !
Hasznaljatok egeszseggel :wink:
 
C

csocsike

Vendég
Fifikem az isten aldjon meg a jo szivedert, mar nagy szuksegben vagyok. Help. :shock:
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyóntatófülke
>
>
Beül a gyóntatófülkébe egy részeg. Miután már hosszabb ideje nem szól semmit, a pap köhint egyet... semmi... Megint köhint egyet... semmi... A pap lassan elveszti a türelmét, és elkezd kopogni a rácson. A bunös lélek végre megszólal:
- Hiába kopogsz, itt sincs WC papír...
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
- Mondja, maga a karmester?
- Rossz hangsúllyal kérdezte, hölgyem!
- Miért, hogy kell kérdezni?
- Hát így: maga akar, mester?
***
- Miért beszélnek az orvosok latinul:
- Hogy a betegek szokják a holt nyelvet.
***

Fiatalasszonyok társalognak: - Hogy tetszik a házasság? - Pompás! Már az első ebéd, amit a férjemnek főztem, nagy diadal volt.
- Annyira ízlett neki? - Nem, de azóta vendéglőben ebédelünk.

- Nézze, kedves uram, én nyugodtan szeretnék aludni. Tudni szeretném, mikor fizeti meg végre az adósságát?!
- Nézze, ha tényleg nyugodtan akar aludni, akkor jobb, ha nem tudja meg!

- Moricka, egyel mar kessel-villaval! - Es akkor melyik kezemben tartsam a hust?!

- Vadlott, az utolso szo jogan azt allitotta, hogy artatlan. Be tudja ezt bizonyitani?
- Ha' persze, csak tessek egy kis gondolkozasi idot adni.. - Jol van, kap 10 evet!

- Ki az abszolut vallásos? - ??? - Akinek józanul is keresztbe áll a szeme.

A lövészárokban a parancsnok elkiáltja magát: - Tűz! Mire az egyik újonc: - Hol?
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
A hatodik érzék


Szinte minden nö hiszi, hogy van hatodik érzék, legtöbbször mégsem hallgat erre a belsö hangra, pedig gyakran vehetné hasznát, söt fejleszthetné is, hogy még tökéletesebben bánjon vele.

Reggel különösebb ok nélkül nem a megszokott útvonalon megy dolgozni. Késöbb hallja a rádióban, hogy arra baleset volt, és órákig nem járt a busz, a metró. Vagy nyaralás elött még egyszer utoljára visszamegy a lakásba. Észreveszi, hogy nem húzta ki a vasalót, nem kapcsolta le a villanyt vagy égve hagyta a gázt. E váratlan döntéseknél a hatodik érzék segített. Tud valamit, anélkül hogy tudná, miért.

A ráérzés a tapasztalatokból merít, amelyeket a tudatalattiban tárol. Ezért fordul elö, hogy gyakran beválik a megérzése - hirtelen, váratlanul. A hatodik érzék javítja a ítélöképességet, de nem pótolja azt. Lehet fejleszteni, és tudatosan használni.

Legfontosabb, hogy erösítse az érzékelöképességét.
1. Figyelje meg alaposan önmagát és a környezetét! ''Ki vagyok én? Mit akarok? Mit érzek? Mit hiszek el?''
2. Erösítse a képi képzelöerejét! A hatodik érzék nyelvezete képek formájában jelentkezik, és ezt az üzenetet tudni kell megfejteni.
3. Kövesse az elsö megérzését! A hatodik érzék jelenlétének elsö jele a bevillanó gondolat, a rövid kép, a spontán megérzés.
 

Szőnyi Bartalos Mária

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt mondják, nekem hetedik érzékem is van, mégsem tudom, miaz, hogy "Általános hiba".
Ha jól működik a hetedik érzékem, akkor - megtapasztaltam - nem tudok oda bemenni, ahol ezt írja ki nekem.
Lehet, hogy Pitti odadugta előlem a PÍ-vizemet?
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Maria szioka !!!
Jol mukodik a hetedik erzeked , valoban Pitti felelossege a raktar ellenorzese es a PI.. viz karbantartasa :wink:
Merre jartal Maria ??
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Te jo eg ! Melitta ennyire rossz uzletasszony nem lehetsz ... talan az antialki szolalt meg beloled ??? Valoban ha neked felajanlanak egy uveg torkolyt palinkat vagy 1 pohar vizet , melyiket valasztanad ?????
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Noi álmok , férfiálmok
Az álmoknak is megvannak a maguk nemhez kötött, sajátos különbségeik, melyek csak a férfiakra, illetve csak a nokre jellemzoek.

Mirol álmodik a no?

Amerikai álomkutatók felfedezték, hogy a nok valóságos álomakrobaták. Belso életük mozgalmasabb, mint a férfiaké, érzelmeik erosebbek. Így az álmaik is sokkal színesebbek és gazdagabbak. A nok inkább élnek az érzéseik szerint, fantáziájuk élénkebb, és intenzívebb bioritmusuk van, mint a férfiaknak. Ez legfoképpen eleven és érzelmes álomképekben mutatkozik meg. A nok sokkal gyakrabban álmodnak színesben, és akár zenét is hallhatnak közben. Ezt többek között azzal magyarázzák, hogy szemük ideghártyája lényegesen érzékenyebb, mint a férfiaké. (A színvakság a férfiaknál ötszörte gyakoribb.) A havi ciklus is befolyásolhatja a nok álomélményeit.

Tipp férfiaknak:
Ha felesége vagy barátnoje gyakran álmodik zárt folyosókról, keskeny utcákról és más szuk helyekrol, nem árt, ha valamit változtat kapcsolatukban: szerelme bezárva, korlátozva érzi magát, vagy szexuálisan frusztrált.

Mirol álmodik a férfi?
A férfiak aktívabbak és agresszívebbek az álmaikban, mint a nok. Álmaik leggyakoribb témája a hivatásuk, versenytársaik, társadalmi helyzetük, a tekintély és a birtoklás. A vágy, hogy híresek vagy ismertek legyenek, a férfiaknál sokkal határozottabb, mint a noknél. És a férfiak gyakrabban álmodnak a szexrol. Ezekben az álombeli szimbolikus szerelmi élményekben sokkal velosebb lényegretörobb a szex, mint a nok érzelemgazdag, romantikus álmaiban. A kellemetlen dolgokat a férfiak olyan mélyen el tudják fojtani jobban, mint a nok , hogy még álmaikban sem jönnek elo. A mindennapi nehéz helyzeteket inkább józan ésszel dolgozzák fel.

Tipp noknek:
Ha férje vagy barátja üres szobákról, szélesre tárt ajtókról álmodik, számoljon azzal, hogy kedvese a való életben több no elott is nyitva tartja a kaput, és alig (vagy nehezen) tud egy (ön) mellett dönteni. Vigyen életet az üres szobákba: kényeztesse ot, lepje meg egy gyertyafényes vacsorával vagy egy romantikus hétvégi kiruccanással kettesben , fantáziája nincs határokhoz kötve.
 

Kék Laguna

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet hogy a humor-top.-ban lenne helye, de v.hogy ide kívánkozik, mert ez szerintem több mint humor:
Miért nevetnek a férfiak a szöke nő-s vicceken? :shock:
... Mert azt hiszik rájuk nem vonatkozik...

Pl.:
Egy férfi kiugrott a tizedik emeletről, de nem ért földet. Miért?
... mert útközben eltévedt!!!
vagy : Miért nem tud a legtöbb férfi megfőzni egy-egy ételt?
... Mert elrontja a fakanalat...
vagy : Mennyi egy férfi IQ száma?
... amennyi egy foci csapat által berúgott gólok száma :D
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
AZ ELET SZINPADAN

Már annak idején egy Shakespeare nevu axiomatikusan kijelentette: színház az egész világ. Színész benne minden férfi és no. Mindannyian színészek vagyunk . Otthon szüloként, testvérként, gyermekként, iskolában pajtásként, tanítóként, diákként, munkahelyen szívélyes vagy rosszindulatú beosztottként vagy fonökként, szeretoként, világsztárként vagy szürke verébként. Mindannyian mindenkor oszinte vagy kevésbé oszinte módon szerepet játszunk.
Intrikázunk, taktikázunk, csalunk, gonoszkodunk, simogatunk, csókolunk, fájdalmat okozunk, könnyeket ejtunk . Játszunk reggel , délben, este és éjszaka. Játék az életünk, színház az életünk. Szerepet játszunk: akár a színpadon, akár a nézotéren , hiszen valahova tartoznunk kell . Csak rajtunk múlik, hogy másodszereposztásban szalasztjuk el az életünket, mindvégig a nézotéren meghúzódva, vagy sokszor talán ügyetlenkedo kezünkbe vesszük mindennapjainkat, és kilépünk a "vilagot jelento deszkakra" ; a rivaldafénybe . Ezt is kulonbozo modon tehetjuk !
Vallaljuk onmagunkat vagy alarc moge rejtozve bohockodunk ,- amig a feher máz is lepereg rolunk . Ekkor kiderul , hogy ki volt a maszk mogott ! A bohóc ..... fehérre festett arccal az élet színpadán ..........

Misi topicba nem mertem betenni :wink:
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Jo tanacsok :wink:
A szexről beszélni is kell


Azok a párok, akik a szexről vitatkoznak, gyakrabban élnek szexuális életet, mint akik mindig mindenben egyetértenek egymással. Az ok nyilvánvaló: a szerelmi életért folytatott harc mutatja, milyen fontos a szerepe a szexnek az illető életében, a szex pedig az intimitást táplálja. Ragadjunk hát le a témánál.


Ha észreveszi, hogy párja a tükör előtt tollászkodik, ne gondolja azt, milyen hiú őkelme. Gondoljon inkább arra, hogy azt szeretné, ha ön észrevenné és biztosítaná arról, milyen kívánatos. Eresszen meg egy-egy dicséretet, és akkor ő is észre fogja venni, ha ön megjött a fodrásztól.

Ha gondolja, lepje meg valami aprósággal. Nem csak szülinapon, előléptetéskor lehet megajándékozni egymást. A csak úgy meglepetésajándék szerzi a legnagyobb örömet.

Ha unalmas az este, hozakodjon elő valamilyen humoros, különleges dologgal. Egy álomvakációról lehet beszélgetni például.

Ha izgalomra vágyik, tegyen burkolt célzást a szexre a mindennapi témákkal kapcsolatban is. Például a nem kéne a matracot kicserélni kérdéshez biggyessze hozzá az azt hiszem, a rúgók tönkrementek a múlt éjjel megjegyzést.

Ha nyalánkságra éhes, humoros, szexi előjátéknak válassza a csoki fondüt. Van abban valami érzéki, ahogy belemártja az ételt a gazdag csokiszószba, aztán lassan, nagyon lassan lenyalja az ujjait. Nemcsak a sajátját, a barátjáét is. :lol:
 

dulifuli

Állandó Tag
Állandó Tag
FiFike said:
Ha nyalánkságra éhes, humoros, szexi előjátéknak válassza a csoki fondüt. Van abban valami érzéki, ahogy belemártja az ételt a gazdag csokiszószba, aztán lassan, nagyon lassan lenyalja az ujjait. Nemcsak a sajátját, a barátjáét is. :lol:

:roll: :roll: Tudod Fifike, amilyen faradtak vagyunk mostanaban, nyugodtan leonthetjuk magunkat,vagy egymast csokival :roll:
Maximum megkot rajtunk, es a gyerek reggel kitalicskazik minket a szoborparkba :roll:
 
Top