Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Új vagyok itt és még messze attól, hogy állandó tag legyek. Tulajdonképpen véletlenül találtam ide, de örülök, mert ez az első eset, hogy tőlem ilyen távol élő emberekkel ismerkedhetem meg. Én ugyanis Magyarországon élek, Budapesten a párommal és nyolcéves kisfiammal.
Ha majd nagy leszek itt (na jó: állandó tag), teszek föl képeket is magunkról.
Családunk szívszerelme és hobbija a színház. Ezt sok-sok éve műveljük amatőr szinten. Most mutattuk be az István a király című rockoperát (persze nemcsak mi, hanem a színpad, ahol játszunk).
Egyébként pedagógus vagyok, ovisokkal, kis- és nagy iskolásokkal, valamint felnőttekkel foglalkozom, számítógépes foglalkozásokat, tanfolyamokat tartok.
Szívesen fogadom bárki levelét, tőlem telhető gyorsasággal válaszolok is, sajnos csak magyarul (egyelőre).

Ennyit dióhéjban. Üdvözlök mindenkit a fórumon!
Zsé

Jó szórtakozást,olvasgass(van böven amit;) )nézelödj,barátkozz:D :D
 

Vespasianus

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát tényleg nem vagyok informatikus, bár az elmúlt 10 évben számítógép szereléssel is foglalkoztam. No mindegy . Amikor azt írtam, hogy vissza rakott a jó néhány üzenettel korábbira akkor azt szó szerint értettem. A többi üzenetem eltűnt, sőt utána kb. 5 percig a következő oldal sem töltődött. Ezután kiléptem erről a honlapról és megpróbáltam máshol barangolni. Ott minden rendeben volt. Vissza akartam lépni ide, de mikor 5.perc után sem töltődött be az oldal feladtam. Szerintem ahonnan én kerültem a szerverre, valahol arra felé lehettek gondok. Remélem járt nálad a Mikulás?
 

csilly

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok ujra,

Annyi erdekesseg van ezen a forumon, hogy nincs mikor irni, annyira szeretnem vegigolvasni az eddigi hsz-ket:) Nagyon jo, hogy letrejott!
 

szissyd

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok,mindenkit udvozolok,es kellemes delutant illetve napot kivanok mindenkinek,csili ha itt vagy ''meghivlak egy kavera''
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére