Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

muggli

Új tag
Üdv Mindenkinek!
Köszönjük a dícsérő szavakat a hajós topicon! :)
Magamról annyit, hogy 45 éves vagyok, valaha gépészmérnöknek készültem, de félbe maradtam, így töb pályamódosulás után, vállalkozni próbálok, bár ez az Unió nekem nem jött be, de ki lát a jövőbe?
Két tündéri gyermekem van, egy fiú és egy lány, ikrek, a napokban múltak 6 évesek. Feleségem vietnami (tudommal Kanadában is élnek, elég sokan. :)) ). Ismeretségünk még az egyetemi évekből való.
Kanadában sajnos még nem jártam, de egyszer még pótolom a hiányoságot, hiszen csodálatos tájai vannak az országnak, nem beszélve a kiváló horgászvizeiről! :)))
Addig is, amíg eljutok a tengeren túlra, szorgalmasan járom az egyik szerelmemet, a Dunát, kisebb-nagyobb hajókkal. Barátaimmal alapítottunk egy egyesületet, a régi hajók megmentésére, valamint a magyar hajózás feltérképezésére, regiszrálására, olyan mélységben, hogy regiszterünk, ha terveink szerint egyszer naprakész lesz, tartalmazni fogja az összes magyar lobogó alatt hajózott-hajózó, illetve az összes Magyarországon épült hajót, úszóegységet. Sajnos, adataink és képanyagunk komoly lyukakat tartalmaznak még. Ha valakinek van olyan anyaga, információja, vagy képe, ami segíthetné ezt a munkát, megköszönnénk, természetesen a közléskor, kívánságra, nicknévvel, vagy teljes névvel jelezzük az adatközlőt. Tevékenységünk során sikerült a lángvágó alól több hajót is kimentenünk, amelyek egy része, köszönik szépen, jól vannak, és dolgoznak tovább. (Ilyen a "Sopron" motoros, a "Szombathely" motoros, a "Tatabánya" motoros, ezek folyami vontatók, vagy a Flottilla egykori 542-014-es számú aknásznaszádja, amely ma "Folyamőr" néven szeli a Duna vizét.)
Ennyit rólam és a hobbijaimról.
Üdv Mindenkinek!

BIG_0000886196.jpg



PS: A képen a "Folyamőr", a hajó elején pedig a családom és én.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Szia
Latom remekul ide talaltal.;) Erezd magad jol nalunk.Biztos talalsz sok hajozast szereto embert mert akad itt egy ketto;)
 

attila2005

Állandó Tag
Állandó Tag
szia Muggli eloszor is koszontelek en is , masodszor pedig igen rengeteg gyonyoru es szebbnel szebb terulet es taj van canadaban amit erdemes ismetlem erdemes megnezni ha lehetoseg van ra, termeszetesen nagyon sok halasz to van amit szerintem nagyon kedvelnel a baratsagos es hangulatos kis vikkendhazakkal egyuttveve, termeszetesen hobbid is erdekes es dicseretre melto, csak igy tovabb:)) attila
 

Tarpai

Új tag
Sziasztok

Sziasztok Peti vagyok, Miskolcon élek 23 éves vagyok idén diplomáztam a Budapesti Kommunikációs Főiskolán üzleti kommunikáció szakon, jövőre megyek még közgázra de arra is gondoltam hogy majd ki szeretnék menni a tengerentúlra. Szerintetek megéri? Érdemes? Egyébkén hobbim a zene, a zenélés, zeneszerkesztés, szinészkedés ill forgatókönyvírás és a magyarságkutatás. Sziasztok
 

attila2005

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Peti, az hogy erdemes e? hat persze minden ujat erdemes kiproblni foleg ha abban valami jo is van es termeszetesen ha az az uj dolog tapasztalatot es elmenyt hoz neked, igazabol kanada a lehetosegek hazaja, szoval elotted minden ut es lehetoseg, es orulok hogy itt vagy te is. szi attila
 

Judith

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Anyját! Egyre izgalmasabb a társaság. isten hozott közénk. Kanada gyönyörü, mindenképpen érdemes kijönni és megnézni.
 

attila2005

Állandó Tag
Állandó Tag
Adom az ivet persze ,nem hagyom magam en semirok kitartoan de este etterembe megyek elott efurdeni es nem lesz idom irni de varjatok es ne hagyjatok ki semmibol , tajekoztassatok, koszi sziasztok.
 

muggli

Új tag
attila2005 írta:
szia Muggli eloszor is koszontelek en is ...


Köszönöm az fogadtatást. Remélem nem okozok senkinek csalódást.
A bemutatott hajónak egyébként 10%-ban tulajdonosa is vagyok (tízen vettük meg, ennyi pénzünk volt.:???: ) Esetleg egy hétvégi kirándulást össze lehet hozni nyáron. 12 fős a hajó. Megtartottuk eredetihez közeli állapotában, tiszta retro a hajó, de szerintem így a jó, ahogy van. ;)
muggli©
 

attila2005

Állandó Tag
Állandó Tag
Szeretem a hajokat en is, foleg ha gyorsan is mennek es ha vezetni is lehet oket, annyira az evezoseket nem szeretem, nem is tudom miert is?:)
Niagaran is jo volt hajokazni , szeretem az erdekes es izgalmas hajo turat, foleg ismeretlen vizeken hajokazni, csak ott ugye bar vigyazni kell a sekelyseggel.
 

dunaihajos

Új tag
Üdvözlök mindenkit ! Én is a hajós topicon tett látogatást viszonoztam itt. Már találtam ismerősöket is .Tagja vagyok a Magyar Hajózásért Egyesületnek ( www.hajocsavar.hu) Nem messze Budapesttől élek, a hajózás mellett a lovazás a hobbim, két hátaslovat tartunk otthon. Akit a hajózás érdekel, kövesse a http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9011160&la=49117145 topicot, ez a legpörgősebb.
Jelenleg nagy munkában vagyunk, készítjük a magyar hajóregisztert. Minden magyar lobogó alatt futó, vagy Magyarországon épült belvizi és tengeri hajót fel kívánunk venni a regiszterbe. Jelenleg 2400 hajó van felvéve, de számuk napról napra bővül. Ideiglenes helyén a www.papernet.hu címen tekinthető meg. Ha kész az angol változat is, át fogjuk tenni a www.hajocsavar.hu ra.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Szia dunaihajos

Orommel koszontunk es igazan jo lenne ha nalunk is beszamolnatok errol a sok szep hajorol utrol amit csinaltok.
Csak gratulalni tudunk.;)
 

Gannie

Új tag
Üdvözlet mindenkinek!

Új vagyok... bemutatkozom :)
Tulajdonképpen nem is a horoszkópom szerint szeretném, ha ismernétek :D
Szóval.. Miskolcon élek, és sok mindenre kíváncsi vagyok. Szívesen várnám a válaszaitokat.

Minden jót addig is, amíg beszélgetőpartnert nem találok itt :D
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Természetesen örömmel látunk!Mondj egy picit többet magadról és irkálj nyugodtan.
Mulass jól!
Jó itt.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére