Canadahun Paródia sarok

Verzarka témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2006 Szeptember 17.

 1. Verzarka

  Verzarka Állandó Tag

  Szeptember 18.-n pontosan délben nyitotta meg Christian Ude München főpolgármestere a müncheni Oktoberfest népünnepélyt a Schottenhamel sátorban. Számos látogató már reggel óta a sörsátorban tartózkodott, hogy közvetlen közelből láthassa a megnyitót, noha csak a megnyitó után engedélyezett a sör kiszolgálása, amely október 3.-n 23.30-ig folyhat „patakokban”. A főpolgármester pontosan délben verte be a sörcsapot és ezzel elkezdődött a sörfesztivál, amelyet 2003-ban 6.3 milliónyian látogattak meg, 61 000 hektoliter sört fojt le a torkokon és 91 ökröt sütöttek.

  Lássuk, mit tudunk a fesztivál résztvevőiről!

  A Canadahun eddig virtuális tagjai fejüket vesztve rohantak a megnyitóra. A sörfesztiválon meghirdetett versenyen majdnem az egész tagság részt szeretne venni - tudta meg a Canadahun Paródia sarok egyik dolgozója. - Hogy milyen esélyekkel indulnak, azt latolgatja ma a riporterünk, aki nem habozott és elsőre Pitti és Pixi véleményére volt kíváncsi.
  - Titkos besúgóink szerint ti párban indultok!
  Pitti – Egy nagy fenét! Én vagyok az esélyesebb és ebből nem engedek. Azt a három száll hajamat teszem fel fogadásra, ami még megmaradt. Felháborító és azonnal tiltakozom is. Pixit leiszom!
  - Pixi – Még ilyent! Mindenki tudja, hogy egyedüli jogtulajdonosa a sörnek én vagyok. Jelenleg somlóival tágítom a gyomrom befogadóképességét. Ennek az űrtartalmának a kiszámítására megkértem Efikét, aki ígéretet tett rá, de most hallottam, hogy indulni készül. Így hát, magam végzem a számításokat. Nem bízok meg benne!

  Ha már azt is megtudtuk, hogy Efike az indulók közt van, megkérdeztük tőle:
  - Milyen esélyekkel indulsz Efike?
  Efike – Számításaim szerint első helyezett leszek. Már megtettem az első lépéseket a cél érdekében. – Itt ezen alkalommal tudatjuk olvasóinkat, hogy Efike majdnem agyonverte számítógépében a biteket és bytokat, annak érdekében, hogy az kiszámítsa neki, jó zsidó módra, hogy megéri-e a befektetése. Szellemi szinten is készül a nagy megmérettetésre, ezért az Ószövetség lapjai között is keresi a megoldásokat.

  Még tarottt beszélgetésünk amelyet nagy dirrel-durral Csöcsikének nevezett világpálinka tulajdonos szakított félbe.
  - Semmi esélye senkinek! – kiáltotta már messziről -, lyukat vágok az Efi hasába, ha nyerni mer, s elküldöm a Farkas gyomrába! Nem engedek, vezető helyemet megtartom a Canadahun, még akkor is, ha Duli-fuli ezért a fejemet veszi.

  A Nők? Vajon részt veszek ezen eseményen? Riporterünk azt is megtudta, hogy mindannyian jelentkeztek már. Óvást egyelőre Andika nyújtott be, terrorakciót sejtve. Őt kérdeztük meg, milyen feltételekkel venne részt.
  Andika : Csak akkor számíthatnak becses személyemre, ha mindenkit ellenőriznek, amikor a helyszínre érkezik.
  - Mitől félsz kedves Andika?
  - A gyufától, ugyanis nyílt fenyegetést kaptam, hogy máglyán végzem.
  - Megtudhatjuk, ki lehet az, aki egy virágszálat akar elégetni?
  - Egyelőre nem nyilatkozom, félek a megtorlástól.
  - Hogy gondolod, a lányok csatlakoznak majd hozzád?
  - Én csak a fiúkra számítok. Tibi őrző-védő kutyája, Mikigyerek, Sztyopa és a többiek mind felsorakoztak a védelmemre.

  Utolsó híreinket osztjuk meg ma Önökkel, kedves ólvasóink!
  A jelentkezők között van Melitta az Irgalmatlan nover ,lavorral es ontotvas husdaraloval./8 napon tul gyogyulas garantalva/. Megkérünk mindenkit, hogy észrevételeit tegye meg ebben a topikban.

  Most futott be a hír, hogy Fluoreszka kétségek közt fekszik, nem tudja, hogy a diáktüntetést vagy a sörfesztivált válassza.

  Naponta beszámolunk az aktuális eseményekről. A nyertes jutalmazására kérjük a Canadahun tagságának ötleteit.

   
 2. Efike

  Efike Állandó Tag

  Megy a sörözés rendesen. Én nem látszom a képen, mert épp fényképeztem. Beszéltem a rendőrséggel és szervezőkkel, mindenkit megvesztegettem. Pittit és Pixit azonnal letartóztatják, ha megjelennek, és annak a sörsátornak a működését örök időkre megtiltják, amelyik véletlenül kiszolgálná őket.
  Csöcsi ihat sört, mert az jobban felfújja a békát, a pimpós sörtől pedig mégzöldebb lesz. Béka szép.
   
 3. Verzarka

  Verzarka Állandó Tag

  A riporter kérdése:
  A "Három grácia" - boszorka minőségben van jelen?:p Sör befogadóképességük meghaladja Pitti és Pixi teljesítőképességét?:D
   
 4. Efike

  Efike Állandó Tag

  A három grácia az adjutánsaim, csak Judit meg ne tuggya, mert mérges lesz és hozzámvágja Danikát.
   
 5. Verzarka

  Verzarka Állandó Tag

  A szervező bizottság ezennel Danikát védelembe veszi. Más cselekedetért nem vállalunk felelőséget.
   
 6. molly33

  molly33 Állandó Tag

  Ilyenkor ősszel, ha München nevét hallja az ember, rögtön a híres sörfesztivál, az Oktoberfest jut az eszébe. Pedig Münchenbe akkor is érdemes ellátogatni, ha nem szeretjük az aranyló nedűt.;)
  Esetleg azért, hogy szurkoljunk a Canadahun csapat-, és egyéni indulóinak.:222: :111: :ugras: :ugras: :ugras:
   
 7. csocsike

  csocsike Vendég

  Szeretnem felhivni a szervezo bizotsag Tisztelt Tagjait, hogy a Canadahun csapata a dellirium tremens kategoriaba kivan indulni, mint azt a nevezesi urlapon is feltuntettuk. A csapat vezetoje, Irastudo Pixi, aki masnapossan is tud olvasni, ismertetni fogja a csapat osszeallitasat. Addig is maradok jozan szemleloje az esemenyeknek, es a tagsagnak.:rolleyes:
   
 8. Sztyopa

  Sztyopa Állandó Tag

  Tisztelt Csöcsi úr !
  Szeretnék a csapatban indulni.
  Ha kell leiszom Efi urat is a sárga fődig.
   
 9. Efike

  Efike Állandó Tag

  Habár a delirium tremens alapesete szerint lila egeret kellene látnom én Csöcsi helyett mindig egy zöld békát látok. A csapat vezetője nem lehet Irástudatlan Pixi, mert nem tud bajorul és nem lát, mert ki fogom nyomni mind a két szemét és a lyukakat üres söröskorsókkal töltöm ki.
   
 10. csocsike

  csocsike Vendég

  Tisztelt homokozotulajdonos Efraim ur.
  Az a teny, hogy on, Pixis ur szemeit fosztokepzovel akarja ellatni, melyen meghat, sot ez akar egy anyaknapi kedveskedessel is feler. Felhivom szives figyelm,et, hogy Sztyopa ur, ont a sarga sivatagi homokig akarja leinni, amitol on konyen homokos lehet. Szoval csak ovatossn, a bajorok ellen minden epkezlab es veseju tagtarsunkra szukseg van. Maradokj tisztelettel es jozanul, csocsi, aki elfelejtett piat venni hetvegere.:rolleyes:
   
 11. Efike

  Efike Állandó Tag

  Tisztelt (sz)eszetlen Csöcsi úr,
  (aki elfelejtett piát venni a hétvégére),

  ez úton bátorkodom tájékoztatni Önt, hogy a sárga földig mélyen tisztelt Sztyopa úrat alkalmasnak tartom arra, hogy a vedelési versenyben a CH színeit velem együtt képviselje. Írástudatlan Pixit, aki magát alias sörgrófnak is nevezi - minden alap és minden sör nélkül - arra sem tartom alkalmasnak, hogy az üres korsók hegyeit előlünk, reszkető kezével eltávolítsa. A Pixi urat ezennel diszkvalifikálom.
   
 12. Baby

  Baby Állandó Tag

  Küldöm
   
 13. csocsike

  csocsike Vendég

  Tiszteletlen Efraim
  Nagyfa / detox /

  Melyen meghat, hogy on / onok / jeleztek felveteli kerelmuket a CH csapataba, ahol a vedelesi instrukciokat a Lavorostol egy bal csapott kisereteben atvehetik. Pixus Detoxus diszkvalifikalasat csak tobb reszletben tamogatom, valamint felkerem Mr Mikigyereket, hogy Pixis ur reszletes feloszlatasarol sosav es saletromsav igenybevetelevel, maradektalanul gondoskodni sziveskedjek. :rolleyes:
   
 14. Sztyopa

  Sztyopa Állandó Tag

  Tisztelt Efike úr, Csöcsike úr.

  Ne tessék bántani Pixi urat, így is veri az ég eléggé.
  Különben meg a legendákból úgy hallottam, Pixi úr annyira kibélelte a szervezetét sörrel, hogy nem fognak rajt a maró hatású savak.
   
 15. Verzarka

  Verzarka Állandó Tag

  Prögram

  A rendezvények csúcspontja a népviseletek és a vadászok körmenete, amely ebben az évben most 19.-n került megrendezésre. A fontosabb rendezvények a juhászok menete, a söröshordó csapolás, az istentisztelet, az ágyú-mozsár lövészet és a mezőgazdasági ünnepség.
  A központi sátor neve „Schottenhammel”, ahol mindig ünnepségeket nyitják meg és ahol a szokásos szoknyás és bőrnadrágos (Dirndl és Lederhose) német öltözékben illik tartózkodni. – Házigazda Pixi - sőrgróf

  A 10.000 fős „Hofbräu” sátor élő műsort közvetít az USA-ból és Ausztráliából csoportokban érkező vendégekről. – Házigazda: Pitti

  Az „Augustiner” sátor a bajor ízekről híres. Sokan úgy isszák itt az édeskés Augustiner sört, mint az anyatejet. Egyébként itt a sört igazi 200 l-es fahordókból szolgálják fel, nem pedig acélhordókból. – Házigazda: Csöcsike

  A „Löwenbrau” sátor a Müncheni Oroszlánok kedvelt helye (így nevezik magukat az 1860 München sportklub szurkolói) és itt a leghangosabbak a szurkolók. Könnyű felismerni a sátort azokról az oroszlánokról, melyek a bejárat előtt trónolnak és pár percenként megemelik a sörös korsóikat. Házigazda: Efike

  A „Nympehnberger” borsátorban nem sört, hanem bort szolgálnak fel, így köszöntve az őszi szüretet. Egyébként ez sokkal előkelőbb a sátor vendégeinek véleménye szerint. – Házigazda: Mikigyerek

  Az „Ochsnbraterei” és "Fischer-Vroni” sátrak arról nevezetesek, hogy az előbbiben finom ökörsültet, az utóbbiban halételeket szolgálnak fel. Házigazda: Sztyopa
  A „Käfer’s Wiesn” és „Hippodrom” sátrak a későn jövők számára kedveltek, hiszen itt még 22.30 után is szívesen látják a vendéget. Házigazda: Tibi és kutyusa

  Aki a kék bajor égboltot és a csillagos eget szereti a kortyolás közben kémlelni a legjobb, ha a „Hacker” sátorban keres felüdülést. A forgó színpadon a szokásos bajor dallamokat és a régi Rock ’n’ Roll legendákat szólaltatják meg. Házigazdák a lányok!!

  Ha osztrák jódlizásra támadna kedvünk, látogassunk el a családias „Bräurosi” sátorba, ahol a szórakozás a fő attrakció. – Csöcsike jódlizik naponta kétszer. Reggel, korán. Este lefekvés előtt.

  Nyitva tartás:
  Hétköznap: 10.00 - 22.30
  Hétvégén: 9.00 - 22.30
  A záróra 23.30, de néhány sátor még reggel 1.00-ig is nyitva van.
  Szeptember 21.-n és 28.-n családi napok vannak, 12.00 – 18.00 között, jelentős árcsökkentéssel gyermekes családok számára.


  Aki nem tud hazamenni, azt a lányok veszik kezelésbe!
   
 16. Verzarka

  Verzarka Állandó Tag

  Sok sikert!

  A rendező bizottság!:D
   
 17. mikigyerek

  mikigyerek Állandó Tag

  mint sztyopovics sztyepuska barátom említé volt, pixi nem barátom szervezetét a sör teljesen definzici.. denizific... decinfizi... szóval közömbösítette. ezért a maró anyagok teljesen hatástalanok! esetleg a maró gúgy érhet el nála valamit, de az sajnos nem veszi el sanayarú életét. ezért, mélyentisztelt csöcsike, aki egyben mentorom is, felkérésére pixi nevű sérv grófot vízivásra, valamint balázs pali zenéjének hallgatására kötelezem! tudom, hogy ez a kivégzési mód, sokkal dúrvább mint a savval való feloszlatás, de hát sajnos a cél érdekében nem válogathatunk az eszközökben! maradok őszinte tisztelettel, és leiszom magam a sárga zöldig!
   
 18. postmester

  postmester Új tag

  Nekem csak egy két lityi szatmári szilva;) pálinkám van, sör nuku!
  Azonban, ha valaki megkinál egy kis sörrel, hogy lecsapassam a szatmári rettenetest, én is megkinálom!
   
 19. Efike

  Efike Állandó Tag

  Itt nem kínál senki senkit, hanem veszteget. Most, hogy elárultad, hogy pálinkád van, be kell szolgáltatnod az egészet a Bényuszevi Párt központ szeszraktárába, ahol a vezetőség leltárbaveszi és kiosztja. Meg se próbáld eltitkolni, mert ráduszítom Pittit :evil:
   
 20. mikigyerek

  mikigyerek Állandó Tag

  sőt! amiért volt képe kínálgatni (ilyet még nem is hallottam!) halmazati büntetésként, és példastatuálás gyanánt, 4 liter pálinkát kell beszolgáltatnia!!!
  vesszenek a kínálgatók, éljen a korrupció, valamint én!:rolleyes:
   

Megosztás