Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Ila

Új tag
Ha valaki nem mutatkozik be, akkor arról megvan a véleményem. :confused:

Egyébként milyen gyerekszobája volt az illetőnek?:neutral:
 

Judith

Állandó Tag
Állandó Tag
Ila írta:
Ha valaki nem mutatkozik be, akkor arról megvan a véleményem. :confused:

Egyébként milyen gyerekszobája volt az illetőnek?:neutral:

Gondolo még vár egy darabig, amig észreveszi, hogy mennyi örültel lesz itt körülvéve. Nem lehe és szabad az ilyesmit elhamarkodni.:confused:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Pixi írta:
t. Uram, Önnek valószínűleg elfogyott a Cavintonja. Ha nem így lenne, emlékezne arra, hogy amikor inas korában Önnel akarták rúgatni a tizenegyest, a bíró megállapította, hogy a lábai kacskák, járásra is alkalmatlanok és azonnal lefújta a mérkőzést. A hír hallatán az izraeli Labdarúgó szövetség önmagát és Önt véglegesen feloszlatta. A kirendelt ortopédus megállapította, hogy Önnek csak bal lábai vannak, kétbalkezes és balfék.
Húzza meg magát, vagy a szomszéd tevéjét.
Tisztelt Piszki úr,
az általam forgalmazott Cavonton gyógyszer valóban a megengedett raktári minimum szintjére csökkent, amióta Ön is a megrendelőim sorába lépett. A termék kitűnő, de Önön már ez sem segit.
A csúsztatásai természetesen leperegnek rólam, mindezt tudatlanságának tudom be. Én nem az izraeli Labdarugó Szövetséget oszlattam fel, hanem a Ferencváros, az FTC és a Fradi nevű csapatok licenszengedélyét vontam be, melyeknek Ön olyan lelkesen szurkolt, mindezt azért, mert az Ön miatt kivezényelt rendfenntartó erők sok pénzébe kerültek az adófizetőknek. Ezért bátorkodtam javasolni Gyurcsányi miniszterálnok úrnak, hogy a konvergencia csomag tartalmazza a magyar football nevű szinmű mexüntetését, ezáltal a lakosság érdeklődése és a szurkolók az MSZP felé fognak fordulni. :5:
 

csajos1987

Állandó Tag
Állandó Tag
Csillag írta:
Szia, érezd jól magad, de az EFikére ne hallgass, mert ő mindig rossz tanácsokat ad. A Pixinek hozzál sok csokoládét, mert újabban mániákusan festegeti a csajokat csokival és a raktárkészlet erősen megcsappant. Csöcsikének pálinkát hozzál, hogy a Pittinek legyen mit ellopnia, mert neki meg ez a mániája. Most éppen külön gyógykezelésre utazott, de nemsokára újból itt lesz. Nekem is csokit hozzál, Melittának salátát és a többiek is biztosan elmondják hogy mit kell tenned a picknik kosaradba.
Amúgy egészen normálisak vagyunk ám.:D
Rendben van! Hozok mindenkinek mindent! Úgy látom, ti sosem unatkoztok! :) Ez nagyon szuper! Hát... én sem szoktam unatkozni! Izgi elfoglaltságot találtam magamnak! :) Szép napot mindenkinek!
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Én külön kére.elsözör alapozok a somlóival,aztán jöhet a citromfagyi ésa végén lezárom az egészet egy jó hideg tonikkal/Brrrrrrr?de jó!


Kedves Akkum! Várjuk a bemutatkozásodat,mert amint a beirásokból láthatod beinditottad a társaság fantáziáját,ugyhogy mostmár kellően kiváncsiak vagyunk rád.
 

Ila1

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem úgy, ahogy gondoltam, de a lényeg, hogy itt vagyok.

Új e-mail, új név és új, tiszta lap, élet;)

a mindennapi életemből úgysem léphetek ki, de itt most muszály volt:confused:

még sosem kezdtem új életet, de majd itt...:)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére