Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Kinszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Öccse Timon György László keresztapám aki 1956.ban Magyar politikai helkyzet miatt az anyaországot kényszerült elhagyni. Kanadába Torontóban telepedett le. 1968-ban a Kádári kormány amnesztiát adott a diszidenseknek, ekkor Laci és egy szegedi fiú akinek nevére nem emlékszem európai kőrútazás után 1 hónapra hazalátogatott. Apámmal a kapcsolat megszakadt és ő azt írta keresztapámnak, hogy engem autó balesetben elvesztettek. Természetesen ez nem igaz itt vagyok élek, ötvenhat éves vagyok és csak Laci tudhatja, hogy Hatyinak hívnak. Többszöri sikertelen magyarországi sikertelen kutatások után ragadom meg most az alkalmat és kérem az önök együtt érző segítségét. Aki csak ismer vagy dolgozott vele vagy a közelében lakik kérem vegye fel vele a kapcsolatot, hogy keresem. Megadom fiam e-mail címét és ide várom a választ minden segítséget is előre is köszönök. A e-mail cím: [email protected]
Szia, az email címet nem szerencsés dolog megadni, de van egy kereső topic, ott van tel. szám is. olvasd el, mit írnak, milyen lehetőség van!:D
 

MAttila

Új tag
Szia Vöry! Köszi a biztatást. Én is remélem, hogy összejön a húsz üzenet. Az éles pengés mottód honnan jön? Hogy érted, hogy adjak magamból többet? Mir vagy kíváncsi?
 

tini_corvin

Állandó Tag
Állandó Tag
Nagyon megtetszett az oldal és bár nem élek Kanadában, ismerem a "kis sziget a nagy tengerben" sorsot. Erdélyben élek ugyanis, egy többségében románok által lakott vidéken. Tetszik, hogy az oldalatokon mindenki vidám, daloltok, vicceltek és meg akarjátok őrizni a gyökereiteket. Ezért regisztráltam. Hátha segíthetünk egymásnak.
 

formás

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma sajnos keresztbe húzta a számitásomat ez a ronda időjárás.
Semmit nem tudtam elintézni mivel kedvem sem volt elmenni itthonról,
nehogy elfujjón a szél. inkább itt böngészgetek egy kicsikét.
 

csi_hu

Új tag
A mai nap hírei Budapestről:
Meghalt Illés Lajos, a legendás Illés együttes névadó alapító tagja.
Az országos szélvihar 9 kamiont borított föl, és eddig 20 ember sérült meg az orkánszerű szél miatt.
 

mikolai

Új tag
Helló mindenki!
Új vagyok itt. A Beregben élek.
Ha valakit érdekelne ez az istenhátamögötti kis országrész, szívesen írok róla. Kevesen tudják, hogy a "Beregi öbölben" (22 falu) mai napig sincs vezetékes telefon sem vasút. Igaz, ennél érintetlenebb a táj, a vidék.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére