Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

senor29

Állandó Tag
Állandó Tag
Ő az. ;)

56-emlekmu.jpg


http://www.vendegvaro.hu/32-3166

Köszönöm. Elolvastam a "magyarázatot" is.
Emlékeim szerint az eredeti egy kicsit monumentálisabb volt. Sõt, népszerübb is.
 

andika

Állandó Tag
Állandó Tag
Szevasztok, ennek most az "Ima"-ban lenne a helye, de ide írom. Legyen erősebb a józan ész, az esztelenségnél.Tíz percel ezelőtti infó, az esztelenségről szól. Nekem FONTOSAK vagytok TI, akik itt vannak, az hogy max nő, férfi és haspártiak vagyunk, most már az eltelt idő jogán merem mondani, hogy BARÁTOK, amit egyébként köszönök Nektek, ez maradjon is így***Beijedtem,nem szoktam,félek.


akiket féltesz azok itt vannak..nyugi!
Sziasztok!!Hol van mindenki??:confused:
 

Anry

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok:)
Csak én kűzdöttem az előbb a bejutásért, vagy más is ebben a cipőben sántikált?
 

Szőke Beyyya

Állandó Tag
Állandó Tag
én is itt vagyok , nem hiszitek el mi történt velem!!!tudjátok mondtsam hogy széchenyi hitelét olvasom a nagy ZH-ra, és ma szóltak hogy a tanszéki 56-osesménysorozat miatt elmarad!!!!:):):):)íyg csak egy hét mulva írunk:):):)
 

szivem

Új tag
Kati vagyok,36éves Szegeden élek.Nemrég váltam,2lányom van sajnos az egyik lányom az apjánál maradt,nő miatt váltunk,és betege vagyok ,hogy 5hónapja nem láttam a lányomat.Napi 11 órákat dolgozok boltban,a kislányom nagyon jó tanuló és ha ő nem lenne mellettem nem lenne értelme az életnek.Boldog vagyok,hogy Ő van nekem.Örülök, hogy megtaláltam az interneten a lapot.Köszöntelek Benneteket!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére