Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Olga

Állandó Tag
Állandó Tag
Szép estét mindenkinek!

A zenei oldalon kértem a Fenyő Miki dalait,de nem küldi senki.Küldjetek ha van jó? Köszi:) :)
 

zzz

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

A következő levelet írta egy ismerősöm és mivel (még ;)) nem élek Kanadában, nem nagyon tudok hozzászólni, ezért a kintiek segítségét szeretném kérni.


Szóval van egy lány aki pár éve kint dolgozott Kanadában, és azért hogy még kint tudjon maradni, megkötött egy ismeretlen mókussal egy névházasságot. Aztán valahogy úgy alakult, hogy mégsem kapott hosszabbítást vagy mit és most nem léphet be Kanadába. Aztán egy szép napon (több mint egy éve) jött egy fiú aki megkérte a kezét, és ő igent is mondott volna, ha nem lenne házas... persze egy percet sem élt együtt az illetővel. A magyar bíróságnak benyújtotta a válási kérelmet, de ők egy éve tologatják az ügyét ide-oda. Egy ismerőse viszont meg tudta szakíttatni a házasságát egy kanadai ügyvéd vagy ügyintéző segítségével. Valami bagatell kis számítógépen keresztüli ügylet volt, és azóta szabad. Ezt szeretné ő is, de eddig háromszor befürdött kanadai ügyvédekkel, kifizette a díjat és nem csináltak semmit. Ha tud vki korrekt ügyintézőt, ügyvédet, stb aki el tudja intézni a dolgot, nagyon hálás lenne érte...

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Zzz
 

Pufi

Állandó Tag
Állandó Tag
kedves zzz a kalandoknak mindig meg van az ara. Itt akkor sincs m's lehetoseg, minthogy bemenjen a kislany a kanadai kovetsegre Pesten es megerdeklodje, hogy milyen lehetosege van elv;lnia a kanadai torvenyek szerint. Itt ezen az oldalon nem hiszem, hogy erdembeli valaszt kap es akkor kezdheti az egeszet elorol. Viszont okulaasnak jo a tortenet.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére