Canadahun Paródia sarok

Verzarka témája a 'Bolondok Háza' fórumban , 2006 Szeptember 17.

 1. Pixi

  Pixi Állandó Tag

  Tudomásomra jutott, hogy Ön, az Országos Vérellátó Központ engedélye nélkül, egy román gyártmányú, 'Drakula' tipusú vámpírt tart otthonában. Mi több, az is kiderült, hogy 'Drakula' tipusú vámpírjára Ön nem rótta le a behozatali vámot, így felszólítom, hogy azt 5 percen belül szolgáltassa be a Vám és Pénzügyőrség legközelebbi egységéhez.
  Fellebbezni 3 percen belül lehet nálam, megfelelő mennyiségű és hőfokú jófajta sör kiséretében.
   
 2. Verzarka

  Verzarka Állandó Tag

  A kalapomat ne bántsd! Ki tudja melyik országból érkezett, te lehet nem ismered ezt a szót, de túrkáltam ... Egyébként Csöcsike épp fulladozik, most nem ér rá, vagy éppen a béka nemzetség szaporulatán dolgozik, ha tud!!!:p:p
   
 3. Pixi

  Pixi Állandó Tag

  Uram, Ön ismételten megszegte megállapodásunkat, mely szerint, az egyre jobban ugráló, 'fehérkalapos' nőszemélyt - akit már napok óta locsolok ama 86-os normálbenzinnel - Önnek már régen be kellett volna gyujtani. Azt a kifogást, mely szerint energiatakarékossági okokra hivatkozva, Ön a hideg idő beálltát várja, nem fogadom el, mert az illető nőszemély meglehetősen lobbanékony, így gyakorlati fűtőértéke elhanyagolható.
  Haladéktalanul gyujtsa meg, hogy maradéktalanul elégedett lehessek !
   
 4. Kvikveg

  Kvikveg Vendég

  Sor megy vampirpostaval. De on ne lepodjon meg, ha egyszercsak szivo erzest eszlel a nyaka kornyeken, ket ponton. A sorfogyasztas utani kotelezo alkoholelvonast vegzi az egyseg ilyenkor. Mivel roman gyartmany, nem sikerult a gyartobol kiverni a garancialis atallitast az unios kovetelmenyeknek megfeleloen, a ceg ui azota ismeretlen helyre tavozott. Utoljara egy kodos, sotet volgyben lattak oket, megvadult lovak huztak a hintojukat vagtatva, a bakon egy voroslo szemu fekete alak vihogott tebolyultan.
  Az egyseg mukodese amugy majus kornyeke ota megvaltozott, ejjel neha a fulembe szuszog, es amikor rapiritok, akkor az esti orjaratra hivatkozik. Es mostanaban sapadt vagyok. A napot sem birom... a szemfogaim meg mintha nagyobbak lennenek, mint voltak...
   
 5. Thor

  Thor Állandó Tag

  Ok nem banom futass!! illetve helyesen menedzselj! Te attol tartok, hogy nem csak a kereset 10% fogod kapni. Jar vele 10% labszag is. Ezt csupan bonuszkent!

  Hastancrol meg annyit hogy eggyel lottyintek rajta es meg pup lesz belole. Egy megtelt szazlabu meg mindeg jobb mint egy pupos! Egyebkent is mar kihiztam a csorgos szoknyamat meg az ermekkel diszitett meltartomat. A cicit (na jo Hofi szerint sorcsocs - de megsem akarok ily erosen fogalmazni) mar csak igy magamnak tartogatom vagy az asszony segit ha epp vizeli megyek. O szokta tartani a cicit hatulrol meg en behuzom, hogy lassam hova kell celozni.
   
 6. Judith

  Judith Állandó Tag

  Hát pont erröl beszélek én is. Ha belelndülnél hastáncba, azok a felesleges dolgok, amiktöl nem látod a célt, az mind szépen és csábosan leolvadna rólad.
  Én manapság sztriptizelni tanulok. Rém megeröltető a dolog. Annyit kell hajladozni, nyujtozkodni, hogy mire az alaptorna véget ér, én már nem is akarok vetközni. Szóval fárasztó ez a szexi dolog.:DViszont hatásos. A nadrágomba egyre csinosabban nézek ki.:cool:
   
 7. Efike

  Efike Állandó Tag

  Tisztelt Benzinkutas úr,
  időben tájékoztattam Önt, hogy nem vagyok hajlandó meggyújtani 86-os benzint. Sziveskedjen a fehérkalaposról leitatni a 86-os benzinnek még a szagát is és beáztatni ólommentesbe, mert én környezetvédő vagyok. Felgyújtásnál igazán nem számíthat egy oktánnyi eltérés.
   
 8. Verzarka

  Verzarka Állandó Tag

  OK. Elfogadom, a bónuszt palackban kérem. Csak még arra kérlek várj egy keveset, mert nem tudom elképzelni a leírt jelenetet.:p:4: Ha a laborban vizeletmintát kérnek, azt hogyan csináljátok, ha nem vagyok indiszkrét? :p:p
   
 9. Verzarka

  Verzarka Állandó Tag

  A fehérkalapos lemosta már magáról, sörrel.
  A Pixi része el is fogyott!!:p
   
 10. Thor

  Thor Állandó Tag

  Viszem a mintat a laborba, hiszen evente egyszer kell menni. Nem nagyon szeretnek a laborban amikor meg jelenek az 500 Literes hordoval benne az evi vizeletmintaval. Gondolom en el is tart nekik egy ideig amig at vizsgaljak az egeszet es ezert kell csak evente egyszer.
  A jeleneten mi a nehez elkepzelni. Allok a vece elott, be huzom a hasam az asszony meg mogottem allva fog egy torolkozot osszecsavarja es korbe tekeri a hasamon majd azt hatulrol tartja ugyanis nem tudom olyan sokaig behuzva tartani a pocakomat.

  Judithnak:
  A striptiz tanc az nem is izzaszt olyan jol. Meztelenul nem izzad ugy az ember. Ha adhatok tanacsot akkor inkabb oltoz. Minel tobb ruhat veszel magadra annal jobban izzadsz. De vigyazni kell nem szabad tulzasba vinni mert meg elfogysz mint a hold.
   
 11. Verzarka

  Verzarka Állandó Tag

  Csupa illat! Akkor meg is van mivel indulunk a piacon. Parfüm?!!
  Ha lesz jelentkező ezekre az illatokra meggazdagodunk!:p:p
   
 12. Thor

  Thor Állandó Tag

  Jah a parfum neve shanell illetve pishanell!
   
 13. Verzarka

  Verzarka Állandó Tag

  Re:pndben!:p:p Az Oktoberfesten találkozunk, ha nem lesz elég alapanyag, ott összegyűjtjük.:4::4::4:
   
 14. Judith

  Judith Állandó Tag

  Thor, azt már csináltam, Elsö kanadai munkahelyemen "negativ sztripperként" dolgoztam.:rolleyes:
   
 15. petiho

  petiho Új tag

  Itt sem boldogulok !
   
 16. petiho

  petiho Új tag

  Semmi reagálás ?
   
 17. Vicacica

  Vicacica Állandó Tag

  Van itt Valaki?:(
   
 18. Vicacica

  Vicacica Állandó Tag

  Ja, úgy látom, itt nincs.....:mad::mad:
   
 19. amiak

  amiak Állandó Tag

  Dehogyis nincs. Én itt vagyok. :D
   
 20. Iga007

  Iga007 Állandó Tag

  Én is itt vagyok!;)
   

Megosztás