Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
A

aldric

Vendég
Milyen közel vagy. Én Kapuvárról :)
A hozzászólások mellett van egy beidéz gomb, ha azt használod, akkor az írásod felett megjelenik annak a hozzászólása, akihez szólsz.
Tudom, de én nem mindig szoktam, használni.
Vannak rokonaim Kapuváron és Vitnyéden is.
 
Csak most érkeztem hozzàtok. Franciaorszàgban élek Tavasszal elmegyek Torontoba néhàny napra ezért kerestem az ottani magyar hàz cimét Kôzben feliratkoztam, de még nincs meg a magyar hàz cime
 

macsu27

Új tag
Sziasztok Macsu vagyok nagyon uj itt. Vagy csak perwollal mosva nem is tudom. Na félre a viccet én magyar országon élek de nagyon szivessen ismerkedem bárkivel
 
T

Táltos

Vendég
Üdvözlet az újaknak! :D

Olvassatok, írjatok és mutatkozzatok be az "Új vagyok, bemutatkozom" topicban.
 

Tibee33

Új tag
hello mindenkinek ma regiztem ide Magyarországon élek de lehet hogy nem sokáig amilyen helyzet itt van amugy kertvárosban lakom kapcsolatom van 10 éve 33 éves vagyok van egy cicám hobbym az internet , házimozi a kert s a szabad levegö :))
 

Tibee33

Új tag
és naon kellene nekem a skatula duo cd számai egy tagnak megvan itt ha valaki tud segiteni azt megkoszonném a barisnömnek kellene de naon :)
 

nikoletta

Állandó Tag
Állandó Tag
Szep Jonapot Mindenkinek! Milyen Ido Van Nalatok? Mert Itt A Niagaran Ugy Fuj A Szel Hogy Nem Tudtam Elmenni A Postaladaig Es Raadasul Suvitt Is,ja Meg 2 Napja Esik Az Eso.gondolom Beka Ur Is Orul Ennek Az Idojarasnak!??
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére