Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Baby

Állandó Tag
Állandó Tag
Kati vagyok,36éves Szegeden élek.Nemrég váltam,2lányom van sajnos az egyik lányom az apjánál maradt,nő miatt váltunk,és betege vagyok ,hogy 5hónapja nem láttam a lányomat.Napi 11 órákat dolgozok boltban,a kislányom nagyon jó tanuló és ha ő nem lenne mellettem nem lenne értelme az életnek.Boldog vagyok,hogy Ő van nekem.Örülök, hogy megtaláltam az interneten a lapot.Köszöntelek Benneteket!
Szia kis szivem...csak a lánykád sajnálom...bár nem tudom,hogy miért az apját vállasztotta???Ne légy betege gondolj arra,hogy érdemtelen volt és Te az életedből sok mindent elmulasztottál miatta(Jó ez banális szöveg amit nyomtam)de elég sokan keresztűl mentünk ezen...Én pölö örültem mikor elkelt a részeges..No gyere sokat közénk itt barátokra lelsz.
 

WebDragon

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó reggelt! Szebb napot, mint a tegnapi! /tegnap havasesőben kellett pestre mennem, tiszta rémálom volt.../
Fogyasszátok ki-ki mit érez szükségesnek!:D
 

Anry

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó reggelt:)

Az este nem volt valami sok szerencsém:( most meg megyek, csak beköszöntem, annyi a dolgom, így tél előtt, hogy azt se tudodm, hová kapjak:) Azért Ti , csak érezzétek jól magatokat:)
 

tothek

Állandó Tag
Állandó Tag
Koszonom erdeklodesedet!:D
Mar 'koperaltam' az orvossal, de itt kanadaban ez egy elfogadott rutin(erzestelenitot-altatot a gerincbe) igy a gyerek kifekszik mint a ko-tehat nem mozog almaban sem.Kicsit felhaborodtam, mert mi van akkor, ha a gyerek allergias az ilyen szerektol? meg csak 3 hon. es elso mutet. Egyebkent rendes a DR-no, csak itt tanulta az orvostudomany muveszetet. Termeszetesen biztosra megyek,hogy a baby helyi erzestelenitot kapjon. csak arra gondolok, hogy Isten segitsegevel minden rendben lesz. Uj mami vagyok, ezert panikolok.:D


Nagyon megértelek én is ilyen anyuka vagyok a mai napig, bár már 6 éves lesz a kisfiam 14-én. Én biztos szorítok nektek, mert nem semmi, amit csinálnak, nagyon pici az a baba. addig is vigyázzatok, hogy semmi nátha stb. ne legyen. De állítólag ez a "rutin műtétet", minél hmarbb elvégzik, annál jobb.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére