Beszelgeto topic

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

fájósmancsú

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
sajnos mostanában ritkán tudok jönni a canadahun-ra.
Ha van közöttetek olyan akinek már nincs szüksége Cs.Nagy Lajos-helyesírási gyakorlókönyvére? Meg tudnánk beszélni egy korrekt árat a megvételre?Nagylányomnak lenne szüksége rá a gimiben :) mindennapos használatra kötelezően elő van írva /de a könyvtárban hiánycikk /ki tudja miért :)/
[email protected], vagy a [email protected] on elérhető vagyok.

Előre is köszönöm, a többit e-mailban, vagy ha telefonon.

További szépséges szerdát,beszélgetést
sziasztok
Kriszti
 

kenomajas

Állandó Tag
Állandó Tag
Baratokat keresunk - Kitchener, Wat. Cambr. Guelph

Sziasztok,

Baratokat keresunk a Kitchener, Waterloo, Cambridge, Guelph areaban.
30-as par vagyunk ket gyerekkel, 7 eve elunk Kanadaban, de valami miatt nem sikerult barati kapcsolatokat kialakitanunk. Egyszeruen ugy jott az elet, hogy nem futottunk bele eleg magyarba. Nehanyba belefutottunk, de x okok miatt nem alakult ki vegul baratsag. Aki esetleg erre lakik, es szinten baratokat keres vendegeskedesre, kozos programokra stb stb, az irjon nekem. (pm, vagy e-mail.) Hatha kialakulnak tartalmas baratsagok.

Kenomajas
 

marcsicsi

Új tag
kérés

Helló mindenkinek, mi is segitségeteket szeretnénk kérni, most még, Magyer országon lakunk, szeretnénk ki költözni először a férjem majd késöbb én is 2 gyerekell , ki tud segiteni a párom nak munkát keresni ,autószerelő, szaközép iskolájavan, sajnos itthon nem igazán fizetikmeg. Kihez és hova forduljunk.
Marcsicsi
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére